reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A więc dzwoniłam do lekarza dziś bo ta opryszczka tez mi się nie podoba.lekarka powiedziała ze tak może być że puchnie i to normalne.

że jak do poniedziałku opuchlizna nie zejdzie to mam przyjść i wypisze mi recepte na tabletki Hevirax.

ale ja czekac nie zamierzam do poniedziałku.

posżłam do apteki,moja sasiadka z mojej ulicy prowadzi apteke i spytałąm ją czy by sprzedała te tabletki bez recepty.powiedziałą ze nie ma problemu.

no i mam te tabletki.już jedna wzięłam.mam nadzieję ze będzie poprawa.
farmaceutka powiedziała ze lekarka od razu powinna mi da cte tabletki bo to brzydko wygląda ze sama maść by sobie z tym nie poradzia.

och Ci lekarze :no::no::no::no::no: ciekawe czy siebie i swoje rodziny tez tak leczą ????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
to dobrze ze juz sie kurujesz, oby ci to cos szybcikiem zeszło :tak::tak::tak::tak:

a ja juz po pracy, ogladalam film na zone reality :szok::szok::szok::szok::szok:
"dla Courtney" masakra, dokument, dziewczyna miala 13 lat jak urodziła córeczkę, rok pozniej stwierdzono u niej raka kości, kiedy juz stwierdzono ze nie przezyje ta zaczela krecic film dla swojej corki o swoim zyciu, zeby ja pamietala, jak tam wszystko bylo pokazane, taka śliczna dziewczyna, no piękniusia a tak sie bidula meczyla, ja caly film ryczałam :no::no::no::no:
to zycie jest niesprawiedliwe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Wlasnie wrocilam ze spotkanka z kolezankami.Bylo zajefajnie-ale sie nasmialam:-D:-D:-DDawno nie chcialo mi sie tak siku:szok:no myslalam ze pekne:-D:-D:-DJestem lekko podchmielona wiec zaraz ide spac

witam jako pierwsz!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
spac nie moge przez te walki na glowie:-D:crazy::rofl2:

bylam wczoraj u fryzjerki i mi wlosy zakrecila i wygladam ja ufo:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Weronika tak ie wczoraj smiesznie przygladala mojej glowie.ale wcale sie nie dziwie:-)
wlosy oczywsce zakrecone na piwo,zeby sie lepiej trzymaly,starym babcinym sposobem,a kosztowalo mnie to czekolade:-)

nie zajrzalam wczoraj do was bo musialam sie do porzadku doprpwadzic,oolic tu i tam,zrobic paznokcie i sie zeszlo.jeszcze chyba nigdytak sobie ladnie nie umalowalam pazurkow:rofl2:jestem z siebie duma

wyjzedzamy o 15 bo slub o 16,no ale trzeba do siory jechac popatrzec jak sie ubiera:-)albo jej pomoc pewnie tez.
garaz na poprawiny gotowy:-)

musze tylko odkurzyc roche i zrobic rosol zeby dziewczyny mialy co jesc no i na jutro na kaca zanim na poprawiny pojdziemy.
swojemu m kupilam KC24 ,nie zasluguje,ale mniej sie upije chociaz.

za okem -1 :crazy:ale jest pogoda i trzymajcie kciuki zeby sie utrymala:tak::tak::tak::tak:
najwazniejsze zeby nie padalo.
z dziewczynami sasiadka jednam zostanie,mam nadziee ze mala nie bedzie mocno plakac w nocy bo dzis niestety plakala.chyba zeby,albo glod bo wciagnela o 5kasze i spi dalje:tak:

wczoraj Weronika sobie palec w dzrwiach przytrzasnela,sama nie wiem jak.nie do odsc ze siny to jeszcze skore zdarla z opuszka:crazy::crazy:

ANABUBKA
Koniecznie pokaz nam sie we fryzurce:tak::tak::tak:

we fryzyrce sie moze pokaze ale nie w papilotach bo wygladma jka ufo:-D:-D:-D:-D

cos mi się zdaje że ja jakos ciężej to przechodzę bo widziałam pare razy opryszczkę ale to co ja mam to u nikogo nie widziałam.
wargę amm nadal strasznie spuchnietą,najgorsza ta opuchlizna bo nawet jeśc nie mogę,szeroko buzi otworzyć ,bo dolna warga to jedna gula:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na dodatek gorzej dzis szczypie bo zaczeły robić się na wardze takie pecherzykia jak pije albo jem to masakrycznie szczypie.

