xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewczyny a co myslicie o imieniu Maurycy??
mi sie Gosiu osobiscie nie podoba... ale to tez kwestia przyzwyczajenia.. Kacper bardziej mi sie podobal ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a co myslicie o imieniu Maurycy??
a ja dalej nie mam imienia dla chlopca.
zreszta teraz nawet nie jestem pewna,ze mam dla dziewczynki. myslalam,ze uzgodnilismy,ze amelia nam sie podoba i bedzie amelia, a tu przedwczoraj sie dowiedzialam, ze on stwierdzil,ze amelia jest ok,ale mamy jeszcze z 10 innych
owszem, moze on mial jeszcze pare innych, ale na pewno zadnego z nich nie wybiore, no bo co? : oonagh (czyt. una), aldona, shinead (nawet niewiem, jak to sie pisze), jasmin, beatrice, abigail?
niech sie puknie w glowe. od razu mu mowilam,ze chce takie polsko-angielskie, a on na to, po co?mialam ochote mu strzelic
jak dla mnie to zostaje amelia. zreszta mu powiedzialam,ze on juz wybral dwa, a teraz moja kolej, na co uslyszlam, ze to chyba nie dziala w ten sposob.jak mnie tak porzadnie wk$%%^^ to mu powiem, ze przez jego operacje wiekszosc rzeczy i tak musze zalatwiac sama i on mnie moze pocalowac w ....
Obydwa ładnezaczełam się zastanawiać na imieniem dla dziewczynki bo jak się jednak okaże że siusiak znikł to trzeba coś wymyślić. Co myślicie?? Mój typ Nikola a mój M. Weronika