reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka
wczoraj pewnie Agnes pisala ze nie mialam netu od poludnia
co ja kombinowalam zeby go zalaczyc.... :eek::confused2:
masakra...
ale poszlam kapac malego i zaraz ja dolaczylam do lozka...
wiec nawet nie wiem kiedy wczoraj zasnelam...
ale przebudzilam sie przed 1 bo spac nie umialam :confused2::confused2:

nie wiem jakiim cudem wlasnie mam neta :laugh2:

reklama
Hej ,nikogo tu nie ma ,ale i tak sie wyzalę ,że z moin m sie ściełam wczoraj o głupotę ,jedno zdanie przeze mnie powiedziane taka afera,wypominki ,fochy,milczenie czasami mam go serdecznie dość:crazy:to jego przekonanie ,ze on ma rację i koniec ,a wszystko to moja wina:crazy:aźż ryczec mi sie chce,no dobra wygadałam sie ,zrobie sobie kawkję i moze jakiś filmik obejrze.AhA samochód nam sie popsuł ,chyba rozrusznik ,zaciągnął go rano m do mechanika i zobaczymy.
:tak:Klaudia już dobrze sie czuje

reklama
AGNES
A moze Oliwka sie pomalu przyzwyczai do tego spiworka
Jak tam Twoja warga???

wiesz co raczej się nie przyzwyczai bo za wąski jednak jest,plata sie w nim a ona lubi w nocy różne figury robić i się co chwila wybudza bezsensu :tak::tak::tak::tak:

a moja warga nadal spuchnieta,choć może minimalnie cos uszło ale nadal jak dla mnie tragicznie.
najgorsze jest mycie zebów,szczypie jak cholera ja się dziś poryczałam bo zeby trzeba umyć a jak ja mam tam rany to masakra:no::no::no::no::no::no::no:

Hejka
wczoraj pewnie Agnes pisala ze nie mialam netu od poludnia

pisała pisała jak obiecała to napisała :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a my dzis przymusowo siedzimy w domu przeze mnie,Oliwka zdrowa i w domu musi siedziec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest zimno tylko 9C a poza tym wiatr a lekarka nie kazała mi wychodzic na wiatr zebym tego nie przewiała więc kaplica dziś kisimy sie w domu.

ale dziś Oliwka jak nigdy grzeczna,fajnie sie bawi,od rana bawi się lalkami,wozi usypia w wózku,spiewa im koysanki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

przed chwilka gralismy w kręgle a teraz bawi sie kuchnia i karmi wszystkie lalki Barbi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zaraz idziemy coś zjeść i ją kłade do spania :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry