reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez nie natrafiłam na jakas specjalna gin mialam ja zmienic ale tak sie odkladalo i nawet dobrze o wszystkim z nia nie moge porozmawiac a wiem ze to zle bo nie czuje sie zbyt bezpieczna no naszczescie jutro dowiem sie jak tam :-):-):-) mnie porod narazie nie przeraza juz sie go nie moge doczekac poki co :-)ale wiem ze jeszcze lepiej niech mnie chociaz 7 tyg :-) zeby dzidzius nabral wieszkej sily :-)

http://www.suwaczki.com/]

[/FONT[/FONThttp://www.suwaczki.com/][/u

mi zostało już tylko 46 dni do porodu i jestem przerażona:-D
ale panika jest normalna
mój gin się ze mnie śmieje:tak:
a co do usg to ja od początku ciąży chodzę prywatnie i mam lekarza na każde zawołanie-mogę dzwonić dniami i nocami tylko ja nie miałam takich potrzeb
usg raz na miesiąc góra półtora miesiąca
o wszystko mogę zapytać i zawsze poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję czasami nawet 40 min:-D

reklama
GEORGINA- super wiadomosci :)

Kurcze boli mnie to spojenie łonowe :baffled: a naprawde nie chodze za duzo ,malego juz mi prowadzaja do szkoly i odbieraja ,zakupy mi przynosza ,do kosciola tez nie chodze z malym wsio maz lub rodzinka robi ,a ja kisze w domu i co z tego jak boli mnie wciaz to ,nawet juz chyba sie poprzytulac z mezem nie bede mogla bo nog nie rozloze ahhahah !!!

W nocy jak sie przekrecam to czuje sie tak jak by mi sie tam cos nadrwalo (pewnie te wiazadla sie naciagaja)

Mały kopie mnie tak ze az nie przyjemnie jest ,upodobal sobie moje zebra i obija je nogami a glowka znowu atakuje moj pecherz !!!!!!:eek: Mam dosc !!!!!!!! Wczoraj tak sie wypnoł ze moglam zlapac go za pietke ( chyba ) lub kolanko normalnie wystawalo mi i twarde było !

Co do usg ,Ja tez mam raczej na kazdej wizycie ( chyba nie mialam na 2 wizytach ) ale nie ma co tego liczyc bo wizyty mialam co 2 tygodnie nieraz ( nie wspominajac teraz bo juz bede mialam co 2 tygodnie napewno) zliczajac mialam juz 10 wizyt u swego gina , i wlansie konczy mi sie karta ciazy mam miejsce na jeszcze jedna wizyte co bedzie za tydzien ahahah napewno zalozymy nowa :) Zliczajac usg napewno mam raz na miesiac robione !

Jezeli chodzi o 3d to ja juz bylam na 2 wizytach i dziewczyny ja jestem wniebowzieta :) bylam w 25 tygodniu i w 30 tygodniu ,malego bylo widac jak na dloni ,30 minut filmu nagranego i piekne zdjecia to niezla pamitka ,ale pewnosc ze maly jest calkowicie zdrowy bo takie usg daje mozliwsoc wykrycia wad i obejzenia kazdej kosteczki i kazego narzadu naszego dziecka - wiadmosc ze dziecko jest zdrowe - jest bezcennna !!!!!!!!!!!! My napewno pojedziemy za 3 tygodnie znowu na pozegnalne 3d - lekarz kazal przyjechac w 36 tygodniu ciazy :)

