mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Też widzę obrazkiAle ja mam śliczny obrazek
)
ksiezniczki dostaja ksiezniczki /albo zaby/ albo inne fajne stwory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też widzę obrazkiAle ja mam śliczny obrazek
)
Kopciuszku to ja juz nie wiem jak to jest z tymi plynami,. bo jak czytam to tez pisza zeby nie ograniczac, a moj gin powiedzial co by ograniczyc do 2 litrow dziennie i cvalkowicie wyeliminowac sól, hmnmm moze mu sie cos pomylilo nie wiem
O kurczę ale żeście napisały stron naprawdę nie idzie was nadgonić w żaden sposób...
Mam do was takie małe pytankop.. co polecacie na ból gardła???
Kurczę o 4 nad ranem musiałam wstac i napic sie chociaz goracej herbaty bo koszmarnie mnie bolało i spać już nie mogłam...;(
marta jak fajnie ze jestesi to z takimi dobrymi wiadomosciami !!!
a laski mam prosbe do dziewczyn co fenoterol biora !!
jak wytlumaczyc kolezance ze ma nie pzrestawac barc leku tylko dlatego ze ma po nim napady drgawek, serce jej wyskakuje i wogole mage zle jej jest !!! bo sie dziewczyna martwi ze cos sie dzieje nie tak jak powinno i chce odstawic lek do czasu jak sie nie skontaktuje z lekarzem a z tego co wy opowiadalyscie to tkie rzeczy na poczatku barnia feneterolu sa normalne !!!!
maggie poprawilam tygrysaco prawda sa dwa tygrysy kolo siebie ale inne wiec moga zostac
![]()