reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
p
krotko ja rodzilam krocej :sorry:
o 20 bylam w szpitalu zanim to wszystko porobili popisali...
to ja juz o 23:50 urodzilam :-D

no szybko a tak sie bala :tak:
no a masz kundelki ??

ja z Paulina bylam w szpitalu o 2 w nocy a urodzilam 4.25:-)
suczka miala 4szczeniaki,2suczki i 2 psy=-2 suczki zdechly same.chlopaki sa.siedza z mama w budzie a ta nwet nie daje do budy podejsc bo warczy i szczeka.

Helenka się właśnie zapytała, czy pójdziemy bałwana zrobić :-D

Paulina na sanki chciala isc:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też jeszcze Helence nie kupiłam :szok::szok::szok:

Paulina ma z tamtego roku a dla Weroniki mam od kolezanki i sa akurat:-)kombinezon z tamtego roku dobry

Cześc dziewczyny, strasznie Was ostatnio zaniedbuję, ale nie mam sił na kompa, Piotr nadal chory, mała wczoraj nie spała w nocy, gorączkowała, płakała, masakra, załatwianie z pogrzebem, jeszcze wczoraj latałam po mieście żeby małej jakieś ciepluteńkie kombinezonowe spodnie kupić, ale nic fajnego nie dostalam, a jak coś fajnego to ponad 100zł za same spodnie bez kurtki ( kurtke mamy, więc ...)
Jestem wykończna, nocki sa okropne, dnióki paskudne, dzis zimno jak cholera, byłam juz na zakupach i zmarzłam, nogi jeszcze mam jak lody. Po wspaniałej wrzeszczącej nocce mała jeszcze śpi, PIotr pojechał zawieźć teściowa do Gniewkowa do zakładu pogrzebowego, ja mam chwilkę, żeby do Was zasiąść.

Co pamiętam

OGROMNIE GRATULUJE ZDANEGO PRAWKA -MÓWIŁAM, ŻE TO OSTATNIE PODEJŚCIE!!!

NO I MAMY CHLOPAKA!!!! KOCHANA GRATULACJONES!!!

ANABUBA< ALE MASZ POGODE< ŚNIEG??? U NAS WCZORAJ GRADOBICIE

WIDZE ZE SEZON STŁUCZKOWY rozpoczety, mój też przedwczoraj nie wyrobil i walnął w bmw, 300zł w łapę, i trza do mechanika i blacharza, kuźwa, tylko ze nie ma za co...

Co do ALLEGRO, kochana jak dla mnie to szwindel, zgłoście to czym prędzej, za nim gościu się ulotni.

Padam na dydy....
A no i chorubsko i mnie też dopadło, kicham , smarkam, kaszle i połamało mnie kompletnie, w dupe no....

zdrowka kobieto!trzyamj sie

[

ps a nie mówiłam nie słuchaj lekarzy wróżka malinka prawdę ci powie wróżyłam chłopaka i jest co z tego że na usg mówili dziewczynka:rofl2:
witam środowo:happy:
zimno a ja wyspana dzieciaki w domu wstawać rano nie trzeba było no i antek spał do 8:szok::szok::szok:od 21 całą noc:szok::szok::szok::szok:jaka ja jestem wyspana:tak::tak::tak:
kurtki zimowe własnie wczoraj pietruszka ściągnoł ze strychu i je piorę ale zeby było smieszniej to mojej i adama nie może znaleź:sorry::sorry::sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wrozka:tak::tak::tak::tak:
ja tez od kilku dni probuje prac bo co jakis czas byly przewry w dstawie pradu:sorry:

Ja słyszalam, że pod koniec miesiaca to będzie nawet 15 stopni w dzień i słoneczko :tak:

oby bo jest za zimno jak na padziernik.
ja fotek niestety nie wkleje bo nie ida:wściekła/y:
ale tez bylo biiiiaaaaalllllooooo

cześć, dotarłam.................................zpowrotem do domu bo nie daje się jechać:szok::szok::szok::szok: ponad godzinę przejechałam zaledwie 4 km:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zawróciłam , siedzimy dzisiaj w domu bo nas zasypało, idę poczytać ale już zauważyłam fobrą nowinę:tak::tak::tak:mamy nowego dzidziusia i kolejną szczęśliwą mamusię:tak::tak::tak::tak: medeuska wielkie gratulacje

