sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja dziewczyny u mnie pogoda w miare ... rosolek juz jest
) Chcemy sie wybrac na wycieczke do zamku i zwiedzic wioske jak ludzie zylii kiedys
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ona ma jeszcze czas na przesypianie całych nocy.Bez tabletek ANTY?
Chcecie starac sie o nastepne dziecko ?
Ja to czasem mam taka ochote poczuc sie w ciazy I jak to jest miec takie bardzo male malenstwo hihihihi
Dobrze ze to wyszlo na jaw Tylko aby ona zas sie nie logowala i nie nabierala was
Wspolczuje nocki 3 maj sie kochanaBiedna Oliwka
U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocyPozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih
Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA
Uważam ,że bardzo dobry pomysł.Najpierw byla opcja ze Chrzestna kupuje niunce zlote kolczyki Oliwka ma juz od jakiegos czasu uszka przebite i ma te kolczyki co zakladaja w salonie jak sie przekuwa No ale je mozna miec dlugo Teraz przez ta prace G (G to moj maz ) to jest krucho z kasa A potrzebujemy Spiwor na wozek i do sanek Wiecie taki na zime Chrzestna moze wydac tak okolo 150 zl moze ciut wiecej Wiec nie wiem co jeszcze do tego spiwora Myslalam o najpotrzebniejszym Czyli ajkies kaszki i pampersy I ten spiwor Niby kaszki to nie super prezent na roczek ale Najbardziej nam sie to przyda Kolczyki na juz nie sa nam potrzebne A najgorsze to nie miec kaszki dla dziecka lub pampersow
Moja mama kupuje jej SANKI jak oczywiscie beda w sklepach chyba ze na allegro kupimy
Od nas 2 zabawki dostanie Od chrzesnego zabawke Tesciowei nie wiem czy prayzjada Wiec na nich az tak strasznie liczyc nie moge Ale jak beda to maja dac kase Wiec pozniej za to cos sie jej kupi :-)
Dobry pomysl?Jak sadzicie?
Ech ,no jeszcze raz pogratuluję synusia.ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smokamoja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła
ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać
ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde
a oto mój mały szkrabekcoponiektóre widziały na nk;-);-)
Bardzo fajny ten śpiworek .Mała będzie miała cieplutko i wygodnieMAKSIO jest przesliczny Az mi sie tez zachcialo takiego malenstwa
A oto spiworek na ktory sie zdecydowalam Chzestna jej kupi Dzis do nich idziemy wiec jej pokaze
Wyjątkowo obszerny śpiwór do wózka _ NOWY (778052777) - Aukcje internetowe Allegro
On jest taki fajny Inny niz normalne spiworki![]()
ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smokamoja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła
ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać
ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde
a oto mój mały szkrabekcoponiektóre widziały na nk;-);-)
Fajne planyHeja dziewczyny u mnie pogoda w miare ... rosolek juz jest) Chcemy sie wybrac na wycieczke do zamku i zwiedzic wioske jak ludzie zylii kiedys
)
Nie ,ta siora nie ma meza i mieszkala z Ojcemdowikla a coz tak do ojca wraca ??
ona z mezem mieszka ??
ahaaaa a to ile ona ma lat ze takie humorki maNie ,ta siora nie ma meza i mieszkala z Ojcem
Poklocila sie z NIm o cos tam i mieszkala troszke u mnie
Ale Ona jest zmienna gorzej niz pogoda:-);-)Strezla focha za fochem
PATRYSIU
A zamierzasz isc na prawko???