i zastanawia mnie fakt ze w miejscu tej guli ta waga jest twarda jak kamień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie iem ale pierwsze widze że przy opryszczce tak usta puchną :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

poprostu od tego swędzenia,pieczenia to zbzikowac mozna,wszystko mnie denerwuje,na wszystkich się wyrzywam,masakra jakas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes taki plus ze jak nie mozesz jesc to nie tyjesz:-D:-D:-D:-D:rofl2:
a pic sprobuj przez slomke moze sie uda

A to moje usta ,nie śmiać się proszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje Ci kochana.moze to nie opryszczka?a moze wez sobie wapno albo jakis zyrtec

hej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce:wściekła/y:
antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary :wściekła/y:

oj Malin Malin,a my tu juz poszukiwania zarzdzilysmy!
mi tez sie ostatnio zlew przypchal i trzeba bylo syfon odkrecic i czyscic ale a takiej brudnej roboty sie nie imam,mam od tego ludzi:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Witajcie dziewczyny!

ale wy szybko piszecie od rana już tyle stron ;-).

anaconda27 ja używałam tego nasivinu jak mały miał katar, trzymało go tydzień, ale nam pediatra powiedziała, że nie wolno tego za długo stosować.

agunia-In ja słyszałam, że to przedszkole to podobno jedno z lepszych w Lublinie.

u nas dzisiaj tylko 10 stopni:-(.

miłego dnia życzę

uciekam bo mi mały marudzi, może nadrobię z czytanie później:zawstydzona/y:.

my zawsze duzo piszemy,chyba ze za okznem pogoda i upal:rofl2:
/nasivin,otrivin i inne krople do nosa mozna uzywac gora 5 dnii najlepiej nie za czesto bo to wysza sluzowke i katar zamiast przejsc to sie moze gorszy zrobic.euphorbium mozna uzywac dluzje tak jak i soli morskiej i innych.
ja mala jak ma katar na noc stopki,pleci i klatke piersiowa nacierac zwylym spisrytusem kamforowym(uwaga moze uczyulac), i kropie jej na pizamke i poduszke i lzej sie jej oddycha.no i oczywiscie masc majerankowa pod nos.i jak sie da to duzo na swizym powietrzu,wtedy ktara szybciej mija

Kiedyś mąż powiedział do mnie że:"Najcięższa praca jest lżejsza od wychowywania dziecka" BARDZO GO ZA TE SŁOWA KOCHAM !!!!!! ;*

kolejna ma chlopa z wenus zamiast z marsa:-):rofl2:

A więc dzwoniłam do lekarza dziś bo ta opryszczka tez mi się nie podoba.lekarka powiedziała ze tak może być że puchnie i to normalne.

że jak do poniedziałku opuchlizna nie zejdzie to mam przyjść i wypisze mi recepte na tabletki Hevirax.

ale ja czekac nie zamierzam do poniedziałku.

posżłam do apteki,moja sasiadka z mojej ulicy prowadzi apteke i spytałąm ją czy by sprzedała te tabletki bez recepty.powiedziałą ze nie ma problemu.

no i mam te tabletki.już jedna wzięłam.mam nadzieję ze będzie poprawa.
farmaceutka powiedziała ze lekarka od razu powinna mi da cte tabletki bo to brzydko wygląda ze sama maść by sobie z tym nie poradzia.

och Ci lekarze :no::no::no::no::no: ciekawe czy siebie i swoje rodziny tez tak leczą ????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dobrze zrobilas.pogielo ich calkiemnajlpeie by bylo isc do dermatologa zeby to obejrzal bo ci rodzinni to.......:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
Z ogromnym bolem glowy i jakas niewyspana:no:Jestem jeszcze w wyrku pod kolderka ale trzeba bedzie sie wygramolic;-):-)Ale co tam dam rade
U nas tez chyba zimno brrr
Niedlugo zmykam pod prysznic,pozniej sniadanko i trzeba jechac na zakupy

Witam i ja noc taka sobie Kamilek budził sie w nocy z płaczem a jak spał to opatrzyłam mu czoło a tu rozpalony ale rano miał stan podgorączkowy i juz sama nie wiem od czego ta gorączka czy to ząb czy choroba :eek:teraz sie bawi ale jak wstał to ciągle mi na recach siedział.Ide sobie kawe zrobic a później do sklepu z Martynką ide a zimno na polu

ja tylko na chwile
jestem wkurzona na maxa
robie porzadek z dokumentami i rachunkami
musze poplacic kuzwa gubie sie juz z tym wszystkim a do tego maly juz od 1,5 godziny nie chce spac bo lazi i wychodzi z lozeczka no kurcze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jasna cholera mnie wezmie zaraz
a jeszcze powadzilam sie z m :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

daltego ja nie mam wyjetych szczebelkow zeby mi dziecko nie wyalzilo.poki sie gora nie nauczy:-):rofl2:

za bardzo biore wszystko do siebie a maly zaraz porzadnie dostanie bo juz nerwowo nie wytrzymuje ..... :-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

maly to wyczuwa Twoja zlosc i dlatego on te z jest nerwowoy

dowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy:-D:-D:-D:-D
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antka:szok:u siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi:szok:

ktora nie moze jesc czosnku to niech sobie zrobi nalewke i popija:-)

