reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/

reklama
dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/

ale świństwo:szok: i tak, że jakoś do tego doszłyście

Cześć dziewczyny.
ja dopiero teraz się witam. Kupiłam dzisiaj w końcu Hubertowi dzisiaj czapkę na zimę i klocki drewniane. Ale mały miał zabawy, rozsypałam mu na podłodze i bawił się tak nimi 1,5 h. teraz zastanawiam się nad fotelikiem samochodowym. Obawiam się, że jak go ubiorę w zimową kurtkę to mi się nie zmieści do tego co teraz jeździ. Nie wiem który wybrać. Czy któraś z was używa, albo używała Maxi Cosi Priori XP albo Maxi Cosi Tobi. Macie jakieś rady?

Ale u nas dzisiaj leje cały dzień. Oglądam teraz mam talent.

oj zdarzaja sie takie rzeczy:tak::tak::tak::tak::tak: ,juz widziałam kilka takich oszustw niestety

Widac ze jest weekend Bo mozna nadrobic posty :tak:Dzien jakos minal Puzniej jakos bylo mi z nastrojem lepeij Bylam z Oliwka w sklpie Sprzatanko male Oliwka dzis bardzo ale to bardzo grzeczna i pogodna az sie boje czy to nie cisza przed burza :cool2:Usnela o 22 dopiero

Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie:cool2:
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M:sorry:
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa:confused2::confused2:

odezwe sie jak bede miala czas i siłe:tak::-)
Witaj Fajnie ze juz w domu jestescie Ja mialam Cesarke wiec nie znam sie na szwach innych jak na brzuchu Po CC tez sie nie dalo siadac hihihihihi
Zdrówka dla Gabi życzę

Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kochane obiadek robić
GRATULACJE :tak:
witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani
Biedna Gabi ZDROWKA
biedna Gabi,dużo zdrówka dla niej i niech szybko dochodzi do siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

My już wykapane,zjadłyśmy kolacyjkę i Oliwka już w łóżeczku a ja czekam na "Mam Talent"
No to fajnie ci wczesnie w lozeczku lezala :tak:
Ludziom sie chyba niezle nudzi I niezle maja w glowach nasrane

Z ta niedoczynnoscia tarczycy To mam pytanie Czy objawem tej niedoczynnosci Moze byc ta powiekszona lechtaczka ? Czy ona ma jakis wplyw na ta chorobe tarczycy ?

Lece spac Dobranoc mamuski :tak:

Wkoncu i ja dotarlam:-)Mlode usnely z 10 minut temu:szok:Ja sobei siedzialam z siora i Jej kolega ,wypilismy sobie po piwku i zamowilismy pizze:tak::tak::tak:
Teraz leze juz w wyrku:-)
Ale za duzo to nei napisalyscie

JOANNA
Zdrowka dla Gabi
Zapalenie krtani jest straszne:no::no::no:Moja Wiktoria tez miala silne i nie obylo sie bez zastrzyku ze stertydami dexavenu:no::no::no:
Oby szybciutko Jej przeszlo

Witam!!! My mamy gości jutro na obiedzie. Mięsko doprawiłam, od rana wstawię i ziemniaczki przygotuje i luz. Jeszcze dziś musze podłoge zmyć. Z A. miałam sprzeczke na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teściowa sie odjechała i kazała kombinezon Zuzi zamówic:-) Teraz piffko piję. Pierwszy dzien bez tabletek;-);-)

Julu usypia a M w kuchni urzęduje - będzie chlebek piekł na zakwasie :cool2:.Tylko ciekawe kto potem posprząta:dry::confused2:?

Ty to masz dobrze:tak::szok::tak:Twój mąż mnie zadziwia.

Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie:cool2:
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M:sorry:
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa:confused2::confused2:

odezwe sie jak bede miala czas i siłe:tak::-)
Super że juz w domku. Teraz szybko dojdziesz do siebie. najważniejsze że Dzidzius zdrowy:tak::tak::tak:

Zdrówka dla Gabi życzę

Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kochane obiadek robić

As ale z Ciebie dobra "uczennica". Jak Ty dajesz rade z tym wszystkim? Dom, dzieci, szkoła?:szok:

Ja też zmykam,bo M obiadek już podaje:tak: i Brzydulkę muszę nadrobić.

Zamieńmy sie chłopami na tydzień:-D:-D:-D:-D

witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani
Jak byłam w szpitalu z Zuzia to było dziecko z zapaleniem krtani-szok:szok:Normalnie się dusił. Dobrze że juz jest lepiej! Zdróweczka dla Gabi:tak:

A tak w ogóle to wreszcie wyszła Oliwce górna trójka prawa ,mamy cały komplet 16 zęboli :tak::tak::tak::tak::tak:

ale za niedługo będzie 18 bo dziś przy myciu zębów wieczorem zobaczyłam ze przebijają się 2 dolne piątki na raz,dziąsła całe spuchnięte i widać małe kiełki po bokach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak długo zębów nie było tak teraz wszystko idzie ekspresowo ,dlatego wczoraj w nocy Oliwcia popłakiwała bo ja bolało,ale juz niedługo i wyjdą całe :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gratulacje :-)My też mamy 16:tak:Tzn. Zuzka-ja mam troszke więcej

Zdrówka życzę.;-):-):-)

bardzo nieładnie z jej strony.
A kto to wykrył?
Czy jakoś przypadkiem wyszło?

Dziewczynki ja myślałam,że tu kilka stron do nadrobienia :szok::szok::szok:a tu pustki.:szok::szok::szok:
Ja też małego idę położyć i do łózeczka wskakuję ,bo małżonek obiecał,że będzie czekał.:tak::tak:

reklama
Zdrówka życzę.;-):-):-)

bardzo nieładnie z jej strony.
A kto to wykrył?
Czy jakoś przypadkiem wyszło?

Dziewczynki ja myślałam,że tu kilka stron do nadrobienia :szok::szok::szok:a tu pustki.:szok::szok::szok:
Ja też małego idę położyć i do łózeczka wskakuję ,bo małżonek obiecał,że będzie czekał.:tak::tak:
Raz przez przypadek zamiast nam na forum miala odp anita napisala magda i pozniej starala sie wytlumaczyc nam ze magda to jej najlepsza przyjaciolka i jakos jej sie tak zalogowalo ... ;/ :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: To ja znalazlam mnostwo wypowiedzii Anity na necie sciagniete kopiuj wklej z wikipedii zdjecia zneta ... i tak wyszlo na jaw ale jeszcze zanimm powiedzialysmy to moderatorka to magda sobie zrobila konto dominika i probowala znow nas oszukac ale jej nie wyszlo ;/

Do góry