reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Zuzka wreszcie zasnęła. U nas dzisiaj ładna pogoda nawet słoneczko wyjrzało:-)
Juz 2 prania zrobiłam ogarnęłam mieszkanko jeszcze tylko odkurzanie zostało ale to jak Zuzia wstanie. Teraz sie za prasowanie wezme.

Dzisiaj chyba Mama przyjedzie na weekend więc chce mieć wysprzątane i jutro luzik bo chcemy na działke iść a potem siedzieć przy kawie:-):-):-)

Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiaj:no::no::no:Przykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowych:tak::tak::tak:A jaki rozmiar nosi mala???

Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm:szok::szok::szok:
Ma rozmiar 21-22 ale boje sie przez allegro bo ma wysoką noge na przegubiu i ciężko kupić jej buty.:zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą

Dołanczam do zyczeń:-):-)

Kurcze, też bym musiała poprzerabiac zdjęcia , ale małej, i porobić odbitki, bo album jest, ale prawie pusty.........

U nas sa zdjecia Zuzi w ramkach na komodzie i chyba ze 3 w albumie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KOchana bardzo polecam nowośc na rynku kubki firmy lovi 360*

Właśnie czytałam o nich sa fajowe. Właśnie chce Zuzi kupic taki:-):-)

Maly zasnal niedawno, ja pije kawke...
zaraz pojde rybki smazyc...
ale dziwi mnie ze moj m wzial auto do roboty - raczej pojechal autem :szok:
to jak on ma zamair isc na impreze?? I gdzie auto zostawi ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tak z doskoku bo cebulka sie zmazy i w pogotowiu trza byc...

na allegro jest taki komplet szlafroki i reczniki albo sam recznik

Reczniki IMIENIEM dedykacja Prezent SLUB Rocznica (763098648) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny mi się podoba :tak:
hi hi tylko że ja tyle tych ziemniaków starłam że to dla 2 takich band z zapasem by starczyło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Nie no dobra jesteś hehe :-D:-D:-D ale się uśmiałam :-D:-D:-D
Była u mnie mama z tata zostali z malym ja moglam sie "wypuscic" do spoldzielni, kupiłam Maksiowi czapke ale za mała-na szczescie mozna wymienic!!!!
Zaszlam do ciucheksu i kupiłam sobie płaszcz za 8zl!!!!:szok::szok::-D:rofl2:
To zakup znakomity pochwal się Kobito :tak:
a gdzie reszta dziewczyn??:eek:

aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem :-D
mowila ze godzinami go karmi :tak: za glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie :tak:
Dobrze że załapał z cycem :tak: mojej siostry ma prawie 3 msc i już waży 5kg i tylko na cycu jedzie :tak: dobrze że nie ma żółtaczki, Kubek wcale nie miał :tak: ale ja wychodziłam to do mojego pokoju dziewczyna świeżo po porodzie weszła i miała paciorkowca :szok: dobrze że mnie już tam nie było, tak to bym tydzień tam chyba siedziała jeszcze :tak:
a oto obiecane zdj:
(niektore sa tak dla porownania :tak::tak::tak::tak:
Nie no zima na całego :szok::szok:
Witam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.:wściekła/y: O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał:no:
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.:tak:Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi... :no:
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieś:no: Teraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem
Współczuję
[*] trzymaj się :tak:
Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiaj:no::no::no:Przykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowych:tak::tak::tak:A jaki rozmiar nosi mala???

Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm:szok::szok::szok:
To pomysł znakomity :tak: w tv mu nie starczyło?
aha pogoda u nas normalna wprawdzie nie swieci slonce ale nic nie pada jest sucho... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
pewnie wyskocze gdzies z nim na spacer...

teraz tylko moj m jest chory mam nadzieje ze na malego nie przejdie
daje mu wit C i syrop z cebuli - heh tego to zbyt nie chce pic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A u mnie pada od rana :crazy: u mnie babcia coś chora i oby Kubek nie załapał :tak:
A więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczki :tak::tak::tak::tak::tak: i wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No to super że masz dobre wyniki :-):-):-):-):-)
witam kobiałki porannie:happy:
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror:szok::szok::szok::szok::szok:
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco:sorry:
Jeny to chyba ludzie w domach zostali bo jak tu jeździć i chodzić :szok::szok::szok::szok::szok:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą
I ja się doczepiam do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D
OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
No to faktycznie mała Ci choruje :-( oby jej przeszło i wszytko było dobrze :tak: zdrówka Wam życzę :-D
jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:
Ja jak byłam mała to tylko fasolki i kukulską śpiewałam :tak: to były czasy :-D
dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
Super rewelacja :-D bardzo mi się podoba :tak:
No i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalam:szok::-DKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3:no::no:Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla:no::no:
Zdrówka dla małej :tak: no i ławę to faktycznie ekspresowo złożyłaś :-D
Kurcze, też bym musiała poprzerabiac zdjęcia , ale małej, i porobić odbitki, bo album jest, ale prawie pusty.........
To tak jak u mnie :sorry: wszystkie zdjęcia na kompie :sorry:
Szukam dziewczynkom jakis fajnych kubkow z dziubkami na allegro ale nic nie ma:no::no::no:Jak bylam ostatnio w sklepie Akpol to byly fajne Dr.Browna ale byl tylko jeden rozowy i reszta niebieskich,wiec nie kupilam
Lovi 360 tak jak dziewczyny pisały :tak: też chce Kubkowi taki sprawić :tak:
A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((
Czemu 3 razy i to w nóżkę? :szok:

Ja bilans mam co 3 miesiace prawie i teraz mnie czeka bilans dziecka wieku 7-9 miesiecy :)) A ze szczepionkami mam wolne do roczku ... Teraz Nadinka miala 4 w 1 i pneumokoki i menigokoki ... Jak na razie usnela ale troszke sie meczyla :((

ja to wogole nie wiem po co on tym autem jezdzi do pracy jak ma blisko... :sorry::sorry::sorry:
heh niepijacy - z tym pewnie bedzie problem - chyba ze moj ma zamair nie pic - no bylo by to smieszne :laugh2::laugh2::laugh2:

No i nadrobiłam ach ale się musiałam naczytać :-D:-D:-D
Witam witam, pada leje wieje i zimno :crazy: ale w końcu musiałam dzisiaj wyjść z domu po buty :tak: poleciałam i w 40 minut byłam już w domku :-D zakupiłam buty, kurtkę i bluzę :tak: na jakiś czas mam spokój :tak: Ja już nie wiedziała że ta godzina :szok: masakra :tak: M zaraz do roboty i chyba zasnął bo coś cicho :sorry: zaraz mu szok lekki zrobię :-D Kubek śpi od półtorej godziny i na pewno za 30-50 minut się obudzi :sorry: oby za 50 :-D a mi się coś oczy zamykają :sorry: taka pogoda na spanie dobra :tak:
Lecę obiad szykować może potem do siostry pojadę jak M znowu autem do pracy nie pojedzie :sorry: dzisiaj może z Wami siądę wieczorem jak dam radę. Wczoraj bym usiadła bo Kubek zasnął o 21 ale ojciec na studia coś tam pisał i siedział od 15 do 22 chyba :crazy: teraz tak będzie :no: to lecę jak znowu nie będzie siedzieć to zajrzę wieczorem :tak: idę jakieś ciacho chyba zrobię bo mi się słodkiego chce (przed @) :sorry: papa :-D smacznego obiadku życze :tak:

reklama
jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:

malinka ja Oliwce tez puszczam te piosenki.
Ona wiekszość już zna na pamięć i śpiewamy razem :tak::tak::tak::tak::tak: uwielbia ogórek ogórek,my jestesmy krasnoludki,jagódki,zuzia lalka nieduza,,kaczka dziwaczka,szczotka pasta,mydło...... super się przy tym bawimy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

No i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalam:szok::-DKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3:no::no:Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla:no::no:

fajnie że ława dotarła :tak::tak::tak::tak::tak:

i współczuję gorączki Klaudii ,oby szybko przeszło i nic się nie wykluło :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikluś a dziękuję za zaproszenie:tak::tak::tak:
muszę na allegro poszukać rajtuzek dla antoszki i julki najlepie od jednego sprzedawcy to wysyłka będzie tańsza:tak:
macie jakiś sprawdzonych sprzedawców???

malinka
rajtuski sa teraz w biedronce za 6,99 takie na Antoska pełno:tak::tak::tak::tak::tak: ja Oliwce kupiłam tylko 1 parę bo większe rozmiary były już wybrane:tak::tak::tak::tak:

tak więc jak masz czas to idź do biedronki i popatrz sobie :tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((

oj bidulka,na szczęście my szczepienia mamy już za soba na razie.ale pamiętam jak ciężko było :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas w szpitalu dostaja z tego butelki :tak:

wspolczuje - na szczescie mamy to za soba
teraz czeka nas bilans dwulatka :laugh2:

bilans dwulatka tez już ammay za sobą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czekamy na czterolatka :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

heh niepijacy - z tym pewnie bedzie problem - chyba ze moj ma zamair nie pic - no bylo by to smieszne :laugh2::laugh2::laugh2:
pati uwierz w męża :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!

gratulacje,duża z niej już kobitka :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry