reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bez tabletek ANTY?
Chcecie starac sie o nastepne dziecko ?
Ja to czasem mam taka ochote poczuc sie w ciazy I jak to jest miec takie bardzo male malenstwo hihihihi

Dobrze ze to wyszlo na jaw Tylko aby ona zas sie nie logowala i nie nabierala was :no:

Wspolczuje nocki 3 maj sie kochana :tak:Biedna Oliwka

U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocy :no:Pozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih

Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA
ona ma jeszcze czas na przesypianie całych nocy.
Ja bym jeszcze nie broniła w nocy pojadać.
Możesz spróbować robić gęściejszą kaszkę i podawać łyżeczką przed spaniem to może całą nockę prześpi.

Najpierw byla opcja ze Chrzestna kupuje niunce zlote kolczyki Oliwka ma juz od jakiegos czasu uszka przebite i ma te kolczyki co zakladaja w salonie jak sie przekuwa No ale je mozna miec dlugo Teraz przez ta prace G (G to moj maz ) to jest krucho z kasa A potrzebujemy Spiwor na wozek i do sanek Wiecie taki na zime Chrzestna moze wydac tak okolo 150 zl moze ciut wiecej Wiec nie wiem co jeszcze do tego spiwora Myslalam o najpotrzebniejszym Czyli ajkies kaszki i pampersy I ten spiwor Niby kaszki to nie super prezent na roczek ale Najbardziej nam sie to przyda Kolczyki na juz nie sa nam potrzebne A najgorsze to nie miec kaszki dla dziecka lub pampersow
Moja mama kupuje jej SANKI jak oczywiscie beda w sklepach chyba ze na allegro kupimy
Od nas 2 zabawki dostanie Od chrzesnego zabawke Tesciowei nie wiem czy prayzjada Wiec na nich az tak strasznie liczyc nie moge Ale jak beda to maja dac kase Wiec pozniej za to cos sie jej kupi :-)
Dobry pomysl?Jak sadzicie?
Uważam ,że bardzo dobry pomysł.
Co wam z nowej zabawki jak na podstawowe rzeczy trzeba.
Zabawkę zawsze można kupić a jeść trzeba codziennie.:tak:;-):-)

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)
Ech ,no jeszcze raz pogratuluję synusia.:-D:-D:-D:-D
A jak Adam?
Szczęśliwy?

MAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa :tak:

A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro

On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki :tak:
Bardzo fajny ten śpiworek .Mała będzie miała cieplutko i wygodnie :tak::tak::-)

Wpadłam do Was,bo mnie skręcało z ciekawości co u Was słychać :-D:-D:-D
A teraz uciekam z małym lekcje kńczyć i obiadek trzeba doszykować.
Miłej niedzieli

Hej Dziewczyny pamietacie mnie jeszcze? Wczoraj już miałam do was zasiąść ale mysza zaczeła mi po biurku biegać i uciekłam. U nas w sumie nic ciekawego. Sebek ma 4 zęby ale tylko na dole. Ładnie siedzi ale jeszcze sam się nie podniesie do siedzenia i spodobało mu się stanie chociaż dupa ciężka i lata. Sewerynowi podoba się w przedszkolu ale zdażaja się już małe problemy ale do przejścia. Niestety nienadrabiałam zaległych stron ale odpisałam na dzisiaj.
ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)
Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

medeuska życzenia trochę spóźnione ale jak najbardziej szczere. Synuś jest prześliczny.
Ps. ten ciężki okres szybko minie Mocno ściskam

Heja dziewczyny u mnie pogoda w miare ... rosolek juz jest :)) Chcemy sie wybrac na wycieczke do zamku i zwiedzic wioske jak ludzie zylii kiedys :))
Fajne plany

My mieliśmy jechać do koleżanki ale u nas taka pogoda że się nie chce nigdzie wychodzić

hej babeczki!!!
czytalam tak ale za bardzo nie chce mi sie odpisywac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wczoraj z m bylismy na odwiedzinach u znajomych na nowym mieszkanku...
ale najlepsze jest to ze moj m sie troche upil a przyjechalismy do nich autem...
wiec autem musialam wracac - A JA NIE MAM PRAWKA :laugh2::laugh2::laugh2: tyle dobrze ze dojechalismy nawet ladnie zaparkowalam :sorry::sorry::sorry: w sumie to automatic wiec za duzo teorii nie ma :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dzisiaj bylismy na gieldzie....

Medea widze ze kurteczka sie sprawdza!!! :tak::tak::tak::tak: super zdjecia Maksia na nk - juz nie moge sie doczekac jak zobacze go na zywo jeszcze raz :-D:-D

Taka wstretna pogoda a tu takie pustki:szok::szok::szok:Ja wlasnie obcielam Dominikowi wlosy(ogolilam maszynka) i jzu sie wykapal:tak::tak::tak:Mlodym zrobilam syrop z cebulki i juz wszyscy dostali:-):tak:
Moja siora sie dzisiaj spakowala i na fochu stwierdzila ze wraca do Ojca:szok::szok::szok:Troszke na Nia dzisiaj ponajezdzalam ale zeby od razu takie numery:confused2::confused2::no::no::no::szok:

Nie ,ta siora nie ma meza i mieszkala z Ojcem:tak:
Poklocila sie z NIm o cos tam i mieszkala troszke u mnie
Ale Ona jest zmienna gorzej niz pogoda:-);-)Strezla focha za fochem:no::wściekła/y:

PATRYSIU
A zamierzasz isc na prawko???
ahaaaa a to ile ona ma lat ze takie humorki ma :sorry::sorry::sorry:
no tak chce isc
m chcial mnie poslac teraz jeszcze przed porodem ale wiem ze nie dam rady z egzaminami i jazdami bo po zdanych egzaminach dlugo czeka sie potem na jazdy.... a ja nie moge sobie na to pozwolic bo co potem mi przypadnie zaraz po porodzie - a nie bardz ....
wiec chyba pojde jak dzieci podrosna :tak:

jadzka zaraz sprawdze :laugh2:

Edit:
jadzka juz wyslalam odpowiedz :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry