reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie
dzisiaj pobudka o 7 :dry::dry:
szkoda ze nie pozniej bo jestem nie wyspana...
wczoraj jeszcze ogladalam sobie w drugim pokoju przepisy na Wigilie :baffled: hehe ale mnie natchnelo :sorry2::sorry2:
Mialam jechac dzisiaj do Medei ale nie jedziemy bo napisala mi zebysmy przyjechali wtedy kiedy bedzie umiala siadac :happy2:
poza tym pisala mi ze ma znow problem z karmieniem ze bola jaj cycki i sutki...
ale jeszcze daje rade :tak: dzisiaj chyba wypic - jeszcze do niej napisze ale nie teraz tak za pol godzinki bo jak idzie po wypis to pewnie troche jej zajmie to nim wyjdzie ze szpitala :sorry2:
No poza tym to ja obiadek mam juz gotowy - golabki zrobione ziemniaczki sie gotuja
maly spi....
a dzisiaj mamy zaproszenie (jak maly usnie) do znajomych :tak:
trzeba jakis prezent kupic bo to ich nowe mieszkanko :tak:

Patrysiu,pozdrów Medeuskę:tak: i małego w czółko ucałuj;-):tak:.
Zrobiłam sałatkę z rosołków,M pojechał do Lidla po wodę,bo ostatnio wziął się ostro za robienie zakwasu do chleba:szok::tak: i kranówy nie wolno lać:no:.
nie jade do niej dzisiaj :-(
Małż mi Karmi malinowe kupił:tak::szok::szok::szok:.
wow ja tez tak chce :sorry2::sorry2::sorry2:
Na winklu;-):tak::-D:-D.Powaga:tak:.
hahah dobre :-D:-D:-D
My wrocilysmy od Agnieszki o 18:30
Laura zjadla kolacje a ja zaczelam robic porzadki tak tez teraz mam miejsce w jednej z szaf w ktorej zbieralam rupieci i ciuszki po Laurze.4 worki wynioslam do piwnicy i 1 na smietnik O 20 Laura poszla spac
MOj wyjechal do Polski wiec zostalam z mama i Lali w domku -mamy babiniec:-D
tos porzadki zrobila - na swieta sie szykujesz :-p:-p:-p:-p:-p
Jeszcze ma czas żeby siusiać do nocnika:tak::tak:
on juz siusia do nocnika od 1,5 roczku :tak:
teraz ma znow taki czas co albo sie zesika albo popusci... :sorry2:
Oliwka właśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak: chciałabym aby wczesniej chodziła spać ale jakos nam to nie wychodzi :no::no::no::no::no: usypia między 21.00-22.00 raczej w tych górnych granicach :tak::tak::tak::tak::tak:

Pamiętacie jak próbowałam odzwyczaić Oliwke od spania w pampersie?
to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.

Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to fajnie ze nocka sucha...
pewnie Oliwka sie przestawila :tak:
Moj to mi tylko dziure wierci w brzuchu o drugie dziecko jak pomysle o 26kg ktore przybralam i o spuchnietych stopach to mi sie odechciewa A te latanie do wc:rofl2::-D:szok:masakra jakas
haha bedziesz gruba bedzesz gruba :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Ale Wam fajnie z tymi kilogramami :)
Anaconda racja kazda ciaza przebiega inaczej i tego sobie zycze bo pierwsza stracilam druga przelezalam i odpoczywalam to moze trzecia przeszaleje:-D:-D
Kilogramy nie zostaly w sumie to o 2kg waze mniej:-D
Laura miala 4020g wiec tez nie malo:-D:-D
ja to przy Sewku zgrublam 10 kg a teraz jak narazie 5 kg :-D:-D:-D:-D:-D
MARTA Ten Twoj M jest bardzo dobry :-) I dogadza ci i manadty placi heheh

M jest z dwoma facetami umowiony w sprawie pracy ale ze jest sobota tu w poniedzialek powinno sie powyjasniac 3 majcie kciuki
NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ??????????????? :-(
U mnie nastroj taki jak pogoda Na szczescie Oliwka jakos umie sie od rana sama soba zajac
:-)
pewnie nic jej nie bedzie jak nie zjadla go duzo
dzieci wszystkiego probuja :tak:;-)

reklama
Witam i ja
Dzisiaj mlode daly mi pospac do 9:tak::tak::tak:Pozniej sie wykapalam i zjadlysmy sniadanko:-):tak:jakies marudne sa ale to chyab wina pogody bo caly czas pada:no::no::no:
Klaudia obudzila sie rano bez goraczki wiec nie wiem co to było:tak::tak::tak:

u mnie to już 4 dzień pada :tak::tak::tak: masakra,ale dziś posżłyśmy na spacer mimo deszczu bo już mi dziecko swirowało w domu.dziś nie ma ulewy tylko ciapie cały czas także było ok.
A jak wyszłysmy na spacer to jak by ją z klatki wypuszczono,za długo siedziała w domu :-D:-D:-D:-D:-D

to dobrze że Klaudia już nie ma gorączki :tak::tak::tak::tak::tak:

NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ??????????????? :-(
U mnie nastroj taki jak pogoda Na szczescie Oliwka jakos umie sie od rana sama soba zajac
:-)

myslę ze nic jej nie będzie,moja nie raz tez skosztowała po kryjomu i to tego w płynie potem się krzywiła i chciała szybko pić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
możesz być spokojna może sobie tylko poodbijac troszkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Och Ty długaśny jęzorze:-D:-D:-D

Pamiętacie, pamiętacie kochana, móiłam, że to taki wybgryk chwilowy i masz się nie stresować. Mądra dziewuszka i daje radę:tak:

kurczę upsssss Ty to mnie powiesisz za moje peplanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miałaś rację już się nie będę stresować,pewnie ze wpadka moze się jakaś zdarzyć ale pampersa juz na bank jej nie założę.:tak::tak::tak::tak::tak:

pati Nam Oliwka tez o 7 zrobiła pobudkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No moja Mycha już spi,nie wierzę że dziś tak wczesnie usnęła,dosłownie w niecałe 10min :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Ja tylko na chwulke bom z działki wróciła i brudna jestem. Zuzia spi ale sasiad remont ma więc nie wiem jak długo pospi. Lece cos na obiad spłodzic:-)
Anabubka,my z M byliśmy na pogrzebie w Rzymie - tych chwil i emocji,widoku Papieża na katafalku nie da się opisać i zapomnieć:no::-(.

troche Ci zazdroszczę bo tez chciałam tam być

No to juz sobie polezalam:-p
Jakos tak nie umiem lezec:confused2:No wiec wskoczylam sobie na BB:-p
Niedlugo musze sie wziasc za jakis obiadek ale cos mi sie nie chce:no:

reklama
No to juz sobie polezalam:-p
Jakos tak nie umiem lezec:confused2:No wiec wskoczylam sobie na BB:-p
Niedlugo musze sie wziasc za jakis obiadek ale cos mi sie nie chce:no:

No wlasnie ja tez nie umiem lezec :sorry:Polezalam kilka minut i juz na BBjestem :-p
AGNES te nasze Oliwki maja wiecej wspolnego Nawet chodza spac o podobnych godzinach Tylko ze moja mlodsza to juz wogole powinna szybciej isc spac :confused2:
Dzieki dziewczyny za pocieszenie ze Oliwce nic po mydle nie bedzie :tak:
Widzialam reklame Brzyduli I pokazali JEJ ZMIANE ZAJEFAJNIE WYGLADA :tak:
Oliwka spi od 13 wiec zaraz pewnie wstanie Moje dziecie ma jedna drzemke od 1 godziny do 2 wiecej nie spi w dzien :crazy:
Ja jakas dzis bez nastrojowa Pogoda mnie dobija Ale chyba wiekszosc z nas :rofl2:

Do góry