reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku to ja juz nie wiem jak to jest z tymi plynami,. bo jak czytam to tez pisza zeby nie ograniczac, a moj gin powiedzial co by ograniczyc do 2 litrow dziennie i cvalkowicie wyeliminowac sól, hmnmm moze mu sie cos pomylilo nie wiem

no mi lekarz tez mowil "wyeliminowac sol i pic niskosodowa mineralke" min 2 l na dzien !!

O kurczę ale żeście napisały stron naprawdę nie idzie was nadgonić w żaden sposób...
Mam do was takie małe pytankop.. co polecacie na ból gardła???
Kurczę o 4 nad ranem musiałam wstac i napic sie chociaz goracej herbaty bo koszmarnie mnie bolało i spać już nie mogłam...;(

O kurczę ale żeście napisały stron naprawdę nie idzie was nadgonić w żaden sposób...
Mam do was takie małe pytankop.. co polecacie na ból gardła???
Kurczę o 4 nad ranem musiałam wstac i napic sie chociaz goracej herbaty bo koszmarnie mnie bolało i spać już nie mogłam...;(

witam w niedziele jeszcze przed sniadankiem :) narazie sie zastanawiam co by tu zlesc :)

co do gardelka to moj gin poleca mi tantum verde zielone w tabletkach !! ale jak go zapytalam to powiedzial ze w trzecim trymestrze to wlasciwie wiekszosc juz mozna brac ...

marta jak fajnie ze jestes :D i to z takimi dobrymi wiadomosciami !!!

a laski mam prosbe do dziewczyn co fenoterol biora !!
jak wytlumaczyc kolezance ze ma nie pzrestawac barc leku tylko dlatego ze ma po nim napady drgawek, serce jej wyskakuje i wogole mage zle jej jest !!! bo sie dziewczyna martwi ze cos sie dzieje nie tak jak powinno i chce odstawic lek do czasu jak sie nie skontaktuje z lekarzem a z tego co wy opowiadalyscie to tkie rzeczy na poczatku barnia feneterolu sa normalne !!!!

to normalne ja na poczatkku (jak mi dawali w pompie) mialam cisnienie 140/110 koltane serca i dusznosci akby mi ktos na klatke piersiowa usiadl..
bralam wtedy na serce staveran a po dwoch tygodniach zaczelam go odstawiac i teraz juz sam fenoterol i nie mam uz tych objawow ubocznych...
wiem ze niektorzy n to biora isoptin...
niech nie odstawia bo takie odstawienie szybkie moze np spowodowac skurcze silne...
kuzynka meza po odstawiniu fenoterolu na drugi dzien urodzila..tyle ze odstawila bo byl juz 38 tydzzien...

a tak poza tym to Witam z rana:-)
spalismy dzis jak niedzwadki:-)

co do wydatkow to tez wolalabym nie zliczac...
choc np ja lozeczko kupilam najzwyklejsze bo drugie dziecko planuje za 5 lat i wtedy moze mi sie cos innego podobac:-)
dlatego jak maly bedzie wyrastal to wszstko trafi na allegro:-)

daffodill moja lekarka polecila plukanie woda z sola...ochyda ale szybko przeszlo;-)

Witam z Rana :)
Zaczynam polowanie na śniadanie :)) u mamy widziałam przed chwilą pierogi z kapustą i grzybami :)

Mea- dziękuję chciałam jednego a mam dwóch ;D

reklama
Witam się Niedzielnie,

maggie poprawilam tygrysa :D co prawda sa dwa tygrysy kolo siebie ale inne wiec moga zostac :D

dziękuje(my)

Dziewczyny Wy piszecie że wstajecie siku w nocy, a czy któraś budzi się żeby się napić. Bo ja noc w noc budze się około 3 razy, pije wode i ide spać dalej. Często wypijam 0,5 l.

Do góry