piekna zima

o mamo to jest zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a u nas słoneczko na zmianę z deszczem a najgorszy jest okropny wiatr:sorry::sorry:
patrysia ja ciąże z antkiem skończylam na szczęście przed zimą:-D:-Dale ja nic nie przytyłam tylko miałam brzuchol ale miałam tekie fajne ponczo wiec i zimę bym w tym prześmigała:tak::tak::tak::tak:
a z adamem w ciąży zimą chodziłam w kurtce tylko wiecznie rozpiętej ale po pierwsze się nie dopinała po drugie było mi wiecznie gorąco:tak::tak::tak:
adam poszedł do sklepu po chlebek i mleko a my siedzimy w domku fajnnie że dzisiaj dzień nauczyciela a tak nawiasem mówiąc to super ma meduski synek datę uroddzenia dzień nauczyciela:-Doże i on sam kiedyś będzie nauczycielem:-D:-D:-Dciotka malinka mu juz coś wywróży:rofl2:

ja z Paulina chodzilam przez zime a z Weronika przez lato i zdecydowanie wole przez zime:tak::tak::tak:
milaam taki dlugi rozkloszownay laszczz bo 10 lat temu byly takie moden do tego z kapturem.wiec cala ciaze go nosilam az do kwietnia.a pozniej od razu przyszlo upalne lato:-)
dzis wlasnie dalam ten swoje plaszcz bratwoej bo u mnie tylko wisi w szafie bo szkoda wyrzucic a jej sie akurat przyda na rosnacy brzuszek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a mialam go wywalic gdzies do caritasu....

agnes a meduska nie pisała że jak chłopak to maksymilian:sorry::sorry::sorry::sorry:
ja tam czekam na zdjęcia małego w tym slicznym różowym dresiku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
adam z julką siedzą w pokoju i ngle julka "adam twoje pomysły są genialne!!!" adam " a dziekuję za komplementy" julka "ale to było nie bezinteresowne zrób mi kanapkę":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

laski ale przegileyscie w 2 dni 10stronpo 40 postow!kiedy ja to nadrobie?
dobze ze dziewczyy spia a p w robocie.a skor Pauliny jutro do szkoly nie zrywam to i ja sobie pospei:-)

No i wkoncu mam spokoj:tak::tak::tak:Wszyscy spia a j sobie leze w cieplym wyrku:-);-)W tv nic nie ma,zjadlam juz sobie kolacje i pewnie niedlugo pojde spac:tak::tak::tak:

ANABUBKA
No wkoncu dotarlas:-):tak:

NATALINECZKA
:szok::szok::szok:No niezle u Was nasypalo:szok:U nas na szczescie nie ma jeszcze sniegu

Witam mam 20str do nadrobienia więc chyba nie dam rady. Mam doła dzisiaj.
Od rana pojechałysmy z Zuzą po buty-masakra na tym zadupiu żadnego porządnego obuwia dziecięcego.:wściekła/y: O Bartkach oczywiscie nikt nie słyszał:no:
Potem zahaczyłyśmy o Zuzi chrzestna-kawke sie wypiło.:tak:Potem hipoterapia.
Potem dostałam sms że koleżanka z pracy dzis zmarła. Złapałam doła totalnego -pracowałam z nia prawie 2 lata, razem chodziłysmy w ciąży, tyle,że starsza ode mnie. Podczas ciąży wykryto raka piersi... :no:
Zuzia z godzine temu tak sie śmiała że powietrza złapać nie mogła aż zwymiotowała. Mam nadzieje że to nie choróbsko jakieś:no: Teraz wreszcie zasnęła. Ide się myć i spać bo zmeczona jestem

Oj MAMITKA ale mialas dzien dzisiaj:no::no::no:Przykro mi z powodu smierci kolezanki
[*].Jesli chodzi o buty Bartka to mzoesz zobaczyc na allegro tam czesto maja duzo nowych:tak::tak::tak:A jaki rozmiar nosi mala???

Zapomnialam Wam pisac ze moj szalony braciszek pojechal wczoraj o 23 nad morze zeby zobaczyc ten sztorm:szok::szok::szok:

hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa

super!!!!!!!!!!!
ucaluj ja

Właśnie jak co roku ten sam tekst: "...i znowu zima zaskoczyła kierowców...":-D:-D:-D:-D

drogowcow!!!!!!!!!!!!1

kierowcow jak kierowcow ale napewno drogowcow:-D:-D
wyjelas mi to z ust:-D:-D:-D:-D

Ja też teraz proszę o przepis na chłopczyka;-):tak::-D

mi polozna powiedziala ze zeby miec teraz chlopaka(bo mam 2 baby),to trzeba majstra zmienic:-D:-D:-D:-D:rofl2:

M przywiózł wczoraj z W-wy Żywca w puszce,więc odstresowuję się;-):tak:.

chcesz zywca?u mnie w sklepie to norma.moze Ci pczta wu=ysle zgrzewke?:rofl2:

a Oliwka to mnie przed chwilką wnerwiła.posżła siku do ubikacji,coś długo nie wraca,idą do niej zajrzec a ona wzięła ze soba kilka zabawek i papla się tymi zabawkami w tych sikach w nocniku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no myslałąm ze ją rozszarpie ,takie pomysły masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ma pomysly

a dzis Paulina przyniosla 2 uwage:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pogryzla kolege w palec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to całkiem niedaleko:-D:-D:-Dczęsto jeżdżę przez Jana Pawła, lubię przejeżdżać koło kościoła latem bo tam zawsze są pelargonie porozwieszane na barierkach wzdłuż ulicy i tak miło się robi :tak::tak::tak:

to sie musicie na kawe umowic:-)

Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie

witamy i zapraszamy

Witaj Dorota:-):-)
A ja siedzę przy wyłączonym tv coby Maję nie korciło z bajkami i nawet z tych nudów głowę umyłam, tylko szkoda że do prasowania się nie zabieram, a czeka na mnie niezła sterta:szok::szok:

kolejna z Lublina:-)

Dobra ja juz sie witam

wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam:laugh2::laugh2::laugh2:
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chce :laugh2: mysle ze to tylko na jakis czas :tak: potem zapomni jak bolalo :tak:
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam :sorry:
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy :tak:

a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

maxio0490249543.jpg

maxio0500453389.jpg

maxio0530610941.jpg

musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne.... :tak:
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie :tak::tak::tak::tak:
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)

piekniusi:-):-):-):-):-):-)

No a wogole to Sewek byl zapatrzony w Maxia tylko caly czas dzidzi i dzidzi....
kupilam juz Asi dla malego 5 par bodow na dlugi rekaw bo mowila ze ciezko jej bedzie ze nie ma dla chlopca nic oprocz tego co ja jej dalam po Sewerynie...
na szczescie dalam jej 3 reklamowki wiec tam zawsze cos znajdzie...
jeszcze pewnie cos jej dokupie czy jakies pampersy... :tak:

body czy cos to co za rzonica w jakim kolorze.zrestza takiemu maluchowi to oby cieplo bylo to nie ptarzy na kolory:-)

reklama
a oto obiecane zdj:
(niektore sa tak dla porownania :tak::tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hej laski!!!!!!!!!!!!!11
witam wsrod cywilizacji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
przez ten mokry i ciezki snieg nie bylo pradu a jak juz dali to co jakis czas wylaczali wiec aniwczoraj ani dzis nie wlaczalam kompa.teraz juz cyba ok:-)
normlanie jak w sredniowieczu bylo.....dobrze ze woda chociaz byla:tak:

mala ma chrypke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od wczoraj-dostala zestaw lekow plus tantum wede.nie wiem czy nie alergiczna bo ja osypalo troche na buzi i poliki jak paier scierny.poki co skrzeczy ale najgorzej nie jest.
Paulina za to dostala kataru wec pewnie amlej niedlugo sprzeda,a ze jutro maja skrocone lekcje i by konczyla o 10.30 to w w ogole jej nie puszczam do szkoly.

teraz prosba do was-dostalam wezanie na szczepienie dla Pauliny i wiadomo ze nie bede szczepic.no i poza tym jest chora
ale moja prosba jest taka gdyby ktoras z was mogla mi na maila przeslac tresc tej nowy ustawy o zapobieganiu chorbom zakaznym i do tego tresc tego oswiadczenia zeby dac lekarzowi do podisania ze bierzez na sievie odpowiedzialnosc za ewentualne skutki uboczne ,to bylabym bardzo wdzieczna:-):-):-):-):-):-)
zdrówka życzę.
Ania przesłał Ci już ktoś tę ustawę?

Dziewczyny ja dopiero teraz chwilkę znalazłam,ięc przyszłam się z Wami pożegnać.
Miłej nocki.

Do góry