reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki za komentarze;-).
72.gif
72.gif
72.gif

reklama
MEDEA
Fajnei ze jestes juz w domku:tak::tak:A z tym siadaniem to bedzie coraz lepiej:-):tak:Ja co prawda siadalam juz w dizen w ktory urodzilam,ale kazdy ma to inaczej:-):tak:

MY juz po obiadku i teraz male sa w miare grzeczne:szok::tak:A mi nadal nic sie nie chce:no::no::no:
Ale upatrzylam sobie cos na co mam zamiar naciagnac M jak wroci:-p:-p:-pChodzi mi o taki kominek do powieszania na sciane z efektem prawdziwego ognia:tak::tak::tak:

no mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągną :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja tez bylam nacinana i mialam 3 szwy na zewnatrz i 3 w srodku:no::no::no:No ale trzeba bylo przeciez siadac bo jak inaczej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi się dziś nic nie chce,na dworze ponuro,szaro,do dupy ten dzień.

Oliwka zeszła teraz do dziadka na dół więc mam chwile wolnego i w sumie to sie nudzę nie wiem co ze sobą mam zrobić :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

no mnie też nacinali i byłam z szyta więc bardzo bolało jak się siadało a na 3 dobę już mogłąm siadać.bo na początku to te szwy strasznie ciągną :tak::tak::tak::tak::tak:
ja tez bylam szyta i siadalam odrazu myslalam ze to normalne:sorry: ale chyba nie:zawstydzona/y:
Dzięki za komentarze;-).
72.gif
72.gif
72.gif
nie ma za co:cool2:
MEDEA
Fajnei ze jestes juz w domku:tak::tak:A z tym siadaniem to bedzie coraz lepiej:-):tak:Ja co prawda siadalam juz w dizen w ktory urodzilam,ale kazdy ma to inaczej:-):tak:

MY juz po obiadku i teraz male sa w miare grzeczne:szok::tak:A mi nadal nic sie nie chce:no::no::no:
Ale upatrzylam sobie cos na co mam zamiar naciagnac M jak wroci:-p:-p:-pChodzi mi o taki kominek do powieszania na sciane z efektem prawdziwego ognia:tak::tak::tak:

widzialam te kominki fajna sprawa nie zapomnij o skorze z misia przed kominek:rofl2:

ja lece odkurzyc:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam przy kawce.mala jeszcze spi.duza poszla do kolegi,duzy tez
posprzatlamajakos z grubsza,bo ledwo mi to szlo.
dostalam w koncu @ normalnej ale to nie zmienia faktu ze jak tylko sie z lozka podnioslam to tak mnie zaczla napierdzielac jajnik ze znow po ibupromie nic nie przeszlo i wylam jak bobr.nie moglam chodzic,wyprostowac sie no nic.tzn,moglam ale z wielkim bolem,az mnie noga rwie od tego.potem wzielam pyralgine to poprawilo sie na tyle ze moglam w tempei zolwia posprztac.a pozniej znow zaaczelo bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.przysnelam na chwile jak mala usypiala i przeszlo ale znow jest zle.
wiec sie lecze czekolada:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry mamuski Wczoraj wieczorem do was zajzalam nawe napisalam kilka slow ale mnie wywalilo :-(
Widzialam ze o BRZYDULI pisalyscie Ja zawsze rano o 8 powtorke ogladam No musze zobaczyc jej wielka przemiane :-)
ANABUBA co to jest ta niedoczynnosc tarczycy Twoja mala tez miala LECHTACZKE wieksza?Jak ta niedoczynnosc sie sprawdza Co jej beda robic? I JAK SIE TO LECZY

MILEGO DNIA
u Weroniki wykryto wrodzona niedoczynnosc tarczycy.nawet na BB jest taki watek,ale co by nie bylo potrzeba zrobic badania z krwi w pierwszym rzedzie tsh, ft3 i ft4.po nich juz wiadomo czy cos jest nie tak.moja to i lechtaczke i wargi miala powiekszone.q Twja mala nie cierpi na zaparacia?

Witam w sobotę :tak:
Pogoda do d*** :wściekła/y: a już mam dosyć siedzenia w domu :crazy: może jutro uda mi się do tej zielonej skoczyć :tak: miałam dzisiaj porządki sobie zrobić ale dziecko mi padło i śpi :sorry: ciekawe do której pośpi :sorry: a potem to już mi się nie będzie chciało ruszać :no: nie dość że przed @ to plecy mi od trzech dni wysiadają :no: i nic mi nie pomaga :crazy: no nic idę do kuchni trza coś przygotować do żarełka :tak: jak dam radę to zajrzę potem :-D miłego dnia życzę :tak:

ja fzis na obiad wczorajsza pomidorowka i tyle....
stary ma raczki niech nakarmi rodzinke bo mi sie jesc nie chce

Witam sobotnio i leniwie
Mała właś nie zasypia, a przynajmniej udaje, Piciu poszedł do teściowej pomóc przy pokoju po babci, ja coś tam ogarnęłam i odechciało mi się reszty-wczoraj w taki szał sprzątania wpadłam, że dziś już mi isę nie chce.

ja duuuuze sprztanie z myciem okien planue wtygodniu bo zapowiadaja pogode
Luna juz po pogrzebie?