Hej dziewczyny ,widzę ,ze chorowitek pełno ,zdrówka zyczę
moja Klaudia wczoraj w nocy pól nocy wymiotowała i płakała z bólu,cały dzień wczoraj była na kanapce z masłem ,ale noc juz przesspałai poszła dziś do szkoły.Niestety po obiedzie znowu zwymiotowała i brzuch ją rozbolał ,jakieś wirusisko ją męczy:crazy:,a jakiej lini nabrała:szok:

a msz diphergan??????????????
dobry na wymioty.

Witaj no to js powiem co u mnie Kamilka meczy gorączka juz drugi dzien bidulek teraz sam zasną na łóżku no ale jest taki słaby troche obiadu zjadł i rano butle wypił i tyle a i jeszcze zjadł takiego wafelka ryzowego męczy go ten ząbek jak cholera cały dzien dzisiaj na rączkach

a moze jednak cos go bierzez?moze gardlo?
moja jak jej rosnie goraczka to jets cala rozplaona,ale jak juz jest blisko 39 i poand to tez ma zimne dlonie i stopy.przy 40stopniach to lodowate!

Hej dziewczyny
Pozaznaczalam posty i co laptop mi sie wylaczyl bo gapa ze mnie i zapomnialam podlaczyc zeby sie ladowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U mnie pogoda tez nie najlepsza slonko bylo ale zimmmmnnno :wściekła/y::wściekła/y:
Dzis biegalismy za prezentem dlaznajomej bo jutro wybieram sie z Ania na urodziny:tak::tak::tak:
Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli:sorry::sorry: martwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa:sorry::sorry::sorry:

niech posiedzi w rumianku:tak:
a gdzie sie podziewa nasza Ania?????????????

Wlasnie wrocilam ze spotkanka z kolezankami.Bylo zajefajnie-ale sie nasmialam:-D:-D:-DDawno nie chcialo mi sie tak siku:szok:no myslalam ze pekne:-D:-D:-DJestem lekko podchmielona wiec zaraz ide spac

a po francusku nie gadalas???????????:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Witam i ja
Z ogromnym bolem glowy i jakas niewyspana:no:Jestem jeszcze w wyrku pod kolderka ale trzeba bedzie sie wygramolic;-):-)Ale co tam dam rade

dobrze ci ja musze siedziec na krzesle:sorry:

na polsacie "niekonczaca sie opowiesc" :-)
mala juz wstala i od razu krzyczy "mama kuu" czyli mama wlacz bajke z koniem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

fajnie że spotkanie się udało,przynajmniej się zrelaksowałaś :tak::tak::tak::tak:

wczoraj Weronika sobie palec w dzrwiach przytrzasnela,sama nie wiem jak.nie do odsc ze siny to jeszcze skore zdarla z opuszka:crazy::crazy:

oj bidulka,Oliwka nie raz sobie przytrzasnęła palec w drzwiach ale naszczęście wyszła z tego bez szwanku :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja

niewyspana????? kaca masz kochana imprezowiczko :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my pospalismy dzis do 7.30 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

słuchajcie przyjechał ten spiworek i dziś w nocy połozyłam Oliwkę w niego.mówię super nie będzie się odkrywac wreszcie.a tu dupa od połowy nocy istny cyrk,zaczeła ryczec że nie może się przewrócic na bok,wierzgała się ,nie mogła potem zasnąć no i w końcu wkurzyłam się i zdjęłam jej ten śpiwór.mogłam go nie kupować,do dupy.
będe musiała spróbowac go teraz sprzedać :tak::tak::tak::tak:

reklama
Wykapalam sie juz i zjadlam sniadanko:tak:Teraz trzeba jakis maly make-up zrobic i niedlugo wychodzimy:-)

AGNES
A moze Oliwka sie pomalu przyzwyczai do tego spiworka
Jak tam Twoja warga???

ANABUBKA
No to baw sie Kochana dobrze,baaa nawet bardzo dobrze:cool::-):tak::tak::tak:

Cholera jak na zlosc nie mam w domu zadnego redbulla ani tigera:no::no::no:

Do góry