emwu76
Fanka BB :)
Nie mam żadnegokilka starych mi zostało po zaprzestaniu treningów w szkole sredniej
z ciąży nie wynikł żaden
![]()
tfu tfu tfu - ja jak narazie tez zadnego - oby tak dalej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam żadnegokilka starych mi zostało po zaprzestaniu treningów w szkole sredniej
z ciąży nie wynikł żaden
![]()
Też bym chciała 2 tyg przed czasem;-) Ale chcieć to se mogę:-)
Dzidzia zadecyduje kiedy będzie odpowiedni czas;-):-)Gdybym ja miala rodzic dwa tygodnie przed czasem to by mi wyszlo 27 listopada .![]()
:-( Miejmy nadzieję, że Im się uda. A dla pocieszenia powiem, że mojej koleżance in vitro się udało i będą mieć bliźniaki. Za 1ym razem. Tyle, że to kosztuje.....Boże:--
-(
Moja szwagierka już po tej laparoskopii w Bielsku i niezbyt dobre wiadomości.....cysty na obu jajnikach , jeden całkowicie niedrożny, do niczego, drugi w małym stopniu!
Lekarz dał im poł roku na starania bez żadnych juz tabletek a jak nic z tego to zostaje in vitro!
Jezu ja myślałam że in vitro to ostateczność!!!
A ona ma 24 lata!!!
Teraz to mogę się u nich przez najblizszy rok nie pokazywać:-(
Ja mam mieć na kolejnej wizycie u ginki sprawdzane gabaryty mojej miednicy. Wie któraś może na czym to będzie polegać? Bo to pod kątem porodu mniemam.
Ahaa. OK. Dziękuję za info. Kurcze oby było OK bo Mała główką w dół, więc w sam raz do porodu naturalnego. Póki co jestem dobrej myśliGeorgina - z tego co pamietam ze zdjec jestes waziutka w biodrach. Czasek dziecko ma zbyt duza glowke w stosunku do kanalu rodnego. Takie ryzyko jest wieksze u pan z waskimi biodrami (niekoniecznie chudych).. Pomierzy wiec ci kosteczki a potem pewnie glowke dzidzi przed samym porodem. Nie nie beda graly to cc. Ale sie nie martw to tylko na wrazie czego.