anaconda27
styczniówka2006
a ja na obiad mam dzisiaj rybke z tego wzgledu ze m nie bedzie na obiedzie bo on za rybami nie przepada ;-)
U nas cała rodzina rybkę uwielbia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja na obiad mam dzisiaj rybke z tego wzgledu ze m nie bedzie na obiedzie bo on za rybami nie przepada ;-)
o Bozewitam kobiałki porannie
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco
![]()
moj stwierdzil ze w kanibalizm sie nie bawiU nas cała rodzina rybkę uwielbia![]()
No ja mam nadzieje ze wyleczy sie z tego i bedzie juz mniej chorowac a raczej nawet wogoleOLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
to faktycznie ci bidulka choruje:-OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
A my mamy chyba z3 albo 4 takie różne, i bardzo lubimy z nimi wariowaćnie polecam stringów!!! ja kiedyś kupiłam mojemu tak dla jaj, ale nie sprawdzilo to sie oczywiscie bylo kupe smiechu ale to tyle, raz nalozyl dla sprobowania i wlasnie aby sie posmiac i tyle!!!!![]()
I JA I JA I JAwszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówkacotka malina z całą bandą
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówkacotka malina z całą bandą
Witam
A u nas znowu śnieg padał jak odprowadzałam Maję do przedszkola, nawet dzisiaj nie płakała ale zapewne przez weekend się odzwyczai i w poniedziałek znowu będzie płacz
Ja dziś na obiad wymyśliłam sobie pierogi tak więc trochę lepienia mnie dzisiaj czeka
Agnes123 super że zdrowa jesteś i tarczyca w porządku
Dorota no właśnie, czemu do endokrynologa się wybierasz z Oliwią?![]()
agnes mój adam całą ciążę był oliwką i też szatana u sąsiadów jest ponad 2 letnia oliwka i zgadzam si,e z wami w 100% szatanisko
witam kobiałki porannie
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco
![]()
oj współczuję,mam nadzieję że przestanie Ci tak chorowac i ze endrykolog powie ze to fałszywy alarm i że wszystko ok.trzymam kciukiOLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(