reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawia.Czytam was ale chyba nie nadrobie zaległosci. U mnie po staremu leze , torba spakowana. Jutro badania i usg. Zdrowka dla Was
Noo to trzymamy kciuki za jutrzejsze badania i czekamy na wieści :happy:, powiedz jak tam się czuje Twoje drugie dzieciątko, zdrowe już?
Cześć dziewczyny
Co prawda jestem Nowa tutaj, ale mam termin na 21 listopada :)
Za ok. tydzień, czyli 22 października muszę iść do szpitala na badania, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie wypuszczą przed rozwiązaniem.
Witamy
no to tak jak ja z OM wychodzi na 21 listopada :happy:
Czemu cię kierują na badania do szpitala?

Cześć dziewczyny
Co prawda jestem Nowa tutaj, ale mam termin na 21 listopada :)
Za ok. tydzień, czyli 22 października muszę iść do szpitala na badania, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie wypuszczą przed rozwiązaniem.
witamy!

Ja właśnie spojrzalam na mój ustawiony tak dla hecy suumaczek z terminem z usg i oczom nie wierzę, bo tam 7 dni!!!! Alez to wygląda! ;-)
no może, może...

Hej
jak sobie radzicie z opuchlizną o ile ją macie, bo mi strasznie zaczęły puchnąć nogi , juz nie wiem co robić -trzymam je w górze, mocze w soli ale nic nie pomaga co jeszcze moge zrobić?? znacie jakieś domowe sposoby , wizyte mam dopiero za 2 tyg. z góry dzieki .

ostatnia szansa :-)
jutro warszawskie listopadówki spotykają się w jeffsie na polach mokotowskich o 12.
zadeklarowały obecność:
AsiA_rem
Dziubasek
Zaklenta
Iza BK
Malina
Rolcia

znak rozpoznawczy: wielkie brzuchy, jeśli ktoś ma ochotę się dołączyć, to super ! :-D

Gdyby te pola mokotowsie były bliżej :crazy:, to ja bym się pisała :happy:

Ciekawa jestem jak dudziakowa sobie radzi :confused2: Na pewno dobrze :happy:, ale czy wszystko u nich ok?

My tu jeszcze w rozkładzie tzn. ja :happy: pościel się suszy, ciuchy do prasowanie (te ostatnie nabytki), remont, a one już mają swoje szczęścia :zawstydzona/y:, aż łezka się kręci, tylko ktoś mnie kopie pod zebra :sorry:

lucy
Mi na szczęście nogi nie puchną więc nie bardzo wiem co ci poradzić neistety. Raz tylko jak za bardzo naspacerowałam sie po gókach to spuchły, ale po 2 dniach odpoczynku opuchlizna sama zeszła. Za to zauważyłam ze dłonie mi puchną :eek:

Wiecie co, nie wiem czy to przez maseczkę peelingową któą sobie dzisiaj zrobiłam czy faktycznie przez to ostre słońce na spacerze ale normalnie wypieki od kilku godzin mi sie schodzą :sorry:
Mozecie mi mówić tak po indiańsku - Mary Czerwona Twarz :laugh2:

Hej
jak sobie radzicie z opuchlizną o ile ją macie, bo mi strasznie zaczęły puchnąć nogi , juz nie wiem co robić -trzymam je w górze, mocze w soli ale nic nie pomaga co jeszcze moge zrobić?? znacie jakieś domowe sposoby , wizyte mam dopiero za 2 tyg. z góry dzieki .
wiem o czym piszesz bo też mam wielkie opuchnięte nogi , żeby buta założyć ubieram rajstopy albo podkolanówki , jutro idę do lekarza to może mi coś poradzi ale z tego co wiem to pewnie albo jakieś prochy da ,a jak nie to powie że po wszystkim zejdzie :-(
koleżanka przy pierwszej ciąży też puchła i po porodzie jej wszystko się wyrównało mam nadzieje ze tak będzie też ze mną :tak:

reklama
Do góry