reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Patrysiu,pozdrów Medeuskę
i małego w czółko ucałuj;-)
.
Zrobiłam sałatkę z rosołków,M pojechał do Lidla po wodę,bo ostatnio wziął się ostro za robienie zakwasu do chleba
i kranówy nie wolno lać
.
Małż mi Karmi malinowe kupił

.

Zrobiłam sałatkę z rosołków,M pojechał do Lidla po wodę,bo ostatnio wziął się ostro za robienie zakwasu do chleba

Małż mi Karmi malinowe kupił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem na chwilke bo film o papiezu oglądam i popłakuje sobie. Zuzia zasnęła. Cos bym zjadła ale nie wiem co?
Jakby mój coś ugotował to bym przez wies na kolanach przeszła
Gdzieś Ty Chłopa wyhaczyła?:-):-)

No muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego
.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie
.
Jakby mój coś ugotował to bym przez wies na kolanach przeszła

Małż mi Karmi malinowe kupił.

AGNES
A to juz sa ostatnie odcinki Brzyduli?????Mam nadzieje ze nie;-):-)
Moje mlode teraz zadreczaja ciotke wiec mam nadzieje ze troszke sobie posiedze
może nie ostatnie ale nieługo już będzie koniec niestety

to się cieszMałż mi Karmi malinowe kupił.

Marta1981
Rodzyneczka
anka26_x_07
Mama Laury :)
no to fajnie ze nie trtzeba terminu robicU nas w przychodni nie trzeba zapisywać na bilans, wystarczy przyjść ze zdrowym dzieckiem i już je tam dokładnie badają
Ja wreszcie pierogów nalepiłam - wyszło mi 50, a teraz zbieram się do sklepów a potem po Maję
Do usłyszenia:-):-)
namiary wyslalam
aha bo myslalam ze chodzi o co innego Fakt musisz obie pilnowac ja Laure ucze pic przy stole i ze nie chodzimy ze szklana czy kubkiemANKA
Wybaczam wtope:-);-)
Moje tez umieja pic ze szklanki ale za duzo mi rozlewaja bo sie wyglupiaja i biegaja z tymi szklankamiDlatego chce Im kupic jeszcze te kubeczki
Siora jechala do sklepu to Jej powiedzialam zeby mi kupila a zaraz wejde sobie na allegro i zobacze te lovi 360 bo jeszcze o nich nie slyszalam
SYLCIA
I jak mala znisla te szczepienie???
Pochwal sie ile mala wazy i mierzy
PATRYSIU
Te reczniczki i szlafroki tez sa bardzo fajne:-)
niecierpie myc wlosowNo my juz po obiedzie...
chyba wyjde na dwor z Sewkiem bo w domu juz nie wtrzymuje
ale musze najpierw umyc glowea nie chce mi sie
![]()

ostatnio Laura 3 dni goraczkowala to moze Kaludi ma to samoJa wlasnie ide grzac obiadekMlode wstaly i Wiktoria marudzi caly czas a Klaudia znowu ma goraczke
Dominik wlacza teletubiesia swojego i jest niezly halas
![]()
e nooooo eleganckoNo muszę swego ślubnego pochwalić,zrobił i przyniósł ciapucinko,ugotował barszcz biały(nie taki z torebki) tylko na wędzonce,z jajkiem,wędlinką,serem białym i bułeczka do tego
.I do kompa mi przyniósł.Chyba coś chce ode mnie
.
a janie ogladalam:-(No i po Brzyduli:-)Ale byl fajny odcinekCiekawe jak zareaguja te cioly jak Ja zobacza po tej zmianie:-)
Sama jestem ciekawa jak wyglada-ale pewnie super
Mlode mi co chwile marudza i stale cos wolajaA myslalam ze sobie poodpoczywam jak nie bede miala Dominika
ehhh zamiast miec spokojnie to u Ciebie tornadohehe ale jest
tak jak kazdka mamusia...
a mnie dzis w porownaniu do Ciebie dziecko denerwuje na maxa
no to super...
no musi jakos odpracowac
No a moj m jeszcze sie bawi dzwonilam i niby ma za niedlugo przyjsc, ale jestem mega wkurzona...
jakos mnieteraz nerwy naszly, maly mnie wkurza bo fochy strzela
a zeby bylo jeszcze lepiej to zaczal znow sikac i nie wola![]()

hehehe dobra jestesAle wlasnie mialam Wam powiedziec:
mowilam rano ze fajna pogoda ze wogole sucho itd.....
no i umylam wlosy troche pokrecilam (chociaz swoje mam krecone wiec nie musze)
pomalowalam sie no i patrze za okno a tam kropi wiec mysle sobie no i tak pojde bo nie po to sie stroilam zeby siedziec w domu...
poszlam zlapal mnie troche deszcz
no i wrocilam tez w deszcz...
ale kupilam sobie juz kapuste na jutro bo chce golabki robic....![]()

My wrocilysmy od Agnieszki o 18:30
Laura zjadla kolacje a ja zaczelam robic porzadki tak tez teraz mam miejsce w jednej z szaf w ktorej zbieralam rupieci i ciuszki po Laurze.4 worki wynioslam do piwnicy i 1 na smietnik O 20 Laura poszla spac
MOj wyjechal do Polski wiec zostalam z mama i Lali w domku -mamy babiniec

anaconda27
styczniówka2006
Witam
Maja śpi i ja też zaraz zmykam bo jakaś niedorobiona jestem

Dzisiaj było zebranie w przedszkolu w związku z mikołajem i składamy się po 30zł, połowa z tego idzie na zabawkę a połowa na słodycze

Duża dziewczynka z niej

A co się stało że Gabi w szpitalu?

Jeszcze ma czas żeby siusiać do nocnika
Nie złość się niepotrzebnie bo w twoim stanie nie wolno

Za mną też coś chodzi, tylko nie wiadomo co

Maja śpi i ja też zaraz zmykam bo jakaś niedorobiona jestem

Dzisiaj było zebranie w przedszkolu w związku z mikołajem i składamy się po 30zł, połowa z tego idzie na zabawkę a połowa na słodycze

A po szczepieniu jest jak na razie ok tylko byl problem z usniecie ale mala pospala niecale 2 godzinki i jak na razie jest ok) Wazy 7130 i ma 68cm
)
Duża dziewczynka z niej

ja tylko sie przywitam :-) bo zaraz musze zmienić męża w szpitalu przy Gabi :-(ja zostaję z nia na noc mam nadzieję ze ją jutro wypiszą do domu![]()
A co się stało że Gabi w szpitalu?

maly mnie wkurza bo fochy strzela
a zeby bylo jeszcze lepiej to zaczal znow sikac i nie wola![]()
Jeszcze ma czas żeby siusiać do nocnika

Przyszlam Wam dziewczyny powiedziec dobranoc
moj m tu spi a ja w tych oparach siedziec nie bede - drazni mnie zapach alkoholu - FUJJJJJJJJ
A tak myslalam ze sobie pogadamy ale nici...
Chcialam tez jechac jutro do Medei ale jak on na kacuchyba jak sama pojade
![]()
jutro ammy isc od znajomych wieczorem jak maly pojdzie spac....
chyba sama ich odwiedze
dobra zmykam :--
-
-(
Nie złość się niepotrzebnie bo w twoim stanie nie wolno

Cos bym zjadła ale nie wiem co?![]()
Za mną też coś chodzi, tylko nie wiadomo co

U mnie juz jest cisza
Dziewczynki spia w swoich łozeczkach a ja leze w wyrku pod kolderka:-)
Dalam Klaudi nurofen i posmarowalam Jej plecki i klatke pulmexem i mam nadzieje ze do rana bedzie oki

Oczywiscie Wiktorie tez musialam posmarowac
ANKA
Moje czesto maja takie cos ze kilka dni maja goraczke bez zadnych innych objawow

A po tych kilkudniach ta goraczka tak samo szybko jak przyszla to sie konczy

ANKA
Moje czesto maja takie cos ze kilka dni maja goraczke bez zadnych innych objawow

Oliwka właśnie usnęła 

chciałabym aby wczesniej chodziła spać ale jakos nam to nie wychodzi 

usypia między 21.00-22.00 raczej w tych górnych granicach 

Pamiętacie jak próbowałam odzwyczaić Oliwke od spania w pampersie?
to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.
Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.

to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.
Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.

reklama
anaconda27
styczniówka2006
namiary wyslalam
Już zaproszonko wysłałam

U mnie juz jest ciszaDziewczynki spia w swoich łozeczkach a ja leze w wyrku pod kolderka:-)
Dalam Klaudi nurofen i posmarowalam Jej plecki i klatke pulmexem i mam nadzieje ze do rana bedzie oki
Oczywiscie Wiktorie tez musialam posmarowac
Oby jej do rana przeszło

Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.![]()
Bo może o to chodziło żeby przestać jej zakładać tego pampersa

Podziel się: