reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

No mojemu mężczyźnie też się ten 3w1 podoba bardziej...ech...będzie zajmowało masę miejsca ale nich tam jak mówicie że się spisuje to w końcu kupię. Dzięki :)

reklama
Ja kupiłam mojej Ali fotelik fishera (jestem super zadowolona z niego) do tego przyjaciółka pożyczyła mi hustawkę tą co Efe kupiła ,do tego jeszcze w domu jest fotelik sam. i gondola jak nie cały wózek i robi sie graciarnia mimo ,że mam 70 metrowe mieszkanie.Póżniej jeszce dojdzie krzesło do karmienia i uffff chyba nie będzie sie gdzie ruszyć a ja lubie przestrzeń może dlatego mi to tak przeszkadza.Jak na razie korzystam tylko z fotelika i jestem zadowolona ,hustawka stoi w sypialni za szafą złożona wogule z niej nie korzystam.AAAAAAa i jeszcze na stole w jadalni leży mata bo kocur lubi się na niej wywalic jak jest na podłodze:-p

Oglądałam ją, bardzo fajna, ale cena mnie przeraziła w sklepie była jeszcze droższa.
Niestety na polskie zarobki tez bym sobie na nia nie pozwolila... A co do nosidel to kiedy dokladnie mozna je nosic??? mam chuste taka
Chusta Moby UV PROTECT - ochrona przed słońcem (751552230) - Aukcje internetowe Allegro i jak dla mnie wogole sie nie sprawdza! (jezeli ktos bedzie chcial kupic material i samemu zrobic moge przeslac sploty) Zastanawiam sie nad zakupem nosidla z Baby Bjorn ale nie wiem od kiedy takie cacko mozna uzywac:confused2:

Niestety na polskie zarobki tez bym sobie na nia nie pozwolila... A co do nosidel to kiedy dokladnie mozna je nosic??? mam chuste taka
Chusta Moby UV PROTECT - ochrona przed słońcem (751552230) - Aukcje internetowe Allegro i jak dla mnie wogole sie nie sprawdza! (jezeli ktos bedzie chcial kupic material i samemu zrobic moge przeslac sploty) Zastanawiam sie nad zakupem nosidla z Baby Bjorn ale nie wiem od kiedy takie cacko mozna uzywac:confused2:
Na moim pisze,ze od 3 miesiaca ale jak ja se pasy poluzuje to prawie na lezaco ja mam to na 15 min. nie zaszkodzi jak lece po zakupy;-)

chcemy zamówić córci matę edukacyjną - znalazłam np. taką: MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (762997933) - Aukcje internetowe Allegro

może macie doświadczenie z tą serią, albo słyszałyście opinie o niej? nie wiem tylko o co chodzi, bo w sklepach internetowych mata ta jest o ponad stówę droższa; czy to możliwe, że aż taka różnica w cenie jest? i nie mogę znaleźć informacji o średnicy;
a Wy kupujecie maty? jakie?

Mata fajna ja mam fishera tylko troszkę inną (dostałam w prezencie) ale jakoś bez echa .Kolezanka ma syna półrocznego i mówiła ,ze dopiero teraz mały wie do czego ona służy i wykazuje zaiteresowanie,podobne opinie czytałam na forum BB,teraz nasza stoi w koncie i czeka na swoja kolej:-)

chcemy zamówić córci matę edukacyjną - znalazłam np. taką: MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (762997933) - Aukcje internetowe Allegro

może macie doświadczenie z tą serią, albo słyszałyście opinie o niej? nie wiem tylko o co chodzi, bo w sklepach internetowych mata ta jest o ponad stówę droższa; czy to możliwe, że aż taka różnica w cenie jest? i nie mogę znaleźć informacji o średnicy;
a Wy kupujecie maty? jakie?

ja kupiłam taką - używaną - ale jest w super stanie
MATA EDUKACYJNA FISHER PRICE 3W1 (774685913) - Aukcje internetowe Allegro
ale na nią u nas jeszcze czas - Alunia troche na nią popatrzy ale to tyle na razie. bardziej ją karuzela interesuje

a z tą rozbieżnością cen andariel to nie wiem o co biega...

reklama
Do góry