reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się jako druga :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Nocka ok,wstalismy o 7.00,kurczę o takiej godzinie ciemno jeszcze,jak otworzyłam oczy to myślałąm ze 5.00 i nie mogłam uwierzyć że to 7.00 :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Nocka sucha :tak::tak::tak::tak::tak: siku rano na nocnik :-)
ale coś się dziś śniło Oliwce bo postękiwała i popłakiwała co jakiś czas i wołała "NIE CHCE" jakis zły sen chyba :cool:

M z Oliwką poszli robić mamusi śniadanko,zarzyczyłam sobie dziś jajecznice z pomidorami mniam mniam :-p:-p:-p

a wieczorem było bardzo gorąco :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

dorota a gdzie Twój mąż pracuje ze jak nie am pogody to nie ma pracy??????
Witaj jak ja ci zazdroszcze tego gorąca:tak::cool2::-p....

Witam i ja u nas nocka super Kamilek juz nie pije w nocy jak sie przebudzi to tylko go przytule i dalej spi.A ja wczoraj tez wczesie zasnełam bo znowu z dziecmi jakos tak źle sie czułam jak by nie to ze miałam @ i seksu ie ma to mogla bym pomyslec ze to jakis objaw ciąży naszczescie to nie to:tak::tak:A i przepraszam ze nie nadrobie ale ide prasowac a sporo tego mam wczoraj posprzątałam dzisiaj tylko prasowanie i łaźienka

reklama
Witam się jako druga :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Nocka ok,wstalismy o 7.00,kurczę o takiej godzinie ciemno jeszcze,jak otworzyłam oczy to myślałąm ze 5.00 i nie mogłam uwierzyć że to 7.00 :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Nocka sucha :tak::tak::tak::tak::tak: siku rano na nocnik :-)
ale coś się dziś śniło Oliwce bo postękiwała i popłakiwała co jakiś czas i wołała "NIE CHCE" jakis zły sen chyba :cool:

M z Oliwką poszli robić mamusi śniadanko,zarzyczyłam sobie dziś jajecznice z pomidorami mniam mniam :-p:-p:-p

a wieczorem było bardzo gorąco :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

dorota a gdzie Twój mąż pracuje ze jak nie am pogody to nie ma pracy??????
Gratuluje nocniczka i zazdroszcze sniadanka :tak:
M pracuje na budowie Dokladnie na dachach Wiec pogoda nie sprzyja po lazeniu po dachach ale niestety bedzie jeszcze gorzej A sa przeciesz firmy budowlane dzialajace caly rok
Ech zla jestem jak osa

Gratuluje nocniczka i zazdroszcze sniadanka :tak:
M pracuje na budowie Dokladnie na dachach Wiec pogoda nie sprzyja po lazeniu po dachach ale niestety bedzie jeszcze gorzej A sa przeciesz firmy budowlane dzialajace caly rok
Ech zla jestem jak osa
A w Polsce czy za granica bo nie doczytałam skąd jestes.

Witam i ja
Dzisiaj mlode daly mi pospac do 9:tak::tak::tak:Pozniej sie wykapalam i zjadlysmy sniadanko:-):tak:jakies marudne sa ale to chyab wina pogody bo caly czas pada:no::no::no:
Klaudia obudzila sie rano bez goraczki wiec nie wiem co to było:tak::tak::tak:

Witam w sobotę :tak:
Pogoda do d*** :wściekła/y: a już mam dosyć siedzenia w domu :crazy: może jutro uda mi się do tej zielonej skoczyć :tak: miałam dzisiaj porządki sobie zrobić ale dziecko mi padło i śpi :sorry: ciekawe do której pośpi :sorry: a potem to już mi się nie będzie chciało ruszać :no: nie dość że przed @ to plecy mi od trzech dni wysiadają :no: i nic mi nie pomaga :crazy: no nic idę do kuchni trza coś przygotować do żarełka :tak: jak dam radę to zajrzę potem :-D miłego dnia życzę :tak:

