no to cie zasypałoa oto obiecane zdj:
(niektore sa tak dla porownania![]()

ja tylko przyszłam się przywitać,lece za raz do lekarza z tymi wynikami,pa pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to cie zasypałoa oto obiecane zdj:
ohhhhhh myyyyyy gooooooooddddddda oto obiecane zdj:
zdrowka dla Was!!!!hej laski!!!!!!!!!!!!!11
witam wsrod cywilizacji
przez ten mokry i ciezki snieg nie bylo pradu a jak juz dali to co jakis czas wylaczali wiec aniwczoraj ani dzis nie wlaczalam kompa.teraz juz cyba ok:-)
normlanie jak w sredniowieczu bylo.....dobrze ze woda chociaz byla
mala ma chrypkeod wczoraj-dostala zestaw lekow plus tantum wede.nie wiem czy nie alergiczna bo ja osypalo troche na buzi i poliki jak paier scierny.poki co skrzeczy ale najgorzej nie jest.
Paulina za to dostala kataru wec pewnie amlej niedlugo sprzeda,a ze jutro maja skrocone lekcje i by konczyla o 10.30 to w w ogole jej nie puszczam do szkoly.
teraz prosba do was-dostalam wezanie na szczepienie dla Pauliny i wiadomo ze nie bede szczepic.no i poza tym jest chora
ale moja prosba jest taka gdyby ktoras z was mogla mi na maila przeslac tresc tej nowy ustawy o zapobieganiu chorbom zakaznym i do tego tresc tego oswiadczenia zeby dac lekarzowi do podisania ze bierzez na sievie odpowiedzialnosc za ewentualne skutki uboczne ,to bylabym bardzo wdzieczna:-):-):-):-):-):-)
hehe no to z dala od budy bo pogryzieja z Paulina bylam w szpitalu o 2 w nocy a urodzilam 4.25:-)
suczka miala 4szczeniaki,2suczki i 2 psy=-2 suczki zdechly same.chlopaki sa.siedza z mama w budzie a ta nwet nie daje do budy podejsc bo warczy i szczeka.
a na allegro nie szukalas??Witam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi...
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieśTeraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem
juz ja ucalowalamsuper!!!!!!!!!!!
ucaluj ja
body czy cos to co za rzonica w jakim kolorze.zrestza takiemu maluchowi to oby cieplo bylo to nie ptarzy na kolory:-)
daj znac jak wynikino to cie zasypało
ja tylko przyszłam się przywitać,lece za raz do lekarza z tymi wynikami,pa pa
AGNES jak czytalam o Twojej Oliwce to jakbys o Mojej mowial Dokladnie zachowuje sie tak samo A jeszcze nie chodzi tylko raczkuje Az sie boje co to bedzie jak zacznie lazic hihihi Ale z drugiej strony nie moge sie tego doczekac :-)
Pozniej ale to nie dzis Musze isc do pediatry Po skierowanie do ENDOKRYNOLOGA bo musze isc z Oliwka :-(
termin mam na 24-29 styczniaPATRYSIA no ja tez sie ciesze ze z Oliwka w domu jestem :-)
Nie zauwazylam czy napisalas w ktorym ty tygodniu ciazy jestes I na kiedy masz teramin Wiec prosze napisz jeszcze raz :-)
M poszedl do pracy huraaaaaaaa Dzis na 17 przychodzi Chrzestny Oliwki z zona ciazarna Termin porodu ma juz na 23 pazdziernik i ich 1,8 rocznym synkiem :-)
Dla nich takie male przyjecie Roczkowe Oliwki bo z wiadomych przyczyn 30 pazdziernika jak sie oLi urodzila to ich nie bedzie
Dzis ide do pracy ale tylko po zaswiadczenie do rodzinnego I do szpitala po wypis Bylysmy z Oliwka teraz w szpitalu Tydzien temu wyszlysmy na przepustke A dzis ma byc wypis do odbioru
Pozniej ale to nie dzis Musze isc do pediatry Po skierowanie do ENDOKRYNOLOGA bo musze isc z Oliwka :-(
Zaraz lecimy na spacer Juz sie z kolezanka umowila Wiec spacer bedzie mily :-)
Zajze pozniej MILEGO DNIA
nooooA więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku
a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczkii wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a ja na obiad mam dzisiaj rybke z tego wzgledu ze m nie bedzie na obiedzie bo on za rybami nie przepada ;-)Witam
A u nas znowu śnieg padał jak odprowadzałam Maję do przedszkola, nawet dzisiaj nie płakała ale zapewne przez weekend się odzwyczai i w poniedziałek znowu będzie płacz
Ja dziś na obiad wymyśliłam sobie pierogi tak więc trochę lepienia mnie dzisiaj czeka
Agnes123 super że zdrowa jesteś i tarczyca w porządku
Dorota no właśnie, czemu do endokrynologa się wybierasz z Oliwią?![]()
witaj u nasJa mojego męża zostawiam z synkiem i zapasem mleka na parę godzin w domu, a sama idę na kawkę i zakupy . Już po pierwszym razie miał dosyć... A ja zapytałam jeszcze czy jest jakiś obiad i czy wstawił pranie... :-) teraz wie jak to jest,chętnie zostaje z dzieckiem i docenia to co ja robię .
Przed tym zabiegiem "odcinania pępowiny" trzeba wyszkolić tatusia w zmianie pieluch itp.
Czasem trzeba zrobić sobie małą zamianę ról .początki są ciężkie, ja za pierwszym razem dzwoniłam do męża co pół godziny ale nic złego się nie działo i obaj moi faceci są cali i zdrowi ! Gdy tylko mąż na wolne ja z tego korzystam i mam trochę czasu dla siebie
musisz spróbować zostawić tatusia z córką na kilka godzin z listą obowiązków które ty byś w tym czasie zrobiła , szkoda dziecka,więc nie oddalaj się za pierwszym razem za daleko i miej naładowany telefon. W razie potrzeby wrócisz szybko do domu. Skoro ty "nic nie robisz" to chyba nie będzie problemunawet jeśli twój mąż tego nie powie to zrozumie że to trudna praca na trzech etatach . Nie daj się ! Pozdrawiam:-)
a mój całe lato tak jak i ja w stringach chodzinie polecam stringów!!! ja kiedyś kupiłam mojemu tak dla jaj, ale nie sprawdzilo to sie oczywiscie bylo kupe smiechu ale to tyle, raz nalozyl dla sprobowania i wlasnie aby sie posmiac i tyle!!!!![]()
Hejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz"
Malinka dobre z tym czajnikiem
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?
kochana za nasze mieszkanie miesięcznie opłaty za gaz były 170-210 zł ale ja mam małe bo 50 metrówAle sie nasmiałam:-);-)Jestes debesciara
Ja juz obejrzalam sobie Brzydulke i teraz nadal siedze przed tv:-)Posprzatalam sobie w garderobie i pomylam wszystkie sanitariaty
Zostalo mi jeszcze prasowanie-ale tym to niech sie zajmie moja siora
Witam nowa mamusie:-)
MALINUS
Kochana powiedz mi jakie masz rachunki za gaz zima-bo chyba dobrez pamietam ze masz tez ogrzewanie gazowe
jeszcze jedno znalazlam
Witam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi...
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieśTeraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem
ale masz super brata ja kocham takie szalone pomysły szkoda że go nie znamOj MAMITKA ale mialas dzien dzisiajPrzykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowychA jaki rozmiar nosi mala???
Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm![]()
świetne wiadomościdorota to widzę ze nasze Oliwki z jednej gliny ulepione,diabeł w ludzkiej skurze
a co się dzieje że idziecie do endrykonologa??????
bo ja z Oliwka tez idę do poradni eddokrynologicznej,mam termin na połowa listopada.2 mies czekania na termin
A więc mam wyniki,wszystko jest ok.z tarczyca też w jak najlepszym porządku
a te powiększone węzły to było od tej wirusowej opryszczkii wszystko się juz cofnęło.także jestem zdrooowaaaaaa
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)