Witam sie
dzisiaj pobudka o 7 :dry::dry:
szkoda ze nie pozniej bo jestem nie wyspana...
wczoraj jeszcze ogladalam sobie w drugim pokoju przepisy na Wigilie :baffled: hehe ale mnie natchnelo :sorry2::sorry2:
Mialam jechac dzisiaj do Medei ale nie jedziemy bo napisala mi zebysmy przyjechali wtedy kiedy bedzie umiala siadac :happy2:
poza tym pisala mi ze ma znow problem z karmieniem ze bola jaj cycki i sutki...
ale jeszcze daje rade :tak: dzisiaj chyba wypic - jeszcze do niej napisze ale nie teraz tak za pol godzinki bo jak idzie po wypis to pewnie troche jej zajmie to nim wyjdzie ze szpitala :sorry2:

obolalae cycki to norma i poekane brodawki-po 1 dziecko nie umie dobrze ssac po 2 zmiany hormonalne i bradowki sa wrazliwe.musi to jako przetrwac:tak::-)

Cześc diewczyny!
melduje ze jestem w domku, nadrabiac nie bede wybaczcie:cool2:
poród był koszmarny, ale to kiedyś Wam opisze bo teraz to musze odpocząc i potulić się do M:sorry:
siadac za bardzo jeszcze też nie umie bo boli i suty też bolą i karmić sie odechciewa:confused2::confused2:

odezwe sie jak bede miala czas i siłe:tak::-)

witamy kochana witamy!!!!!!!!!!!11

Zdrówka dla Gabi życzę

Dziewczynki ja tylko się pochwalić wpadłam.
Dostałam 6 z wypracowania z polskiego ,które jest decydującą pracą na zakończenie semestru
Dyrektorka mi powiedziała,że nasza polonistka 6 stawia raz na kilka lat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kochane obiadek robić

gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Meduska spokoju i cierpliwości życzę :tak: i zmień suwaczek już :-D:-D:-D jak będziesz miała chwilkę :-) a ja dostałam @ i mnie już dobija :crazy: przynajmniej pewność że w ciąży nie jestem :-D:-D idę trochę się pobyczyć bo już mam posprzątane wszystko Kubek śpi i odpoczynek :tak:

witaj w klubie @ :confused2:

owszem szwy ciagna bo rto w koncu rana i potem zanim sie zagoi to sie najpierw puchnie w miejscu naciecia i daltego boli.mozna lodd przykladac,myc rumiankiem i wietrzyc:-)
ja po 1 porodie mialam 4szwy i siadlam od arzu,owszem troche bolalo ale do przezycia.i ja nie mialam szwowo rozpuszczalnych nazewnatrz wiectymbardziej mnie ciagnely te druty
pozniej bylam nacinana w eielu miejscach na brzuchu:-p

zostalo mi jeszcze umyc caly rysznic,ale to juz p umyje bo mu powiedzialam ze ja dzis nie dam rady,za duzo gimnastyki
i tort na jutro zrobic:eek::eek::eek::eek: ale nie wiem jak

ANABUBKA
A od czego Ciebie tak jajnik napiernicza????
Moze masz zapalenie jajnikow???Moja siora teraz to miala i podobno bol jest nie do wytrzymania:no::no::no:Brala full lekow w tym antybiotyki

reklama
ANABUBKA
A od czego Ciebie tak jajnik napiernicza????
Moze masz zapalenie jajnikow???Moja siora teraz to miala i podobno bol jest nie do wytrzymania:no::no::no:Brala full lekow w tym antybiotyki

chyba jednego jajnika bo drugiego sie pozbylam 5lat temu:-p:-p:-p:-p:-p:-D
2 raz tak mam ze jajnik mnie tak boli przy okresie.ostatnio tez ale ciu lzej.a ten mnie boalal teraz 2 dni przedno i dzis.
2mieisacetemu bylam na usg i wsio bylo ok,ale w moimprzypadku wszytsko mozliwe....
biore teraz leki detralex na porawe zyli ukrwienia i moze to od tego?jakis bardziej wrazliwy ten jajnik.nawet jak siku robie i na koniec miesnie pecerza sie zmniejszajaa to mnie gorzej boli.teraz jak siedzez jest ok.czuje go ale da sie wytrzymac

no i wtracilam cala czekolade z bakaliami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry