Uleńka_79 ja mam nadzieję, że do szycia, jeżeli mnie natną to faktycznie dostanę znieczulenie
ja niestety nie stosowałam masażu krocza, bo miałam zakaz od ginki i nastawiam się juz psychicznie, że mnie ciachną 
Moja kuzynaka miała takiego lekarza, że 2 razy ją czyścili - jejku jak to brzmi czyścili - porażka .................................
KaśkaK trzymam kciuki dzielna KOBITKO!!!!!!!!!!!!!
A ja jak wczoraj pocieszałam, żeby nie schizować tak dzisiaj sama zaczęłam
zawsze zastanawiałam się co tak u męża siniaki nie schodzą, z powodu niskiej ilosci płytek krwii miał iść do hematologa...........Cóż okazało się, że u męża w rodzinie problem z krzepliwością krwi to tak dziedzicznie, w różnym stopniu, tylko dlaczego wcześniej nikt nie dał o tym znać, teraz wyszłam na nieodpowiedzialną przyszłą matkę, bo kurcze w wywiadzie nawet o tym nie wspomniałam lekarce. A prosiłam go żeby wypytał o wszytko, ja czułam się niezręcznie, bałam się żeby jakoś nie urazić teściowej ehhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmm. Normalnie ciemnogród..................... Teraz sama nie wiem czy mam o tym informować ginkę ????????????? Idę odreagować, czuję, że pod wpływem emocji moje kafelki w łazience tak wypucuję, że będe mogła się w nich przejżeć
Wam życzę miłego dnia:-)

Moja kuzynaka miała takiego lekarza, że 2 razy ją czyścili - jejku jak to brzmi czyścili - porażka .................................
KaśkaK trzymam kciuki dzielna KOBITKO!!!!!!!!!!!!!
A ja jak wczoraj pocieszałam, żeby nie schizować tak dzisiaj sama zaczęłam

Wam życzę miłego dnia:-)