reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
no...ja raz nie dotarlam bo do pracy mam 10 mil droga szybkiego ruchu, ale w ogole nie moglam wydostac sie z mojego miasteczka wiec poprostyu zawrocilam poki moglam i mialam dzien wolny.....;-)

Moj brzuch opadl jeszcze nizej :eek: nie sadzilam ze to wogole jeszcze mozliwe. Mala mnie dzisiaj kopala po zebrach, jednoczesnie uderzajac raczkami o kosci miednicy i myslalam ze zwariuje. A teraz bylam zrobic siusiu i kurcze ciezko mi strasznie bo czuje jak jej glowka obraca mi sie calkiem na dole i kibelek chyba mam za niski bo mi niewygodnie :sorry: do tego nie moge siedziec, tylko lezec, bo mnie tam po prostu uwiera ta gloweczka :eek: Mam wrazenie ze mi zaraz dziecko wypadnie, albo ze ona sie pcha na sile do wyjscia na swiat.
Nie wiem jak dotrwam do konca...

a nam się kibelek zalał....:confused2:
z nikąd nagle spłuczka zaczęła podskakiwać a woda się lała jak szalona:szok:prawie godzinę się mczyliśmy z tą wodą aż przyjechał mechanik:eek::-D
ale mam wystrzałowe urodzinki:cool2:

Faktycznie pogoda dzisiaj rewelacyjna była. Oby więcej takich dni:-). Nie zazdroszcze Wam pogody w pl,bo ja niecierpie zimna i mrozów.Śnieg lubie jak prószy szczególnie w święta

reklama
Do góry