reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:

a gdzie reszta dziewczyn??:eek:

aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem :-D
mowila ze godzinami go karmi :tak: za glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie :tak:
No to fajnie ze Maltki zaczoł jesc :tak:
Hejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu:tak:
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz":-D:-D:-D:-D
Malinka dobre z tym czajnikiem:tak:
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?
To musiało fajnie brzmiec :-Dale będzie coraz lepiej napewno
Ja też czekam na Barwy szczescia i dr Housa!!!:-)
A ja nie obejzałam bo zasnełam:sorry:
Oliwka w łóżeczku ale jak zwykle musi urządzić sobie pogawedki,teraz tuli sie z wszystkimi maskotkami :-D:-D:-D:-D

Ja już po "Barwach Szczęściach",teraz czekam na Housa a potem Tancerze :tak::tak::tak::tak::tak:

a potem oglądamy z M znowu jakis horror,znowu pójde bardzo późno spać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
I jak sie horror podobał nie bałaś sie:eek:
a oto obiecane zdj:
(niektore sa tak dla porownania :tak::tak::tak::tak:

jeszcze jedno znalazlam
No to cie zasypało ale na pocieszenie ci powiem ze unas to samo
Witam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.:wściekła/y: O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał:no:
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.:tak:Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi... :no:
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieś:no: Teraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem
Przykro mi swiatełko dl niej
[*]

Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiaj:no::no::no:Przykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowych:tak::tak::tak:A jaki rozmiar nosi mala???

Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm:szok::szok::szok:
No to zeczywisie wariat z niego :-D:-Dciekawy był:eek:
no to cie zasypało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tylko przyszłam się przywitać,lece za raz do lekarza z tymi wynikami,pa pa
Naisz co ci lekarz powiedział:tak:
Witajcie :-)
Nie poczytalam wszystkiego choc sie staralam Ale Oliwka wstala wiec musze napisac kilka slow i sie nia zajac :-)
MAMITA wspolczuje smierci kolezanki :-( Trzymaj sie jakos
KAZIA witaj Milo ze sama nie jestem tu nowa :-)
PATRYSIA no ja tez sie ciesze ze z Oliwka w domu jestem :-)
Nie zauwazylam czy napisalas w ktorym ty tygodniu ciazy jestes I na kiedy masz teramin Wiec prosze napisz jeszcze raz :-)
WIKTORIA (jesli sie nie pomylilam :-) bo troche was tu jest :-))
Powiec pozniej jakie imie wybrali JULKA CZY OLIWKA
Ja z wiadomych przyczyn polecam OLIWKA :-)
AGNES jak czytalam o Twojej Oliwce to jakbys o Mojej mowial Dokladnie zachowuje sie tak samo A jeszcze nie chodzi tylko raczkuje Az sie boje co to bedzie jak zacznie lazic hihihi Ale z drugiej strony nie moge sie tego doczekac :-)

M poszedl do pracy huraaaaaaaa Dzis na 17 przychodzi Chrzestny Oliwki z zona ciazarna Termin porodu ma juz na 23 pazdziernik i ich 1,8 rocznym synkiem :-)
Dla nich takie male przyjecie Roczkowe Oliwki bo z wiadomych przyczyn 30 pazdziernika jak sie oLi urodzila to ich nie bedzie

Dzis ide do pracy ale tylko po zaswiadczenie do rodzinnego I do szpitala po wypis Bylysmy z Oliwka teraz w szpitalu Tydzien temu wyszlysmy na przepustke A dzis ma byc wypis do odbioru
Pozniej ale to nie dzis Musze isc do pediatry Po skierowanie do ENDOKRYNOLOGA bo musze isc z Oliwka :-(

Zaraz lecimy na spacer Juz sie z kolezanka umowila Wiec spacer bedzie mily :-)
Zajze pozniej MILEGO DNIA
Oczywiscie powiem które wybrali tylko musi sie dzidzius pierwsze urodzic.Moja siostra tez ma termin na 23 :tak:
ja myslalam ze bedzie wiecej do androbienia :-D:-D:-D:-D:-D
no ale fajnie...

moj m w przyszlym tygdoniou na nocke czyli lipa z imprezowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba zeby sobie wolne wzial :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

do tego my dzisiaj norma - pobudka przez Ole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ta jak przychodzi to zaraz butlu w domu narobi i wszyscy na nogi staja :confused2::confused2::confused2:
no ale odespie to na swoim ... o ile zdaze... :sorry::sorry::sorry:

moj m dzis popracy ma jakies podziekowanie za to ze stzrelili w robocie chodnik... to ciekawe o ktorej przyjdzie :confused2::confused2::confused2::confused2:

cos jeszczemialam pisac ale nie pamietam :happy::happy::happy:
Współczuje ci kochana no ja tez mam nadzieje ze se odespisz na swojim
aha pogoda u nas normalna wprawdzie nie swieci slonce ale nic nie pada jest sucho... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
pewnie wyskocze gdzies z nim na spacer...

teraz tylko moj m jest chory mam nadzieje ze na malego nie przejdie
daje mu wit C i syrop z cebuli - heh tego to zbyt nie chce pic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zdrówka dla M

hej

Na poczatek wszystkiego dobrego dla Weroniczki

Wczoraj po powrocie a bylo to o godz 18 nie mialam juz sily ani ochoty na komputer.Jeszcze moj mnie wkurzy wiec dopiero mialam nerwy.Przeczytalam posty pobierznie bo tyle nadrukowalyscie ze masakra:szok:
Zabawki z FP uwielbiam i samolocik bardzo mi sie podoba MUsze pomyslec nad czyms dla Laury takim zajmujacym bo jej zabawki chyba jej sie juz znudzily:-D
Dzis pobudka o 10 pospalysmy he ho ho Laurze chyba sie snilo ze jest na oki-doki bo non stop machala rekami w snie i mowila idziemy:-D:-D
Bardzo fajna ta sala wieczorem wkleje foteczki

dorota to widzę ze nasze Oliwki z jednej gliny ulepione,diabeł w ludzkiej skurze :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co się dzieje że idziecie do endrykonologa??????

bo ja z Oliwka tez idę do poradni eddokrynologicznej,mam termin na połowa listopada.2 mies czekania na termin:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczki :tak::tak::tak::tak::tak: i wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No to dobrze ze jestes zdrowa bardzo sie ciesze
Witam
A u nas znowu śnieg padał jak odprowadzałam Maję do przedszkola, nawet dzisiaj nie płakała ale zapewne przez weekend się odzwyczai i w poniedziałek znowu będzie płacz:sorry::sorry:
Ja dziś na obiad wymyśliłam sobie pierogi tak więc trochę lepienia mnie dzisiaj czeka:cool2::cool2:
Agnes123 super że zdrowa jesteś i tarczyca w porządku:tak::tak::tak:
Dorota no właśnie, czemu do endokrynologa się wybierasz z Oliwią?:sorry::sorry::sorry:
A my na obiad bedziemy miec zupke jeszcze nie wiem jaką i placki ziemniaczane zaraz ide robic
witam kobiałki porannie:happy:
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror:szok::szok::szok::szok::szok:
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco:sorry:
No to zeczywiscie zle u was unas pogoda sie poprawiła
OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
Oj to bidulka zdrówka dla niej
Witam, ja tylko na dzien dobry wpadłam

Lece dzisiaj z Anika na rehabilitacje :tak:

Do wieczorka :tak:
Witaj powdzenia na rehabilitacji
lunka bo ten twój pituś jest jak struś pędziwiatr:-D:-D:-D:-D
antoszka już się naspał a mamusia tylko pranie nastawiła i śniadanko zjadła....a buuuuuu myślałam że do 10.30 pośpi conajmniej ale ten cyborg po 40 minutach już wyspany i to bardzo bardzo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
A mi Kamilek teraz zasną
dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny
Wszystkiego najlepszego dla Weroniki
Buziaczki od e-cioci wiki
urodziny19.gif
urodziny4.gif

Dobra uciekam do później

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalam:szok::-DKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3:no::no:Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla:no::no:

AGNES
Super ze wyniki masz ok:tak::tak::tak:Ale sie ciesze:-):tak:

MALINUS
Miesiecznie czy co dwa miechy mialas tyle za gaz????
No a jesli chodzi o mojego brata to jest z lekka zwariowany ale ma dopiero 24 lata:-p:-p:-pAle jak koniecznie chcesz to moge Was pzonac:-);-):-D:-p:-p:-p

Sto lat sto lat dla Weronisi :-D:-D:-D

przyłączam się do życzeń Sto Lat, Sto Lat

dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro

Patrysia super ten album

Hej laski!
ale naskrobałyście, nie nadrobiłam sorki , przeleciałam tylko tak ostatnią stronę. Później poczytam.
U nas dzisiaj pogoda jak zwykle mokro i śnieg.
Ale mnie wczoraj ścieło. Oglądałam "Barwy Szczęścia" i nawet nie wiem kiedy zasnęłam.
Coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam, bo mi tu mały na podłodze się wierci:happy:
Dobra lecę mu zrobić kaszkę.

reklama
Do góry