anaconda27
styczniówka2006
A przed nami już niedługo bilans czterolatka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma rozmiar 21-22 ale boje sie przez allegro bo ma wysoką noge na przegubiu i ciężko kupić jej buty.Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiajPrzykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowychA jaki rozmiar nosi mala???
Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm![]()
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówkacotka malina z całą bandą
Kurcze, też bym musiała poprzerabiac zdjęcia , ale małej, i porobić odbitki, bo album jest, ale prawie pusty.........
KOchana bardzo polecam nowośc na rynku kubki firmy lovi 360*
Fajny mi się podobaja tak z doskoku bo cebulka sie zmazy i w pogotowiu trza byc...
na allegro jest taki komplet szlafroki i reczniki albo sam recznik
Reczniki IMIENIEM dedykacja Prezent SLUB Rocznica (763098648) - Aukcje internetowe Allegro
Nie no dobra jesteś hehehi hi tylko że ja tyle tych ziemniaków starłam że to dla 2 takich band z zapasem by starczyło
słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek![]()
To zakup znakomity pochwal się KobitoByła u mnie mama z tata zostali z malym ja moglam sie "wypuscic" do spoldzielni, kupiłam Maksiowi czapke ale za mała-na szczescie mozna wymienic!!!!
Zaszlam do ciucheksu i kupiłam sobie płaszcz za 8zl!!!!![]()
Dobrze że załapał z cycema gdzie reszta dziewczyn??
aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem
mowila ze godzinami go karmiza glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie![]()
Nie no zima na całegoa oto obiecane zdj:
(niektore sa tak dla porownania![]()
WspółczujęWitam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi...
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieśTeraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem
To pomysł znakomityOj MAMITKA ale mialas dzien dzisiajPrzykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowychA jaki rozmiar nosi mala???
Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm![]()
A u mnie pada od ranaaha pogoda u nas normalna wprawdzie nie swieci slonce ale nic nie pada jest sucho...
pewnie wyskocze gdzies z nim na spacer...
teraz tylko moj m jest chory mam nadzieje ze na malego nie przejdie
daje mu wit C i syrop z cebuli - heh tego to zbyt nie chce pic![]()
No to super że masz dobre wyniki :-):-):-):-):-)A więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku
a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczkii wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeny to chyba ludzie w domach zostali bo jak tu jeździć i chodzićwitam kobiałki porannie
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco
![]()
I ja się doczepiam do życzonekwszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówkacotka malina z całą bandą
No to faktycznie mała Ci choruje :-( oby jej przeszło i wszytko było dobrzeOLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
Ja jak byłam mała to tylko fasolki i kukulską śpiewałamjupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniałoszczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci
programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30
![]()
Super rewelacjadziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
Zdrówka dla małejNo i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalamKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3
Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla
![]()
To tak jak u mnieKurcze, też bym musiała poprzerabiac zdjęcia , ale małej, i porobić odbitki, bo album jest, ale prawie pusty.........
Lovi 360 tak jak dziewczyny pisałySzukam dziewczynkom jakis fajnych kubkow z dziubkami na allegro ale nic nie maJak bylam ostatnio w sklepie Akpol to byly fajne Dr.Browna ale byl tylko jeden rozowy i reszta niebieskich,wiec nie kupilam
Czemu 3 razy i to w nóżkę?A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((
jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniałoszczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci
programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30
![]()
No i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalamKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3
Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla
![]()
dowikluś a dziękuję za zaproszenie
muszę na allegro poszukać rajtuzek dla antoszki i julki najlepie od jednego sprzedawcy to wysyłka będzie tańsza
macie jakiś sprawdzonych sprzedawców???
A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((
u nas w szpitalu dostaja z tego butelki
wspolczuje - na szczescie mamy to za soba
teraz czeka nas bilans dwulatka![]()
pati uwierz w mężaheh niepijacy - z tym pewnie bedzie problem - chyba ze moj ma zamair nie pic - no bylo by to smieszne![]()
Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!