Witam sobotnio i leniwie
Mała właś nie zasypia, a przynajmniej udaje, Piciu poszedł do teściowej pomóc przy pokoju po babci, ja coś tam ogarnęłam i odechciało mi się reszty-wczoraj w taki szał sprzątania wpadłam, że dziś już mi isę nie chce.
No i po Brzyduli:-)Ale byl fajny odcinek

Ciekawe jak zareaguja te cioly jak Ja zobacza po tej zmianie:-)
Sama jestem ciekawa jak wyglada-ale pewnie super

Jak zwykle mnie obejrzałam, będę musiała nadrobić w niedzielę, bo to w sumie nie tylko jeden odcinek mi przelecieł-ja też ma sklerozę, ale o tym to już chyba wszytski wiecie

Och Ty długaśny jęzorze

Moje czesto maja takie cos ze kilka dni maja goraczke bez zadnych innych objawow

A po tych kilkudniach ta goraczka tak samo szybko jak przyszla to sie konczy
To częste u dzieci do 2 roku a nawet i 3, takie 3dniowe grączki, z tego co mi dokturka mówiła, to przez osłabiony organizm, tak sobie sam stara się podreperować...
Pamiętacie, pamiętacie kochana, móiłam, że to taki wybgryk chwilowy i masz się nie stresować. Mądra dziewuszka i daje radę
@ mnie dogania,myslalam ze juz bo brzuch boalal caly dzien a tu ledwo poczatke

wzielam ibuprom a pozniej i pyralgine vbo strasznie mnie jajnik nawalal i owszemb brzuch nie bioli a jajnik nieste y nadal..:-

-

-

-

-(
najgorzej jak chodze ,ale jak siedzez to tez go czuje niezle.
Ja dostane @ coś koło środy czwartku i tez już ją czuje, masakra też z jajnikiem i plecy w krzyżu-ech...
ale nie dostalam jeszcze tej ustway i tego oswiadczenia do podpisania wiec poprosze.nie chcodzi mi o link do ustway bo i tak mi nie pojdzie,tylko o skopiowanie jej tresci
z gory dzieki
Powiedz kochana dokładnie o co loto to Ci znajde i prześłę, bo jestem troszkę zagubiona
Witam i ja,zaraz zmykamy z Olkiem na basen a potem wianki na cmentarz kupić.M obiecał dać mi na mandat

.
Co za mandat???? Ja znów coś przeoczyłam...
M jest z dwoma facetami umowiony w sprawie pracy ale ze jest sobota tu w poniedzialek powinno sie powyjasniac 3 majcie kciuki
NIE WIECIE CZY COS OLIWCE MOZE BYC JAK ZJADLA TROCHE MYDLA ???????????????
:-)
Kciuki będę trzymać, co do mydła, moja też kiedyś spróbowała i bardzo jej zasmakowało, hihi, ale tylko jej sie odbijało , nic więcej...
Głowa mi pęka od samego rańca, już nie mogę wytzrymac, tabletki nie pomogły-więcej nie biorę bo nie ma sensu. Muszę zmierzyć ciśnienie, żeby wiedzieć, czy może kawa pomoże czy tylko dobije.
Ale lipa, na obiad muszę tylko pyrki obrać, bo wczoraj zrobiłam całą brytfannę gulaszu, a i tak mi się nie chce za to zabrać