MARTA Ten Twoj M jest bardzo dobry :-) I dogadza ci i manadty placi heheh

M jest z dwoma facetami umowiony w sprawie pracy ale ze jest sobota tu w poniedzialek powinno sie powyjasniac 3 majcie kciuki
NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ??????????????? :-(
U mnie nastroj taki jak pogoda Na szczescie Oliwka jakos umie sie od rana sama soba zajac
:-)

reklama
Witam sobotnio i leniwie
Mała właś nie zasypia, a przynajmniej udaje, Piciu poszedł do teściowej pomóc przy pokoju po babci, ja coś tam ogarnęłam i odechciało mi się reszty-wczoraj w taki szał sprzątania wpadłam, że dziś już mi isę nie chce.

No i po Brzyduli:-)Ale byl fajny odcinek:tak::tak::tak:Ciekawe jak zareaguja te cioly jak Ja zobacza po tej zmianie:-):tak:Sama jestem ciekawa jak wyglada-ale pewnie super:tak::tak::tak:
Jak zwykle mnie obejrzałam, będę musiała nadrobić w niedzielę, bo to w sumie nie tylko jeden odcinek mi przelecieł-ja też ma sklerozę, ale o tym to już chyba wszytski wiecie:-D:-D:-D

:tak::tak: w nastepnym odcinku w poniedziałek pokażą Ulę po przemianie.już widziałam na necie jak wygląda,superrrr :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wszyscy zdebieją jak ją
zobaczę,dobra juz nic nie mówię :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Och Ty długaśny jęzorze:-D:-D:-D

Moje czesto maja takie cos ze kilka dni maja goraczke bez zadnych innych objawow:no::no::no:A po tych kilkudniach ta goraczka tak samo szybko jak przyszla to sie konczy:confused2:
To częste u dzieci do 2 roku a nawet i 3, takie 3dniowe grączki, z tego co mi dokturka mówiła, to przez osłabiony organizm, tak sobie sam stara się podreperować...

Pamiętacie jak próbowałam odzwyczaić Oliwke od spania w pampersie?
to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.

Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Pamiętacie, pamiętacie kochana, móiłam, że to taki wybgryk chwilowy i masz się nie stresować. Mądra dziewuszka i daje radę:tak:

@ mnie dogania,myslalam ze juz bo brzuch boalal caly dzien a tu ledwo poczatke:eek:
wzielam ibuprom a pozniej i pyralgine vbo strasznie mnie jajnik nawalal i owszemb brzuch nie bioli a jajnik nieste y nadal..:-:)-:)-:)-:)-(
najgorzej jak chodze ,ale jak siedzez to tez go czuje niezle.
Ja dostane @ coś koło środy czwartku i tez już ją czuje, masakra też z jajnikiem i plecy w krzyżu-ech...

ale nie dostalam jeszcze tej ustway i tego oswiadczenia do podpisania wiec poprosze.nie chcodzi mi o link do ustway bo i tak mi nie pojdzie,tylko o skopiowanie jej tresci
z gory dzieki
Powiedz kochana dokładnie o co loto to Ci znajde i prześłę, bo jestem troszkę zagubiona

Witam i ja,zaraz zmykamy z Olkiem na basen a potem wianki na cmentarz kupić.M obiecał dać mi na mandat:tak::szok:.
Co za mandat???? Ja znów coś przeoczyłam...

M jest z dwoma facetami umowiony w sprawie pracy ale ze jest sobota tu w poniedzialek powinno sie powyjasniac 3 majcie kciuki
NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ???????????????
:-)
Kciuki będę trzymać, co do mydła, moja też kiedyś spróbowała i bardzo jej zasmakowało, hihi, ale tylko jej sie odbijało , nic więcej...

Głowa mi pęka od samego rańca, już nie mogę wytzrymac, tabletki nie pomogły-więcej nie biorę bo nie ma sensu. Muszę zmierzyć ciśnienie, żeby wiedzieć, czy może kawa pomoże czy tylko dobije.

Ale lipa, na obiad muszę tylko pyrki obrać, bo wczoraj zrobiłam całą brytfannę gulaszu, a i tak mi się nie chce za to zabrać

Do góry