reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczynki ja sobie tez wstalam ale lezalam na gorze w wyrze i tv bo wczoraj sie tyle nachodzilam ze mnie bolalo spojenie i na dole tak mnie ciagnelo wszystko ale juz jest git.
Mea super mamy moderatora hihi gratuluje
Marzka serdeczne zyczenia z okazji urodzinek duzo zdrowka i usmiachu na twarzy:)
Ja dzis nie robie nic hura posprzatane mam na blysk bo zrobilam to 2 dni temu obiad mam bo leczo wczoraj upichcilam jedynie co to te ciastak w koncu zrobie bo wczoraj mialam niespodziewanych gosci i nie dalam rady no wiec blogie lesnistwo hmm ten plan na dzis mi sie podoba;)

reklama
a ja mam mase roboty ale mi sie nie chce !!! jakas jestem taka bylejaka ...

Mam to samo, musze zrobić mielone a tak mi się nie chce :sorry: no i ogarnąć coś niecoś :)

BTW. Gratuluję! Mea :)

W poniedziałek dokupuję to co mi brakuje, :)
- podręczna torba do szpitala (te wakacyjne są za duże)
- przewijak
- wanienka
- kosmetyki
- laktator
- wózek + baza + fotelik :)
i tak bede już miała wsio :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam to samo, musze zrobić mielone a tak mi się nie chce :sorry: no i ogarnąć coś niecoś :)

BTW. Gratuluję! Mea :)

W poniedziałek dokupuję to co mi brakuje, :)
- podręczna torba do szpitala (te wakacyjne są za duże)
- przewijak
- wanienka
- kosmetyki
- laktator
- wózek + baza + fotelik :)
i tak bede już miała wsio :)

ja mam taka ilosc toreb roznej masci ze nie kupuje nic wiecej :)
wozek czeka na grudzien, wanienka i reszta pierdolek na listopad /opony wypruly mnie z kasy na ten miesiac wiec musze odczekac troche z zakupami

Dzięki kochane kobietki za pamięć :-)U mnie zmiana kodu 3 z przodu... ale ten czas leci. Właśnie uporałam się z ciastem teraz czas na mnie. Pozdrawiam WAS jeszcze raz i dziękuję za życzenia;-)

Jaka cisza tu dzisiaj- weekendowo się zrobiło. Marzka, ode mnie też uściski i zyczenia samych pogodnych dni:-)
Ja wczoraj się rozejrzałam po sklepach i hurtowni, teraz porównam te ceny w necie i zdecyduję co gdzie kupić.
Mam tylko dylemat co do wóżka bo byliśmy zdecydowani na jedo fyn- 1100zł u nas ale znalazłam nowego x- landeraza 750 i zgłupiałam kompletnie:zawstydzona/y:

Witam o poranku :-)

Ale chetnie bym z Wami poplotkowala :tak: tyle fajnych tematow poruszylyscie! Niestety mam tyle do zrobienia ze szybko przeczytalam zeby zaspokoic ciekawosc i musze zlapac sie za sprzatanie, pranie, zakupy, gotowanie na wieczornych i jutrzejszych gosci (normalnie jak rasowa kura domowa :eek:)

Marzka283 samych cudownych chwil zycze! Z tego co zdazylam sie zorientowac to chyba okragle urodzinki swietujesz - impreza musi wiec byc podwojnie huczna!:laugh2:

Milej soboty wszystkim zycze i mam nadzieje jeszcze dzis wpasc ;-)

jak mawial Kubus Puchatek
"PANIE BOŻE SPRAW ŻEBY MI SIE TAK CHCIALO JAK MI SIE NIE CHCE!!"

a to znaczy ni mniej ni wiecej ze powinnam zabrac sie za jakas konkretna robote ... co z tego jesli najchetniej teraz zapakowalabym sie do lozka do mojego meza i poszla dalej spac ...

bardzo mądre słowa!
jestem chora jak diabli i od dwóch dni za każdym razem kiedy podnosiłam się z łóżka to zaraz kładłam się nawet leżenie z lapkiem w łóżku odpadało.
Dopadły mnie zatoki:-( głowa mi chyba pęknie na kawałki a oczy wyjdą na wierzch:-(
do tego bardzo skomplikowała nam się sytuacja w domu co jeszcze bardziej mnie dobija.

Postaram się Was doczytać ale przez 3 dni trochę się tego nazbierało
Mea-gratulacje-to była pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy:tak:
Zaczęłam 35 tydzień!!!:-D
a tobra już spakowana od wczoraj:tak:

co robicie na obiadek???
ja chyba dzisiaj zrobie schabowe z piersi z pekinką a na deserek zapiekankę
http://gotowanie.onet.pl/28687,0,1,zapiekanka_z_ryzu_i_jablek,ksiazka_przepis.html

reklama
Jaka cisza tu dzisiaj- weekendowo się zrobiło. Marzka, ode mnie też uściski i zyczenia samych pogodnych dni:-)
Ja wczoraj się rozejrzałam po sklepach i hurtowni, teraz porównam te ceny w necie i zdecyduję co gdzie kupić.
Mam tylko dylemat co do wóżka bo byliśmy zdecydowani na jedo fyn- 1100zł u nas ale znalazłam nowego x- landeraza 750 i zgłupiałam kompletnie:zawstydzona/y:
obejrzalam oba wozki:-)
x-lander mi sie osobiscie bardzej podoba, fajana gondola i spacerowa, ale minusem dla mnie jest przednie kolo male...chyba ze ten x-lander xt albo x-run, tez bardzo fajny a kolo z przodu ma duze:-)
a z czerokolowych xa mi sie podoba..
jej dobrze ze ja juz mam za soba wybieranie bo teraz jak przy was poznalam wiecej marek to nie wiem co bym wybrala:-)

Do góry