reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie:cool2:
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M:sorry:
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa:confused2::confused2:

odezwe sie jak bede miala czas i siłe:tak::-)

ja tylko sie przywitam :-) bo zaraz musze zmienić męża w szpitalu przy Gabi :-(ja zostaję z nia na noc mam nadzieję ze ją jutro wypiszą do domu :tak:
Zdrówka dla Gabi życzę

Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kochane obiadek robić

Meduska spokoju i cierpliwości życzę :tak: i zmień suwaczek już :-D:-D:-D jak będziesz miała chwilkę :-) a ja dostałam @ i mnie już dobija :crazy: przynajmniej pewność że w ciąży nie jestem :-D:-D idę trochę się pobyczyć bo już mam posprzątane wszystko Kubek śpi i odpoczynek :tak:

Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie:cool2:
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M:sorry:
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa:confused2::confused2:

odezwe sie jak bede miala czas i siłe:tak::-)

Cześć medea,super ze jesteście już w domku :tak::tak::tak::tak::tak: widziałam Wasze fotki na nk,maksio jest słodki,normalnie do schrupania.

a jesli chodzi o siadanie to z każdym dniem będzie lepiej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale musisz powoli próbować ja siadłam już na 3 dobę a z każdą następną było już coraz lepiej i mniej bolało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Zdrówka dla Gabi życzę

Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kochane obiadek robić

Wielkie Gratulacje.Zdolna bestia jesteś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

As,z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwiasz:tak:;-):-):-).
Moje wszystkie się pospali:szok:.
Właśnie wrzucam na NK dzisiejszy basen Olka.
widziałam widziałam fajne :tak::tak::tak::tak::tak:

witam sie i ja

Pobudka o 9:45:-) Moja corka daje pospac co?:-D
Sniadanko a potem udalysmy soie na spacer na miasto Kupilam Laurze grube rajstopy i skarpetki Poszukuje ocieplanych spodni ale jeszcze nie widzialam takich :eek:
Teraz Laura spi a jak wstanie jedziemy do znajomej na urodzinki
Ja mam jakis zapal bo dzis nawet w kuchni w szafkach porzadki robilam:szok:
Zostalo mi odkurzyc i umyc podlogi

Fajnie Medeuska ze zagladnelas fotki na nk eleganckie:-)

As gratuluje

Dorota pogoda ma wplyw na smaopoczucie wiec ja tez jakas do kitu dzis jestem:-D

Dowikla tylko sie nie rozchoruj:szok:

Partysia widze ze Aske ladnie pozszywali skoro nie umie siadac:szok: Ja to po porodzie odrazu siadalam szok jak moga spiepszyc sprawe:crazy:A Ty co z tymi przepisami:szok:Do Wigilii daleko:rofl2:a mi piszesz ze swiateczne porzadki robie :-D

Cześć medea,super ze jesteście już w domku :tak::tak::tak::tak::tak: widziałam Wasze fotki na nk,maksio jest słodki,normalnie do schrupania.

a jesli chodzi o siadanie to z każdym dniem będzie lepiej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale musisz powoli próbować ja siadłam już na 3 dobę a z każdą następną było już coraz lepiej i mniej bolało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

widziałam widziałam fajne :tak::tak::tak::tak::tak:

Dopiero na 3 dobe:szok:

reklama
Do góry