reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorową porą,rano śniadanko małż zrobił:-p:tak:,potem pojechaliśmy do teściów,bo babka po operacji oka i naleśników im nasmażyłam,coby z głodu nie padli:-p;-):tak::-D:-D.
Jutro na popołudnie do pracy,M ma jazdę i na egzamin będzie się zapisywał.

reklama
ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)
\
JESZCZE RAZ SERDECZNIE GRATULUJĘ ,JEST MAKSIU PRESŁODKI ,TAKA KRÓSZYNKA
Patrycja ,szalona dziewczyno nie jeżdzij bez prawka ,bo sobie biedy napytasz ,to twój m powinien być odpowiedzialny i nie pić,a nie wystawiać Ciebie kobietę w ciąży, to niebezpieczne mogłoby być,tak uważam:tak:
Joanna ,zdrówka dla córci ,prędkiej poprawy stanu zdrowia:tak:

My dziś byliśmy w Aua parku w Gryfinie ,było super,a wczoraj wieczorem na parapetówce u znajomych ,ale ponieważ był juz zaplanowany wyjazd dzisiejszy byliśmy bardzo grzeczni ,to taki miły ,rodzinny weekend ,uwielbiam takie
.Agnes masz jakieś dobre horrory na oku ,bo nie mam co oglądać???

\
Patrycja ,szalona dziewczyno nie jeżdzij bez prawka ,bo sobie biedy napytasz ,to twój m powinien być odpowiedzialny i nie pić,a nie wystawiać Ciebie kobietę w ciąży, to niebezpieczne mogłoby być,tak uważam:tak:

My dziś byliśmy w Aua parku w Gryfinie ,było super,a wczoraj wieczorem na parapetówce u znajomych ,ale ponieważ był juz zaplanowany wyjazd dzisiejszy byliśmy bardzo grzeczni ,to taki miły ,rodzinny weekend ,uwielbiam takie

Patrysiu zgadzam sie M powinien zachowac sie powaznie i nie pic Skoro tylko on ma prawo jazdy I pewnie z Sewkiem byliscie I Ty w ciazy To serio bardzo nieodpowiedzialne z jego strony NO ALE WLASNIE TACY SA FACECI :rofl2:
AGANES biedna Oliwka z tyma zabkami :-(No i nasze OLIWKI spaly dzis tyle samo czyli 1 godzine w ciagu dnia Moja Oliwka dopiero usnela Ja nie wiem po kim ona to ma Ona bardzo malo spi w dzien Wieczorem pozno chodzi spac I jeszcze trzeba ja zmuszac aby zasnela I w nocy budzi sie kilka razy A dosc czesto jak sie obudzi w nocy o ktorejs tam to nie spi 3 godziny A my razem z nia :crazy:

witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani
wspolczuje serdecznie i zycze zdrowia dla Gabi
dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/
fajana laska:-D
Witam
Ale my sobie dzisiaj zaszalalysmy z dziewczynkami:tak::tak::tak:klaudia obudzila sie o 10 i przyszla do mnie do wyrka i lezalysmy do 10;30 bo wtedy obudzila sie Wiktoria:szok::szok::szok::-):-):-):tak::tak::tak:
Teraz jestesmy juz po sniadanku i czekamy az szwagier przywiezie Dominika
Pogoda nadal do dupy bo znowu caly czas pada:no::no::no:
czyzyscie poszly w nasze slady:-D
Nie wchodziłam przec ały dzień bo siostra przyjechałą z dzieciakami więc było co robic :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka czeka na wieczorynkę a jak zobaczyła przez prazypadek ze mecz leci to normalnie nie wierze moje dziecko ogląda mecz :szok::szok::szok::szok::szok: i nie chce odejść od telewizora :-D:-D:-D:-D:-D:-D ktoś mi dziecko podmienił :-D:-D:-D:-D:-D

a z tymi wychodzacymi piatkami to masakra,marudnajest,wszystko dosłownie wszystko pcha do buzi,jeżdzi sobie po zebach pieluchą tetrową,aż mnie pbrzydzenie bierze.palce non sop w buzi :tak::tak::tak::tak:

niech one juz wyjdą jak najszybciej:tak::tak::tak::tak:
hmmmm fajnie ze ma juz hobby
\

fajny weekendzik.Milo spedzony wspolnie czas:rofl2:
dorota no to moja usnęła 15min przed twoją :-D:-D:-D:-D:-D

Dobranoc wszystkim ide oglądać film :tak::tak::tak::tak:

dobranoc

A My wczoraj wrocilysmy pozno bo kolo polnocy dzis jak wstalysmy zjadlysmy sniadanko i pojechalysmy na trodel O 14:30 mialam gosci z Dusseldorfu a potem pojechalam po Age i Emily tak siedzialysmy i po 21 maz Agi zabral je do domku
Laura spika a ja mysle co tu robic hihihi

1 brdziej mi sie podoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam!
My dzisiaj gosci na obiadku mielismy-pełna chata:tak: Zuzia zasnęła.Ja mam zakwasy po wczorajszej działce-a zielska :szok::szok::szok: Normalnie ledwo chodzę a tu A. woła do łóżka:zawstydzona/y:
Bez tabletek ANTY?
Chcecie starac sie o nastepne dziecko ?
Ja to czasem mam taka ochote poczuc sie w ciazy I jak to jest miec takie bardzo male malenstwo hihihihi

Anty nie biorę. Mówie o tabletkach na przeziębienie:-D:-D

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)
W tej kurteczce wygląda na pół roczku:-)A imie moje wymarzone dla synka;-)
Daj namiary na nk:-p:-)

MAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa :tak:

A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro

On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki :tak:
A będzie leżecv w tym spiworku? Bo moja Zuza za Chiny nie chciała. Nie wiem tez jak ja do rękawiczek przekonać:eek:

a nie uwazacie ze Oliwce za wczesnie nie wychodza te piątki??????
lewa dolna już jest prawie przebita a prawa dolna ma cztery boczne kiełki przebite śmiesznie to wygląda:-D:-D:-D:-D:-D
Piatki powinny wyjść ok 24 m-ca więc chyba w czas wychodzą:tak:

Do góry