reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Koleżanki zamierzam z M kupić synowi na urodziny sanki znalazłąm na allegro ale nie orientowałam się w sklepach czy nie wiecie jak się cena kształtuje. Interesyją mnie drewniane klasyczne z popychadłem kosztują 59zł a bez 49zł oczywiście plus koszt wysyłki 18zł. Jeszcze sie zastanawiam nad tym popychadłem.

To za tyle samo kupisz też sanki na miejscu, te okropne koszty przesyłki dochodzą i podnoszą strasznie ceny:crazy::crazy::crazy:

marz21 ja też myślałam, żeby małemu kupić sanki na zimę, ale nie myślałam, że śnieg już spadnie i nie rozglądałam się nawet jeszcze za cenami w sklepie. Z tych dwóch rodzajów wybrałabym bez popychadła, wydaje mi się niepotrzebne. Mój M mówi, że też bez popychadła. :tak:

No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze

Hejka!!! W tą piękne zimowo-jesienne popoludnie!!!!;-)

No to potwierdziłyscie to co mówi mój M bez popychadła. A co do ceny to ten koszt przesyłki też może być zawyżony tak czasem robią. Podjadę na Lublin ale mój M będzie jutro w naszym rodzinnym miasteczku czyli we Włodawie i tam go wysle na sklepik.W takim małym mieście ceny nie są wygurowane i dużo polskich firm, kombinezon też tam kupiłąm super komplecik polskiej firmy za 80zł właśnie mój syniu poszedł w nim na spacerek. Chociaż ponąć teraz śpi w samochodzie nad zalewem bo zasnął po drodze. Dam znać jak sie rozejrze

Chyba podrzuciłaś mi pomysł na prezent na Mikołajki!!!:-)

A ja myśle już o prezentach na świeta, zawsze kupuje wczesniej na raty bo potem nie mam kasy naraz na wszystkie. Dla dorosłych kupujemy tylko takie symboliczne,bo dzieciaków mamy troszke w najblizszej rodzinie. I mam problem z teściem i teściową.:-(

reklama
Do góry