Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki za komentarze;-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bylam nacinana i mialam 3 szwy na zewnatrz i 3 w srodkuno mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągną![]()
ja tez bylam szyta i siadalam odrazu myslalam ze to normalneno mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągną![]()
nie ma za coDzięki za komentarze;-).
![]()
![]()
![]()
MEDEA
Fajnei ze jestes juz w domkuA z tym siadaniem to bedzie coraz lepiej:-)
Ja co prawda siadalam juz w dizen w ktory urodzilam,ale kazdy ma to inaczej:-)
MY juz po obiadku i teraz male sa w miare grzeczneA mi nadal nic sie nie chce
Ale upatrzylam sobie cos na co mam zamiar naciagnac M jak wrociChodzi mi o taki kominek do powieszania na sciane z efektem prawdziwego ognia
![]()
Moja kumpela ma z dzika ale kominek to prawdziwy i kominem połączony z pizzerią i w domciu pizzą pachniewidzialam te kominki fajna sprawa nie zapomnij o skorze z misia przed kominek![]()
u Weroniki wykryto wrodzona niedoczynnosc tarczycy.nawet na BB jest taki watek,ale co by nie bylo potrzeba zrobic badania z krwi w pierwszym rzedzie tsh, ft3 i ft4.po nich juz wiadomo czy cos jest nie tak.moja to i lechtaczke i wargi miala powiekszone.q Twja mala nie cierpi na zaparacia?Dzien dobry mamuski Wczoraj wieczorem do was zajzalam nawe napisalam kilka slow ale mnie wywalilo :-(
Widzialam ze o BRZYDULI pisalyscie Ja zawsze rano o 8 powtorke ogladam No musze zobaczyc jej wielka przemiane :-)
ANABUBA co to jest ta niedoczynnosc tarczycy Twoja mala tez miala LECHTACZKE wieksza?Jak ta niedoczynnosc sie sprawdza Co jej beda robic? I JAK SIE TO LECZY
MILEGO DNIA
Witam w sobotę
Pogoda do d***a już mam dosyć siedzenia w domu
może jutro uda mi się do tej zielonej skoczyć
miałam dzisiaj porządki sobie zrobić ale dziecko mi padło i śpi
ciekawe do której pośpi
a potem to już mi się nie będzie chciało ruszać
nie dość że przed @ to plecy mi od trzech dni wysiadają
i nic mi nie pomaga
no nic idę do kuchni trza coś przygotować do żarełka
jak dam radę to zajrzę potem
miłego dnia życzę
![]()
Witam sobotnio i leniwie
Mała właś nie zasypia, a przynajmniej udaje, Piciu poszedł do teściowej pomóc przy pokoju po babci, ja coś tam ogarnęłam i odechciało mi się reszty-wczoraj w taki szał sprzątania wpadłam, że dziś już mi isę nie chce.
Witam sie
dzisiaj pobudka o 7
szkoda ze nie pozniej bo jestem nie wyspana...
wczoraj jeszcze ogladalam sobie w drugim pokoju przepisy na Wigiliehehe ale mnie natchnelo
Mialam jechac dzisiaj do Medei ale nie jedziemy bo napisala mi zebysmy przyjechali wtedy kiedy bedzie umiala siadac
poza tym pisala mi ze ma znow problem z karmieniem ze bola jaj cycki i sutki...
ale jeszcze daje radedzisiaj chyba wypic - jeszcze do niej napisze ale nie teraz tak za pol godzinki bo jak idzie po wypis to pewnie troche jej zajmie to nim wyjdzie ze szpitala
![]()
Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa
odezwe sie jak bede miala czas i siłe:-)
Zdrówka dla Gabi życzę
Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat
Ależ się cieszę
Uciekam kochane obiadek robić
Meduska spokoju i cierpliwości życzęi zmień suwaczek już
jak będziesz miała chwilkę :-) a ja dostałam @ i mnie już dobija
przynajmniej pewność że w ciąży nie jestem
idę trochę się pobyczyć bo już mam posprzątane wszystko Kubek śpi i odpoczynek
![]()
no mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągną![]()
ANABUBKA
A od czego Ciebie tak jajnik napiernicza????
Moze masz zapalenie jajnikow???Moja siora teraz to miala i podobno bol jest nie do wytrzymaniaBrala full lekow w tym antybiotyki