reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to rzeczywiście!!!:no: Ja też bym się niezle wku......:crazy::crazy:
A tak w ogóle to jakaś promopcja czy konkurs był w gerberze???
ja się kiedyś zalogowałam na stronie gerbera i co jakiś czas gratisy dostaje na pampersie też teraz pampki te nowe fioletowe gdyby nie to że są obrzydliwie drogie to bym je kupowała bo świetne a wcześniej dostałam paczkę husteczek pampersa 24 szt z pudełeczkiem takim małym akurat na spacery:tak:

reklama
słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwyobrażam sobie twoja mine :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam :-p:-p:-p:-p:-p

malinka wreszcie nowy avatarek no super :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

ja się kiedyś zalogowałam na stronie gerbera i co jakiś czas gratisy dostaje na pampersie też teraz pampki te nowe fioletowe gdyby nie to że są obrzydliwie drogie to bym je kupowała bo świetne a wcześniej dostałam paczkę husteczek pampersa 24 szt z pudełeczkiem takim małym akurat na spacery:tak:

eee SPOKO!!!!:-)

A ja oglądam sobie kombinezony dla Małego! Mam od bratowej, ale taki juz po dwóch dzieciakach i w sam raz na teraz a zima jeszcze przed nami!!!:eek:

słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:
no nieźle, ja bym się też wystraszyła:tak::tak: jak oada u mnie to też jest hałaś bo mam dwa okna dachowe na górze a teraz jest tam ciemno bo śniegu napadało na szybę:shocked2:

przez chwilę prądu nie było i komp mi się wyłączył:wściekła/y:

Witam laski!

No u nas też śnieg, aż się nigdzie wychodzić nie chce, a muszę skoczyć do spółdzielni zapłacić czynsz.

a ja mam bacię na Czechowie i pracuję w okolicy:tak::tak::tak:tzn na Bursakach

o to całkiem niedaleko

ja bardzo chętnie bym się stąd wyrwała ale burak siedzi i mógłby na mnie delikatnie mówiąc donieść:szok::szok: w piątek sobie pojechałam w czasie pracy zrobić przegląd i czasem z kumpelką gdzieś jeżdżę służbowo (tzn ona służbowo a ja towarzysko:-p) a że wczoraj nie byłam w pracy to dzisaj muszę siedzieć dłuzej (przynajmniej urlop mi nie leci) ale dzięki za zaproszenie:tak:moze kiedyś się spotkamy na ploteczki w realu;-)

agunia-In niesły pomysł, ja mam do reala 15-20 minut piechotką. można do was dołączyć?

No to rzeczywiście!!!:no: Ja też bym się niezle wku......:crazy::crazy:
A tak w ogóle to jakaś promopcja czy konkurs był w gerberze???

u nas listonosz, to robi takj, że ak jest coś ze zwrotką to nawet nie raczy zapukać tylko odrazu awizo do skrzynki, a ty potem leć na pocztę.
a właśnie co to za promocja w Gerberze?

Ostatnia edycja:
ee to ja mam spoko listonosza!!!!
Wlasnie dzisiaj mi przyniosl buciki do drzwi,zamowilam na allegro.Zawsze przychodzi pod drzwi i jest bardzo sympatyczny!!!:-)

reklama
Do góry