reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ahaaaa a to ile ona ma lat ze takie humorki ma :sorry::sorry::sorry:
no tak chce isc
m chcial mnie poslac teraz jeszcze przed porodem ale wiem ze nie dam rady z egzaminami i jazdami bo po zdanych egzaminach dlugo czeka sie potem na jazdy.... a ja nie moge sobie na to pozwolic bo co potem mi przypadnie zaraz po porodzie - a nie bardz ....
wiec chyba pojde jak dzieci podrosna :tak:
U nas sie teraz krociutko na wszystko czeka:tak::tak::tak:
A jak Ci sie jezdzi bez prawka???
Moja siora ma 20 lat ale zachowuje sie jak taka "ksiezniczka"

Ja sobie teraz gram z Dominikiem w icy towera ,ale mamy radoche:-D:-D:-D;-)

reklama
dzięks ja też ci odpisałam trochę ci pozawracam głowe:-)
ok to posprawdzam :-)
U nas sie teraz krociutko na wszystko czeka:tak::tak::tak:
A jak Ci sie jezdzi bez prawka???
Moja siora ma 20 lat ale zachowuje sie jak taka "ksiezniczka"

aaaa to moze taki wiek - chociaz ja nie mialam takich fochow :sorry:
a co do prawka to fajnie sie jezdzi bez ale fajnie tez sie zaplaci jak mnie zlapia (mandat 500 zl) :sorry:
no ale juz bym chciala miec te prawko :tak:

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)

widziały,trudne będe sie powtarzac ale Maksio to istne cudo :-):-):-):-):-):-):-):-)

MAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa :tak:

A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro

On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki :tak:

bardzo fajne te śpiworki i widać ze cieplutkie,super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Taka wstretna pogoda a tu takie pustki:szok::szok::szok:Ja wlasnie obcielam Dominikowi wlosy(ogolilam maszynka) i jzu sie wykapal:tak::tak::tak:Mlodym zrobilam syrop z cebulki i juz wszyscy dostali:-):tak:
Moja siora sie dzisiaj spakowala i na fochu stwierdzila ze wraca do Ojca:szok::szok::szok:Troszke na Nia dzisiaj ponajezdzalam ale zeby od razu takie numery:confused2::confused2::no::no::no::szok:

a czemu żes na nia ponajeżdżała ?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co to takiego???? :sorry:

Nie wchodziłam przec ały dzień bo siostra przyjechałą z dzieciakami więc było co robic :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka czeka na wieczorynkę a jak zobaczyła przez prazypadek ze mecz leci to normalnie nie wierze moje dziecko ogląda mecz :szok::szok::szok::szok::szok: i nie chce odejść od telewizora :-D:-D:-D:-D:-D:-D ktoś mi dziecko podmienił :-D:-D:-D:-D:-D

a z tymi wychodzacymi piatkami to masakra,marudnajest,wszystko dosłownie wszystko pcha do buzi,jeżdzi sobie po zebach pieluchą tetrową,aż mnie pbrzydzenie bierze.palce non sop w buzi :tak::tak::tak::tak:

niech one juz wyjdą jak najszybciej:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnes to m sie pewnie cieszy co ??:-D:-D:-D:-D
a oj m oglada F1 a mlody to sie bawi ale jakis marudny juz jest :confused2::confused2::confused2:
Sewkowi tez wychodzil teraz i tez non stop palce w buzi - pewnie wyjda mu zas nowe :sorry:

PATRYSIU
Moj brat zanim zdal na prawko to tez jezdzil caly czas bez,baa nawet kupil sobie juz samochod:-);-)I przez caly czas w dowodzie rejestracyjnym wozil ze soba 200zl zamiast prawka;-):-D:-D:-D

AGNES
Moim jeszcze nie ida piatki-przynajmniej nic nie widze jak Im zagladam do paszczyli:no::no::no:Ale te pieluchy tetrowe to tze mi strasznie gryzaale nie tylnymi zabkami tylko tak ogolnie-chyba maja taki nalog;-):-)
A icy tower to jest taka bezsensowna gra,ktora chyba nie ma konca:szok::-DWpisz sobie w google i tam mozna Ja sciagnac za free

PATRYSIU
Moj brat zanim zdal na prawko to tez jezdzil caly czas bez,baa nawet kupil sobie juz samochod:-);-)I przez caly czas w dowodzie rejestracyjnym wozil ze soba 200zl zamiast prawka;-):-D:-D:-D

AGNES
Moim jeszcze nie ida piatki-przynajmniej nic nie widze jak Im zagladam do paszczyli:no::no::no:Ale te pieluchy tetrowe to tze mi strasznie gryzaale nie tylnymi zabkami tylko tak ogolnie-chyba maja taki nalog;-):-)
A icy tower to jest taka bezsensowna gra,ktora chyba nie ma konca:szok::-DWpisz sobie w google i tam mozna Ja sciagnac za free
hehehe
to aj bede musiala wozic 500 zl :szok::szok::szok:

nic ja zmykam na jakis czas bo jedziemy do sklepu
bo nie ma picia w domu :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

AGNES

a nie uwazacie ze Oliwce za wczesnie nie wychodza te piątki??????
lewa dolna już jest prawie przebita a prawa dolna ma cztery boczne kiełki przebite śmiesznie to wygląda:-D:-D:-D:-D:-D

a nie uwazacie ze Oliwce za wczesnie nie wychodza te piątki??????
lewa dolna już jest prawie przebita a prawa dolna ma cztery boczne kiełki przebite śmiesznie to wygląda:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba nie za wczesnie:no::no::no:Mi sie wydaje ze powinny wyjsc tak okolo 2 latek,wiec wyszlyby Jej idealnie:tak::tak::tak:
Moim dzieciom to wychodzily z opoznieniem wszystkie zeby;-)Z

PATRYSIA tys jest genialna z tym jezdzeniem bez PRAWKA :-D

My juz po znajomych Bylo fajnie Zaraz ide kapac mala I moze usnie bo spala dzis tylko godzine i od 13 jest na nogach Fajnie byloby gdyby usnela bo SKAZANEGO NA SMIERC chcialabym zobaczyc

reklama
Chyba nie za wczesnie:no::no::no:Mi sie wydaje ze powinny wyjsc tak okolo 2 latek,wiec wyszlyby Jej idealnie:tak::tak::tak:
Moim dzieciom to wychodzily z opoznieniem wszystkie zeby;-)Z
TO MOJEJ DOPIERO Z OPÓŹNIENIEM WYCHODZIŁY A TERAZ PIATKI WYSZŁY TAK SZYBKO,NIBY GDZIES PRZECZYTAŁAM ZE DO 3 ROKU POWINNY BYC JUŻ PIATKI :tak::tak::tak::tak::tak:

ZARAZ OLIWKE KŁADE SPAĆ,SPAŁA DZIS TYLKO 1H:tak::tak::tak::tak::tak::tak: JUŻ ZJADŁA KANAPKI NA KLACJE I m JĄ MYJE.
MAM NADZIEJĘ ZE SZYBKO USNIE BO CHCEMY SOBIE ZROBIĆ WIECZÓR FILMOWY HORRORY :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry