Marta1981
Rodzyneczka
Mój się bał,że jeszcze witamina S;-) mu się obrzydziu mnie pietruszka odwinoł antka i liczył sprawdzał był z nim na pierwszych badaniach po porodzie ważeniu mierzeniu itp![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój się bał,że jeszcze witamina S;-) mu się obrzydziu mnie pietruszka odwinoł antka i liczył sprawdzał był z nim na pierwszych badaniach po porodzie ważeniu mierzeniu itp![]()
Maksymilian ja pamietam bo siostra ma syna Maksa hihino właśnie nie pamietam czy Maksymilian
jaka cwana bestia z niej
Anka zazdroszczę Ci tej pogody bo u mnie 3C,wieje okropnie i leje.
a z płcia dziecka to masz rację ważne aby zdrowe było![]()
kochana slonce ale na termometrze 8sthalo halo która tam pisze o słoneczkuoj nieładnie tak się pastwić nad koleżankami
ja też chcę słońce,możeby trochę tego śniegu rozpuściło bo muszę koło południa jechać opony zmienić
i cały czas pada i wieje okrutnie, kupa wypadków w okolicy, szwagier rozwalił auto, m się zawiesił przy wjeździe i ściagało go do rowu, masakra jakaś z tą zimągdzie ta nasza polska złota jesień
Joanna gratuluję zdanego egzaminu
komp mi się zawiesza i nie mogę wszystkiego przeczytać:-(
upsssss a ja od dzis mam zimoweU mnie 0 na termometrze, a M pojechał do pracy na letnich oponach![]()
moj posluchal i dzis zmienil heheh amieszkamy w DEa wczoraj na tvn turbo właśnie mówili że czas zmienić opony na zimówki![]()
fajny ten w kwiatki taki kolorowyDziewczyny, jaby któras potrzebowała taniego dywanu to polecam tego sprzedawcę
DYWANY POWYSTAWOWE DO SALONU O WYM 162/234 (776011487) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj wylicytowałam, dzisiaj dywan leży już na podłodze
Kupiłam dziewczynkom do pokoju żeby miały co brudzićjeszcze jeden dla mojej mamy, a trzeci taki do łazienki dostałam gratis
![]()
MikolajHej,lasencje,u nas zima na całego,Olek już się pytał o Mikołaja.W pracy A. zachorowała na jelitówkę i to na 2 fronty ja wzięło a wcześniej T. wymiotował,oby mały Idoń nie załapał.Julowi biegunka ustała
,ale coli to się opił wczoraj
M był w UP na przygotowaniu do szkolenia na dekarza(od dachów) i jeździ teraz po lekarzach badania sobie robi.
Gratulacje,witaj na świecie młody.
U nas pod blokiem to co jakiś czas gałęzie się łamią,bo liście nie opadły a śnieg mokry.
No to pępkowe trzeba zrobić;-).
Olek się pytał czy do przedszkola nie idzie,to mu powiedziałam,że mieszkamy w Polsce
a nie w Stanach
gdzie śnieg to ewenement i tam szkoły zamykają.
U nas w wulkanizacjach kolejki,po 2 godziny trzeba stać na zmianę opon.Nasza BMka w W-wie,a my szwagrunia renówką(czyt. M jeździ;-)).
U mnie taka sama.
szybko poszlohej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"
wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo
boli ja wszystko...
ale humor miala
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją
wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac...
papapa
hi hi hi ale super czyli jednak ją szyli brrrrrrrrr
i naprawdę expres i to pierwszy poródnic tylko jej dzieci rodzić
a ja czekam na fotki
no i na dokładną relację meduski
jejku jeszcze wczoraj z brzuchem a dziś ma już swojego syneczka przy sobie.....boziu jakie to świetne uczucie i ta myśl że teraz już nic nie jest takie samo....ma dziecko........
pamiętam jak urodziłam adama i pół nocy patrzyłam na niego zachwycona .z julką było tak samo .a z antkiem to patrzyliśmy z pietruszką na niego razem i na zmianę płakaliśmy i śmialiśmy się.magiczny czas![]()
Mój M też dzwonił że po pracy jedzie wymienić opony, a rano do pracy zamiast pół godziny jechał 1,5 godz., takie było zakorkowane miasto![]()
Właśnie jak co roku ten sam tekst: "...i znowu zima zaskoczyła kierowców..."![]()