Marta1981
Rodzyneczka
Julu zamiast spać już 2 godzinę żmęda
.Mam już dosyć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka dla Gabi życzęja tylko sie przywitam :-) bo zaraz musze zmienić męża w szpitalu przy Gabi :-(ja zostaję z nia na noc mam nadzieję ze ją jutro wypiszą do domu![]()
Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa
odezwe sie jak bede miala czas i siłe:-)
Zdrówka dla Gabi życzę
Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat
Ależ się cieszę
Uciekam kochane obiadek robić
widziałam widziałam fajneAs,z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwiasz;-):-):-).
Moje wszystkie się pospali.
Właśnie wrzucam na NK dzisiejszy basen Olka.
Cześć medea,super ze jesteście już w domkuwidziałam Wasze fotki na nk,maksio jest słodki,normalnie do schrupania.
a jesli chodzi o siadanie to z każdym dniem będzie lepiejale musisz powoli próbować ja siadłam już na 3 dobę a z każdą następną było już coraz lepiej i mniej bolało
widziałam widziałam fajne![]()
no mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągnąDopiero na 3 dobe![]()