reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

royanna miłego wyjazdu :-)

Terapia odreaguj sprzątankiem w łazience, przebiega pomyślnie, już powoli opadły mi emocje, ale mąż chce odciąć mi internet, :sorry: Bo oczywiście naczytałam się w necie i zaraz małą iliść płytek krwi i słabą krzepliwość zaczęłam łączyć z hemofilią:eek: Naprawdę zaczynam zachowywać się iracjonalnie, ale fakt gince powiem, lepiej późno niż wcale

reklama
nie, tylko nie to - napisała takie rzeczy i znowu zniknęła...
ANADRI - co z Tobą? co z maluszkiem?????

niunia przeciez napisalam ze ide sie polozyc. no i zasnelam. maly sie chyba raz poruszyl, ale nieznacznie i uwazam ze 1 malutki ruch na ponad 10 godzin to troszku przy malo.
sluchalam na detektorze, ale w ogole nic nie slysze oprocz szumow. :wściekła/y: jakies gowno kupilam a nie detektor ...
za pol godzinki jade do szpitala na badania.
bol jakby troszke zelzal, ale moze dlatego ze sie nie ruszalam. no i mam dzis potwornie spuchiete nogi. najgorzej ze wszystkich dni.
TRZYMAJCIE PROSZE KCIUKI, ZEBY NA BADANIU WYSZLO, ZE JEDNAK TE WODY SIE UNORMOWALY, ALBO PRZYNAJMNIEJ NIE ZWIEKSZYLY. choc widzac moja opuchlzne dzisiejsza to mam mieszane uczucia ...

ps. zaraz wysle smska do Klaudzi, co sie z nia dzieje i czy cos wie o maa :)

Kasiu 3mamy kciuki!!!!

A ja dzis odsypiam wszystkie nieprzespane noce... swedzenie mnie nie opuszcza :-:)-:)-( mecze sie codziennie do 3/4 rano.... juz nie wyrabiam...
pisze zebyscie sie nie martwily jezeli jeszcze o mnie pamietacie hehe

3majcie sie cieplutko... moze uda mi sie wieczorkiem troszke popisac...
jeszcze remont kuchni mnie wykancza ale juz niedlugo mam nadzieje ze znowu bede miec czas i ochote na komputer

Buziaczki cioteczki :*:*:*

Kasiu 3mamy kciuki!!!!

A ja dzis odsypiam wszystkie nieprzespane noce... swedzenie mnie nie opuszcza :-:)-:)-( mecze sie codziennie do 3/4 rano.... juz nie wyrabiam...
pisze zebyscie sie nie martwily jezeli jeszcze o mnie pamietacie hehe

3majcie sie cieplutko... moze uda mi sie wieczorkiem troszke popisac...
jeszcze remont kuchni mnie wykancza ale juz niedlugo mam nadzieje ze znowu bede miec czas i ochote na komputer

Buziaczki cioteczki :*:*:*

a ja ci wlasnie sms wyslalam :-D

Mój komputer zlitował się i sam sie chyba naprawił.

KASIA TRZYMAMY KCIUKI :)))))

U mnie narazie cisza, nie mam skurczy. Krocza też nie masuje, bo w sumie nie wiem jak???? Poprosze o krótka instrukcję.

Klaudzia- tak sie wlasnie zastanawialam czy zadrapalas sie juz na smierc czy co, ze sie nie odzywasz.....;-) zartuje oczywiscie....;-)

Ja wlasnie wrocilam od poloznej, wszystko ok wiec czekam dalej....:tak:mowi, ze jej zdaniem mala wcale nie jest taka duza tylko wod plodowych mam sporo no i glowka calkiem nsko....i jak ja tam obmacala to teraz ama rewolucje w brzuchu bo skacze jak najeta....najlepiej obudzic i zostawic:-D

niunia przeciez napisalam ze ide sie polozyc. no i zasnelam. maly sie chyba raz poruszyl, ale nieznacznie i uwazam ze 1 malutki ruch na ponad 10 godzin to troszku przy malo.
sluchalam na detektorze, ale w ogole nic nie slysze oprocz szumow. :wściekła/y: jakies gowno kupilam a nie detektor ...
za pol godzinki jade do szpitala na badania.
bol jakby troszke zelzal, ale moze dlatego ze sie nie ruszalam. no i mam dzis potwornie spuchiete nogi. najgorzej ze wszystkich dni.
TRZYMAJCIE PROSZE KCIUKI, ZEBY NA BADANIU WYSZLO, ZE JEDNAK TE WODY SIE UNORMOWALY, ALBO PRZYNAJMNIEJ NIE ZWIEKSZYLY. choc widzac moja opuchlzne dzisiejsza to mam mieszane uczucia ...

ps. zaraz wysle smska do Klaudzi, co sie z nia dzieje i czy cos wie o maa :)

Andari, będzie wszystko dobrze :tak::tak:- trzymam kciuki!!!

reklama
Andari, ja także TRZYMAM KCIUKASY! Przypilnuj, żeby Cię dokładnie zbadali!!!
Dziewczynki, jeśli któraś chce sobie poprawić humorek zapraszam do ogladania "Rozmów w toku" na TVN właśnie niedawno się zaczął odcinek o młodziutkich chłopcach z disco polo...:laugh2:

Do góry