reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam kobiałki porannie:happy:
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror:szok::szok::szok::szok::szok:
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco:sorry:
o Boze
masakra jakas..... :szok::szok::szok::szok::szok:
U nas cała rodzina rybkę uwielbia:tak::tak::tak:
moj stwierdzil ze w kanibalizm sie nie bawi :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM

OLIWKA JEST DZIECKIEM CALY CZAS CHORUJACYM z pATRYSIA SIE ZNAM Z SLASKIEGO FORUM i oNA WIE ZE oLIWKA TO TAKA CHOROWITKA w PRZYCHODNI TO JUZ NAS NA PAMIEC ZNAJA :-(
OLIWKA CHORA JEST TERAZ OD POCZATKU WRZESNIA NAJPIER ANGINA OSTRA POZNIEJ OSKRZELA Z ANGINA JESZCZE RAZ A POZNEIJ TO DOSTALA JAKIS ATAKOW BOLU I TRAFILYSMY DO SZPITALA NA OBSERWACJE W PONIEDZIALEK 5 PAZDZIERNIKA NAS PRZYJELI ALE NA SZCZESCIE W CZWARTEK 8 PAZDZEIRNIKA POSZLYSMY DO DOMU NA PRZEPUSTKE 2 DNI TEMU W SRODE BYLA OSTATNIA KONTROLA W SZPITALU I WYNIKI JUZ BYLY DOBRE
Oliwka byla odwodniona I miala PODEJZENIE ZAPALANENIA OPON MOZGOWYCH na szczescie to nie bylo to Ale okazalo sie ze ma zapalenie GARDLA NOSA I OBU USZU :-(
Do ENDOKRYNOLOGA MUSIMY ISC BO WYKRYLI ZE OLIWKA MA WIEKSZA LECHTACZKE NIZ DZIEWCZYNKI W JEJ WIEKU I AMMY TO SPRAWDZIC CZY TO WINA HORMONOW CZY TO JEJ TAKI UROK CZY TO SIE LECZY CZY NIC ?
WIEM ZE SIE CZEKA I JUZ W TYM ROKU SIE NIE ZALAPIEMY NO ALE TRUDNO PRZYJDZIE I NASZ CZAS
TERAZ SZUKAM PRYWATNEJ KLINIKI ALE CO MA PODPISANE Z KASA CHORYCH MOZE TAM BYLOBY SZYBCIEJ NIE WIEM
No ja mam nadzieje ze wyleczy sie z tego i bedzie juz mniej chorowac a raczej nawet wogole :tak: zdrowka zycze malej... oby juz to przeszlo....
a mam nadzieje ze jak pojdziecie do endokrynologa to okaze sie to tylko falszywy,m alarmem i wszystko bedzie wporzadku
caluje Was :*

to faktycznie ci bidulka choruje:-:)-:)-(
a chore jest u nas to że się tyle do secjalistów czeka to powinno być od ręki:wściekła/y::wściekła/y:

Hejka dzieweczki
Ja na pięć sekund dosłownie, bo mój na zakupy wyskoczył, a ja musze pozmywac i pranie wstawić, no chyba ze 2 jak nie 3, wpadne zaś potem, bo sie wkurzy, że wysłałam go z taką lista a nic nie zrobiłam, hihi

Anabuba, czy mi sie wydaje, czy Cie tu ostatnio nie widać???
Tak po łebkach poskakałam tylko
Witam nowe mamuśki ( ja nie odpisywałam na pierwszego posta, jak zobaczyłam ile jest stron to odrazu na 3 od konca i dopiero sie odezwalam, hihi

nie polecam stringów!!! ja kiedyś kupiłam mojemu tak dla jaj, ale nie sprawdzilo to sie oczywiscie bylo kupe smiechu ale to tyle, raz nalozyl dla sprobowania i wlasnie aby sie posmiac i tyle!!!!:-D:rofl2:
A my mamy chyba z3 albo 4 takie różne, i bardzo lubimy z nimi wariować
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą
I JA I JA I JA
100000000000000000 buziaków

No i przyszedł, psia mać:-D

lunka bo ten twój pituś jest jak struś pędziwiatr:-D:-D:-D:-D
antoszka już się naspał a mamusia tylko pranie nastawiła i śniadanko zjadła....a buuuuuu myślałam że do 10.30 pośpi conajmniej ale ten cyborg po 40 minutach już wyspany i to bardzo bardzo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla weroniki córeczki anabuby słodyczy miłości i dużo dużo zdrówka :happy::happy::happy::happy::happy:cotka malina z całą bandą

STO LAT STO LAT mnóstwo buziaków :-):-):-):-):-):-):-)

Witam
A u nas znowu śnieg padał jak odprowadzałam Maję do przedszkola, nawet dzisiaj nie płakała ale zapewne przez weekend się odzwyczai i w poniedziałek znowu będzie płacz:sorry::sorry:
Ja dziś na obiad wymyśliłam sobie pierogi tak więc trochę lepienia mnie dzisiaj czeka:cool2::cool2:
Agnes123 super że zdrowa jesteś i tarczyca w porządku:tak::tak::tak:
Dorota no właśnie, czemu do endokrynologa się wybierasz z Oliwią?:sorry::sorry::sorry:

dzieki ja tez sie ciesze :tak::tak::tak::tak::tak:

no to lepienia Cię dziś trochę czeka :tak::tak::tak::tak::tak:

może sie podzielisz z kolezanką :-p:-p:-p:-p:-p

a ja na obiad mam dzisiaj rybke z tego wzgledu ze m nie bedzie na obiedzie bo on za rybami nie przepada ;-)

My całą rodzina uwielbiamy ryby a zwłaszcza M,on to ma fioła na tym punkcie stale chce jeść ryby :tak::tak::tak::tak::tak:

agnes mój adam całą ciążę był oliwką i też szatan:-D:-D:-Da u sąsiadów jest ponad 2 letnia oliwka i zgadzam si,e z wami w 100% szatanisko:tak::tak::tak:
witam kobiałki porannie:happy:
szczecin sparaliżowany tramwaje nie kursują na drogach mega korki odra wylała wyspa pucka zalana główna droga wjazdowa Gdańska zalana most cłowy który łączy 2 części szczecina nie przejezdny a to jedyne połączenie od rana leje i to ostro no jakiś horror:szok::szok::szok::szok::szok:
mój toniek śpi no ale wstał o 4.15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieciaki w szkole a ja mam chwilę na kawusię a zasypiam na stojąco:sorry:

no widzisz jednak wszystkie Oliwki to małe szatany :-D:-D:-D:-D:-D:-D

trzeba się przyzwyczaić :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to rzeczywiście z tymi korkami,nie ma to jak sparalizowane miasto i jak nikt nie może sobie z tym poradzić.
współczuję,masakra jakaś :tak::tak::tak::tak::tak:

oj współczuję,mam nadzieję że przestanie Ci tak chorowac i ze endrykolog powie ze to fałszywy alarm i że wszystko ok.trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Do góry