reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i po Brzyduli:-)Ale byl fajny odcinek:tak::tak::tak:Ciekawe jak zareaguja te cioly jak Ja zobacza po tej zmianie:-):tak:Sama jestem ciekawa jak wyglada-ale pewnie super:tak::tak::tak:
Mlode mi co chwile marudza i stale cos wolaja:no::no::no:A myslalam ze sobie poodpoczywam jak nie bede miala Dominika

Oj kochana, ja zapakowałam i na śmierć zapomniałam, przypadkiem znalazłam:zawstydzona/y:
hehe ale jest :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
kochane dziekuje bardzo za gratulki dla malej :)) Boszeee ona juz taka duza dziewczyna jest Teraz tak wlasnie na nia patrze a ta cipciaa sobie siedzii i chrupka zajada i sie usmiecha Ohh ja ja ja kocham :)) Nad zycie ;*** !!!

A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok :)) Wazy 7130 i ma 68cm :))
tak jak kazdka mamusia...
a mnie dzis w porownaniu do Ciebie dziecko denerwuje na maxa :confused2::confused2::confused2:
No muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko:tak:,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego:szok::cool2:.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie:dry:.
no to super...
no musi jakos odpracowac :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No a moj m jeszcze sie bawi dzwonilam i niby ma za niedlugo przyjsc, ale jestem mega wkurzona...
jakos mnieteraz nerwy naszly, maly mnie wkurza bo fochy strzela
a zeby bylo jeszcze lepiej to zaczal znow sikac i nie wola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i po Brzyduli:-)Ale byl fajny odcinek:tak::tak::tak:Ciekawe jak zareaguja te cioly jak Ja zobacza po tej zmianie:-):tak:Sama jestem ciekawa jak wyglada-ale pewnie super:tak::tak::tak:
Mlode mi co chwile marudza i stale cos wolaja:no::no::no:A myslalam ze sobie poodpoczywam jak nie bede miala Dominika
a to ona juz jest zmieniona??
pokazali ja nowa??
ja tylko sie przywitam :-) bo zaraz musze zmienić męża w szpitalu przy Gabi :-(ja zostaję z nia na noc mam nadzieję ze ją jutro wypiszą do domu :tak:
zdrowka dla Gabi
a czyzbym czegos nie doczytala....??
czemu Gabi w szpitalu :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mi tez się bardzo podobał ten odcinek :tak::tak::tak::tak: w nastepnym odcinku w poniedziałek pokażą Ulę po przemianie.już widziałam na necie jak wygląda,superrrr :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wszyscy zdebieją jak ją
zobaczę,dobra juz nic nie mówię :-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja tylko sie przywitam :-) bo zaraz musze zmienić męża w szpitalu przy Gabi :-(ja zostaję z nia na noc mam nadzieję ze ją jutro wypiszą do domu :tak:
a co się stało ze Gabi w szpitalu,chyba nic nie pisałąś na ten temat :eek:

oby szybko wróciła do domu :tak::tak::tak::tak:

a to ona juz jest zmieniona??
pokazali ja nowa??
jeszcze jej nie pokazali :no::no::no::no::no::no: pokazali tylko nogi i z daleka że super ciuchy ma na sobie i buty na wysokim obcasie,twarzy nie pokazali to pokażą w następnym odcinku więc oglądaj w poniedziałek :tak::tak::tak::tak:

Ale wlasnie mialam Wam powiedziec:
mowilam rano ze fajna pogoda ze wogole sucho itd.....
no i umylam wlosy troche pokrecilam (chociaz swoje mam krecone wiec nie musze)
pomalowalam sie no i patrze za okno a tam kropi wiec mysle sobie no i tak pojde bo nie po to sie stroilam zeby siedziec w domu...
poszlam zlapal mnie troche deszcz
no i wrocilam tez w deszcz...
ale kupilam sobie juz kapuste na jutro bo chce golabki robic.... :tak:

a co sklerozę masz????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no wlasnie zebys wiedziala :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja narazie sie zmywam....

JOANNA
A co sie stalo ze Gabi jest w szpitalu???Chyba nic o tym nie pisalas wczesniej:confused2:
Zdrowka zycze:tak::tak::tak:

AGNES
A to juz sa ostatnie odcinki Brzyduli?????Mam nadzieje ze nie;-):-)
Moje mlode teraz zadreczaja ciotke wiec mam nadzieje ze troszke sobie posiedze

reklama
Przyszlam Wam dziewczyny powiedziec dobranoc :tak:
moj m tu spi a ja w tych oparach siedziec nie bede - drazni mnie zapach alkoholu - FUJJJJJJJJ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak myslalam ze sobie pogadamy ale nici...
Chcialam tez jechac jutro do Medei ale jak on na kacu :confused2::confused2::confused2: chyba jak sama pojade :sorry::sorry::sorry::sorry:
jutro ammy isc od znajomych wieczorem jak maly pojdzie spac.... :sorry::sorry::sorry:
chyba sama ich odwiedze :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

dobra zmykam :-:)-:)-:)-(

Do góry