Ostatnia edycja:
czasem mysle ze MOZE JAKIES paranoje mam juz :-( ale caly czas mysle czy wszystko ok czy napewno wszystko ok ? i wogole juz tak strasznie nie moge sie doczekac malenstwa i tak boje sie o niego czy oby napewno wszystko ok bo dobrze sie czuje itd !!! jeju wy tez tak macie ????
Każda mamusia tak to przeżywa, ale należy być optymistą bo z pewnością z Maluszkiem wszystko dobrze. Jeszcze jak Ty się dobrze czujesz to w ogóle super:-)

witam sie poniedziałkowo
w piatek to przeszłyscie same siebie zeby tyle stron naprodukowac:szok: jak skonczylam czytac to padłam na twarz dobrze ze w weekend troche mniej tych stron ...
co do sciagania tej skórki u chłopczyków to sie napewno to robi tylko nie wiem w jakim okresie starszy synek siostry mial juz to robine młodszy jeszcze nie ale mysle ze lepiej to teraz robic bo i tak dziecko zapomni o tym bolu a nie pózniej jak mój maz i jego brat jako dorosli mezczyzni mieli wycinane bo im sie nie chciała skorka scignac do konca i był ból przy współzyciu:sorry:

GEORGINA- super wiadomosci :)

Kurcze boli mnie to spojenie łonowe :baffled: a naprawde nie chodze za duzo ,malego juz mi prowadzaja do szkoly i odbieraja ,zakupy mi przynosza ,do kosciola tez nie chodze z malym wsio maz lub rodzinka robi ,a ja kisze w domu i co z tego jak boli mnie wciaz to ,nawet juz chyba sie poprzytulac z mezem nie bede mogla bo nog nie rozloze ahhahah !!!

W nocy jak sie przekrecam to czuje sie tak jak by mi sie tam cos nadrwalo (pewnie te wiazadla sie naciagaja)

Mały kopie mnie tak ze az nie przyjemnie jest ,upodobal sobie moje zebra i obija je nogami a glowka znowu atakuje moj pecherz !!!!!!:eek: Mam dosc !!!!!!!! Wczoraj tak sie wypnoł ze moglam zlapac go za pietke ( chyba ) lub kolanko normalnie wystawalo mi i twarde było !

Co do usg ,Ja tez mam raczej na kazdej wizycie ( chyba nie mialam na 2 wizytach ) ale nie ma co tego liczyc bo wizyty mialam co 2 tygodnie nieraz ( nie wspominajac teraz bo juz bede mialam co 2 tygodnie napewno) zliczajac mialam juz 10 wizyt u swego gina , i wlansie konczy mi sie karta ciazy mam miejsce na jeszcze jedna wizyte co bedzie za tydzien ahahah napewno zalozymy nowa :) Zliczajac usg napewno mam raz na miesiac robione !

Jezeli chodzi o 3d to ja juz bylam na 2 wizytach i dziewczyny ja jestem wniebowzieta :) bylam w 25 tygodniu i w 30 tygodniu ,malego bylo widac jak na dloni ,30 minut filmu nagranego i piekne zdjecia to niezla pamitka ,ale pewnosc ze maly jest calkowicie zdrowy bo takie usg daje mozliwsoc wykrycia wad i obejzenia kazdej kosteczki i kazego narzadu naszego dziecka - wiadmosc ze dziecko jest zdrowe - jest bezcennna !!!!!!!!!!!! My napewno pojedziemy za 3 tygodnie znowu na pozegnalne 3d - lekarz kazal przyjechac w 36 tygodniu ciazy :)

mamy te same dolegliwości ciążowe i z mężami:-D
mi dochodzi jeszcze ból krzyża:-(

Georgina miałam napisać Ci,że gratuluję zdrowej córeczki i bardzo się cieszę,że wsio ok tylko mam ostatnio problemy z koncentracją i muszę kilka razy pomyśleć co miałam zrobić bo szybko zapominam:tak:

reklama
Joanna ja idę za tydz na 3D, więc to będzie 31tc, będzie pewnie pięknie wszystko widoczne:) Tak się już napaliłam, że hoho:)) Filmik, zdjęcia.. czad:) No i to, że dzidzia wygląda niemalże jak w realu!:)

Wiecie co z tego dzisiejszego usg (emocje) to odechciało mi się jeść:p Mój poszedł do pracy to se bimbam i zjem jak zgłodnieję:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry