reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Szukam dziewczynkom jakis fajnych kubkow z dziubkami na allegro ale nic nie ma:no::no::no:Jak bylam ostatnio w sklepie Akpol to byly fajne Dr.Browna ale byl tylko jeden rozowy i reszta niebieskich,wiec nie kupilam

ja też polecam Lovi. my taki mamy i jest rewelacyjny

Maly zasnal niedawno, ja pije kawke...
zaraz pojde rybki smazyc...
ale dziwi mnie ze moj m wzial auto do roboty - raczej pojechal autem :szok:
to jak on ma zamair isc na impreze?? I gdzie auto zostawi ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patrysia może on grzecznie do domku wróci:tak:

idę jakieś ciacho chyba zrobię bo mi się słodkiego chce (przed @) :sorry:
ja też zamierzam coś dzisiaj upiec (też tak przed@ mi się zachciało słodkiego:sorry:)

ocho mały mi wstał, ale pospał 30 minut
będę do was zagladać tak w doskokach

a mi dzisiaj w końcu opony zimowe przyszły:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:szok::szok::szok::szok: tyle szczepień na raz?
To tyle chciałaś?Czy lekarz tak zaleciła?:szok::szok::szok:

Niee ja tak nie ze chcialam tylko tak jest ustalone w akrcie szczypien ...
Ja pneumokoki i meningokoki mam tak ze sa to obowiazkowe szczypienia i sa darmowe wiec mala dostaje wszystkie takie jak na gruzlice swinka krztusiec blonica tezec itd plus 3 razy w zyciu na pneumokoki i 2 jak sie nie myle na meningokoki

ANIU
Ale to Klaudia ma goraczke,a tak wogole to ja nie mam Werci:-);-):-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D widzialas najpierw sie naczytam 4strony po 40 postow i w glowie urodzinowa mi zostala wybacz te wtope:-D:-DOczywiscie w glowie mialam Klaudie
No jestem znów, a Wy???

Wysłałam Picia z Wiki na spacer, przy okazji niech kupią jej spodnie ( takie zimowe kombinezonowe,) chyba, że któraś ma na sprzedaż w rozm 92cm?
A później do babci mają wejść, tak więc kochane chata moja, szkoda że razem z robocizną, hihihi:-D:-D:-D

Oj tak, pędziwiatr, jak sam robi zakupy albo idzie z małą na spacer to rowija takie prędkości, że szok, ja nie nadanżam:-D:-D:-D

OJ, a gdzie to kochanan znalazłaś, i ja bym mojej ściągnęła. Masz rację, bida z nyndzom teraz dla dzieci, jeszcze to mini mini, ale co to jest, kiedyś to jeszcze ziarno, 5 10 15, teleranek, no kuźwa było tego, a teraz? Lepiej film puścić.....

Bardzo ładny!

Ja mojej też będę musiałą coś kupić, bo wszystko już znudzone i nie bawi. I tak mnie coś uszczypnęło w głowie, to chyba myśl była:-D:-D:-D
Gdybyś chciała odsprzedać to co Lali już się znudziło i się tym nie bawi to ja może bym odkupiła?????????????????? Jakbyście w PL byli to paczką w listonosza???????????????? Miałabym ją z głowy a i pewnie Adaś by skorzystał, bo już znudzony łobuziak.
A co to oki-doki????

Dobra, woda się zagrzała lecę prać, bendem jeszczem!
Kochana ja zabawek nie odsprzedam bo sie na drugie dziecko szykuje:rofl2:
A oki-doki to taka hala zabaw dla dzieci od najmlodszych do tych starszych
Szukam dziewczynkom jakis fajnych kubkow z dziubkami na allegro ale nic nie ma:no::no::no:Jak bylam ostatnio w sklepie Akpol to byly fajne Dr.Browna ale byl tylko jeden rozowy i reszta niebieskich,wiec nie kupilam
Dajesz mi pic z kubkow z dziubkami:eek:
Kurde bo ja dawno odrzucilam je i Laura pioje ze szkalnki albo z kubka zwyklego:sorry:
Sto latek dla malenkiej weronikii :))

A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((
niestety kazda z nas musi to przezyc
A przed nami już niedługo bilans czterolatka:tak::tak::tak:
macie juz termin?
Maly zasnal niedawno, ja pije kawke...
zaraz pojde rybki smazyc...
ale dziwi mnie ze moj m wzial auto do roboty - raczej pojechal autem :szok:
to jak on ma zamair isc na impreze?? I gdzie auto zostawi ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhh chlopy:crazy:
Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!

gratulujemy:-)

My po zakupkach ja ziemniaki juz wstawione i zaraz lece miesko zrobic
Potem jade do Agnieszki na kawulca
A wiec do wieczorka;-)

U nas w przychodni nie trzeba zapisywać na bilans, wystarczy przyjść ze zdrowym dzieckiem i już je tam dokładnie badają:tak::tak::tak:
Ja wreszcie pierogów nalepiłam - wyszło mi 50, a teraz zbieram się do sklepów a potem po Maję
Do usłyszenia:-):-)

ANKA
Wybaczam wtope:-);-)
Moje tez umieja pic ze szklanki ale za duzo mi rozlewaja bo sie wyglupiaja i biegaja z tymi szklankami:no::no::no:Dlatego chce Im kupic jeszcze te kubeczki:tak::tak::tak:
Siora jechala do sklepu to Jej powiedzialam zeby mi kupila a zaraz wejde sobie na allegro i zobacze te lovi 360 bo jeszcze o nich nie slyszalam

SYLCIA
I jak mala znisla te szczepienie???
Pochwal sie ile mala wazy i mierzy:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Te reczniczki i szlafroki tez sa bardzo fajne:-)

Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!
no to wszystkiego nja na pol roczku :-):-):-)
pati uwierz w męża :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrysia może on grzecznie do domku wróci:tak:
Agnes i maltanka haha rozbawilyscie mnie :-p:-p:-p:-p
wlasnie przyjechal autem i juz poszedl sobie pieszo albo ktos go zawiozl bo juz jest tam.... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: cwaniak jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No my juz po obiedzie...
chyba wyjde na dwor z Sewkiem bo w domu juz nie wtrzymuje
ale musze najpierw umyc glowe :sorry: a nie chce mi sie :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wlasnie ide grzac obiadek:tak::tak::tak:Mlode wstaly i Wiktoria marudzi caly czas a Klaudia znowu ma goraczke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dominik wlacza teletubiesia swojego i jest niezly halas:no::no::no:

reklama
Do góry