reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

juz kupilam album i dos iebie dwa biustonosze jeden za 14.90 a drugi za 16.90 - nie tak drogo... :-)

świetny i pamiątka na lata:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikluś za 40 dni bo u nas tak rozliczaja co 40-45 dni:tak:
a co do brata to..no wiek fajny :tak::tak::tak::tak:a że pewnie ma twoje geny to jak najbardziej chętnam do poznania:tak::tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
lunka my te piosenki ściągaliśmy z torentów albo najlepsze teledyski i mp.3 dzisiaj się pietruszki dopytam:tak::tak:
antek odkurza:cool2::cool2::cool2:a że odkurzacz wyłączony to juz drobiazg:rofl2::rofl2::rofl2: no to jak dziecko sprząta to ja się mogę poobijać:-D:-D:cool2::cool2:
no dokladnie.... tym abrzdiej ze nigdy nie bylo okazji zeby to wlansie zrobic :sorry:
Kurcze, też bym musiała poprzerabiac zdjęcia , ale małej, i porobić odbitki, bo album jest, ale prawie pusty.........
hehe Sewek wszystkie ma na kompie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a album jest nawet dwa :laugh2::laugh2::laugh2:
dowikluś a dziękuję za zaproszenie:tak::tak::tak:
muszę na allegro poszukać rajtuzek dla antoszki i julki najlepie od jednego sprzedawcy to wysyłka będzie tańsza:tak:
macie jakiś sprawdzonych sprzedawców???
nie mam nikogo sprawdzonego
ja kupilam ostatnio dla Sewka w Auchanie i sa zaje...e - grube i super gatunek - jestem zadowolona!!!

reklama
Ja nigdy nie kupowalam rajstopek na allegro:no::no::no:Jakos w zeszlym roku (pod koniec)w Smyku byla wyprzedaz i wszystkie rajstopki byly po 5 zl:szok::szok::szok:I ja wtedy pokupowalam takie w rozmiarz 68-74 i czesc z nich bedzie juz teraz dobra moim dziewczynkom a czesc maja z zeszlego roku:tak::tak::tak:
Musez tylko kupic jakies Dominikowi ale szczerze to nie wiem jaki rozmiar:no:
A jaki rozmiar potzrebujesz dla malego???
ja małemu 80-86 ma niby 3 pary ale to za mało a bo przesika a to się czymś obleje:sorry::sorry::sorry:
były w realu za 6.99 ale same różowe albo zielone w kwaiatki a jak chłopięce to albo 56-64 albo 110-116:sorry:

Jeeeeejuuuuuuuuuu
ja tak siedze na necie caly dzien a tu burdel na kolkach :szok::szok::szok::szok:
masakra trza sie za cos wziac :sorry::sorry::sorry::sorry:
jak posprzatam i maly pojdzie spac to wejde jeszcze do Was :laugh2:

Ja już głowę umyłam i zaraz idę na zakupy a jak wrócę to za te nieszczęsne pierogi się wezmę:tak::tak::tak:

OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM

Oj to faktycznie choruje ci Oliwka, oby to siedzenie w domu coś dało i skończyły się te choróbska:tak::tak:

dzieki ja tez sie ciesze :tak::tak::tak::tak::tak:

no to lepienia Cię dziś trochę czeka :tak::tak::tak::tak::tak:

może sie podzielisz z kolezanką :-p:-p:-p:-p:-p

Jasne że się podzielę;-);-):tak::tak::-D:-D

iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:

Ja też pościągałam Mai te piosenki ale chyba już jej się znudziły bo całkiem o nich zapomniała:tak::tak::tak:

ANIU
Ale to Klaudia ma goraczke,a tak wogole to ja nie mam Werci:-);-):-D:-D:-D:-D:-D

Zdrówka dla Klaudusi:tak::tak:

Dokonczylam jeszcze przerabianie zdjec
i pojde je wywolac dzisiaj....
a ten album zamowie :-)
to bedzie chyba najlepsza pamiatka :laugh2:

luna ja tez juz jestem :happy::happy:

Pamiątka na prawdę super:tak::tak::tak:

To ja już się zbieram bo potem mi czasu zabraknie:tak::tak::tak:

A więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczki :tak::tak::tak::tak::tak: i wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
super wieści

witaj u nas:happy:
odpisałaas na pierwszego posta który jest już z lekka nie aktualny;-)

a mój całe lato tak jak i ja w stringach chodzi:tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dksawek jest super:-D:-D:-D

kochana za nasze mieszkanie miesięcznie opłaty za gaz były 170-210 zł ale ja mam małe bo 50 metrów:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:

[*] to straszne zostawiła małe dziecko:-:)-:)-(

ale masz super brata ja kocham takie szalone pomysły szkoda że go nie znam:cool2::cool2::cool2:

świetne wiadomości:tak::tak::tak::tak:
agnes mój adam całą ciążę był oliwką i też szatan:-D:-D:-Da u sąsiadów jest ponad 2 letnia oliwka i zgadzam si,e z wami w 100% szatanisko:tak::tak::tak:
witam kobiałki porannie:happy:
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror:szok::szok::szok::szok::szok:
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco:sorry:
:szok::szok::szok::szok::szok:
Wyobraźnia podpowiada mi,że u Was się dzieje :szok::szok::szok:.
Muszę do Szczecina do ciotek zadzwonić to pewnie więcej się dowiem.:tak::tak:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą
też się przyłączam.
100 lat dla Wroniczki.
Moc uścisków i buziaków
od Ciotki i jej łobuziaków :-D:-D:-D

OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
współczuję chorującego dziecka .
Znam to z autopsji:wściekła/y::wściekła/y:
Ja już jednak skonczyłam z leczeniem dzieci.
Przestałam szczepić-przestały chorować...

jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:
to Ci się fajnie trafiło.
A fakt ,dobrych programów brak:tak::tak:
tic-tak,zwierzyniec,teleranek,sobótka,rambit,w sobotę kino familijne i film czeski "Nikogo nie ma w domu" ech lata dziecięce się przypomniały.

reklama
KOchana bardzo polecam nowośc na rynku kubki firmy lovi 360*
u nas w szpitalu dostaja z tego butelki :tak:
Sto latek dla malenkiej weronikii :))

A ja dzis bylam na szczypieniu ;( Malenka dostala 3 razy w nozke ;( Ajjj a ja plakalam razem z nia ;( Serce mi peklo ;(((((
wspolczuje - na szczescie mamy to za soba
teraz czeka nas bilans dwulatka :laugh2:

Do góry