Witam sie
dzisiaj pobudka o 7

szkoda ze nie pozniej bo jestem nie wyspana...
wczoraj jeszcze ogladalam sobie w drugim pokoju przepisy na Wigilie
hehe ale mnie natchnelo 

Mialam jechac dzisiaj do Medei ale nie jedziemy bo napisala mi zebysmy przyjechali wtedy kiedy bedzie umiala siadac
poza tym pisala mi ze ma znow problem z karmieniem ze bola jaj cycki i sutki...
ale jeszcze daje rade
dzisiaj chyba wypic - jeszcze do niej napisze ale nie teraz tak za pol godzinki bo jak idzie po wypis to pewnie troche jej zajmie to nim wyjdzie ze szpitala 
No poza tym to ja obiadek mam juz gotowy - golabki zrobione ziemniaczki sie gotuja
maly spi....
a dzisiaj mamy zaproszenie (jak maly usnie) do znajomych
trzeba jakis prezent kupic bo to ich nowe mieszkanko

teraz ma znow taki czas co albo sie zesika albo popusci...
pewnie Oliwka sie przestawila

dzieci wszystkiego probuja
;-)
dzisiaj pobudka o 7

szkoda ze nie pozniej bo jestem nie wyspana...
wczoraj jeszcze ogladalam sobie w drugim pokoju przepisy na Wigilie

Mialam jechac dzisiaj do Medei ale nie jedziemy bo napisala mi zebysmy przyjechali wtedy kiedy bedzie umiala siadac

poza tym pisala mi ze ma znow problem z karmieniem ze bola jaj cycki i sutki...
ale jeszcze daje rade

No poza tym to ja obiadek mam juz gotowy - golabki zrobione ziemniaczki sie gotuja
maly spi....
a dzisiaj mamy zaproszenie (jak maly usnie) do znajomych

trzeba jakis prezent kupic bo to ich nowe mieszkanko

nie jade do niej dzisiaj :-(Patrysiu,pozdrów Medeuskęi małego w czółko ucałuj;-)
.
Zrobiłam sałatkę z rosołków,M pojechał do Lidla po wodę,bo ostatnio wziął się ostro za robienie zakwasu do chlebai kranówy nie wolno lać
.
wow ja tez tak chceMałż mi Karmi malinowe kupił.

hahah dobreNa winklu;-).Powaga
.

tos porzadki zrobila - na swieta sie szykujeszMy wrocilysmy od Agnieszki o 18:30
Laura zjadla kolacje a ja zaczelam robic porzadki tak tez teraz mam miejsce w jednej z szaf w ktorej zbieralam rupieci i ciuszki po Laurze.4 worki wynioslam do piwnicy i 1 na smietnik O 20 Laura poszla spac
MOj wyjechal do Polski wiec zostalam z mama i Lali w domku -mamy babiniec![]()

on juz siusia do nocnika od 1,5 roczkuJeszcze ma czas żeby siusiać do nocnika![]()

teraz ma znow taki czas co albo sie zesika albo popusci...

to fajnie ze nocka sucha...Oliwka właśnie usnęłachciałabym aby wczesniej chodziła spać ale jakos nam to nie wychodzi
usypia między 21.00-22.00 raczej w tych górnych granicach
Pamiętacie jak próbowałam odzwyczaić Oliwke od spania w pampersie?
to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.
Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.![]()
pewnie Oliwka sie przestawila

haha bedziesz gruba bedzesz grubaMoj to mi tylko dziure wierci w brzuchu o drugie dziecko jak pomysle o 26kg ktore przybralam i o spuchnietych stopach to mi sie odechciewa A te latanie do wcmasakra jakas

ja to przy Sewku zgrublam 10 kg a teraz jak narazie 5 kgAle Wam fajnie z tymi kilogramami
Anaconda racja kazda ciaza przebiega inaczej i tego sobie zycze bo pierwsza stracilam druga przelezalam i odpoczywalam to moze trzecia przeszaleje
Kilogramy nie zostaly w sumie to o 2kg waze mniej
Laura miala 4020g wiec tez nie malo![]()

pewnie nic jej nie bedzie jak nie zjadla go duzoMARTA Ten Twoj M jest bardzo dobry :-) I dogadza ci i manadty placi heheh
M jest z dwoma facetami umowiony w sprawie pracy ale ze jest sobota tu w poniedzialek powinno sie powyjasniac 3 majcie kciuki
NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ??????????????? :-(
U mnie nastroj taki jak pogoda Na szczescie Oliwka jakos umie sie od rana sama soba zajac
:-)
dzieci wszystkiego probuja