reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no nie poczytam niestety
zmykam smażyć naleśniki:tak: a i jeszcze jakby mało było mi tej zimy to nie mam wody bo teściowa zepsuła wczoraj pompę od hydrofora i nie pompuje ze studni (mamy swoją wodę), nic tylko się załamać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera a trzynasty był wczoraj:eek:

do potem;-)

reklama
ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
GRATULACJE ,JOANNA ,MASZ SWOJE UPRAGNIONE PRAWKO,ŚWIAT NALEŻY DO CIEBIE:-D:-D:-D

A mnie jakies skurcze dzwne łapią ale jakoś tak różnie raz co 10 min raz co 5 a raz 20 min przerwy:eek: bolą, ale nie tak żeby krzycecz bólu więc to chyba nie to:eek::eek::sorry::sorry::sorry:
Ale boli cholernie z przodu jak na okres i z tyłu od kręgosłupa bardzoooooo więc juz nie chce wiedziec jak bedzie boleć przy porodzzie:no::no::no:
BRZMI JAK WCZESNA AKCJA PORODOWA

dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"
MEDEUSKA STRASZNIE SIE CIESZĘ wielkie gratulace z okazji narodzin synka:tak::tak::tak::tak:

Nad morzem pizga okrutnie co chwila leje ,ale śniegu nie widać na termoetrze 6 stopni,MOJA kLAUDIA W SZKOLE W CIENKIEJ KURTECZCE ,DO SZKOŁY JA ZAWIOZŁAM ,ALE WRÓCIĆ MUSI PIESZO ,BO NIE MAM POJĘCIA O KTÓREJ SKĄCZY ,A ONA TEŻ NIE WIEDZIAŁA

witam z ranca

Medeuska gratuluje cudnej Zuzi hihihi Napewno piekny chlopak:tak:Buziole dla Was i gratulacje dla tatusia

Ja spadam na sniadanko

A u mojej siostry zima zalaczam fote
ooooo nie gadaj ze u Iwony tyle sniega :szok::szok::szok:
Kurcze nie mogę się przyzwyczaić, że Madeuska ma syna :szok::-D Ciągle mi po głowie Zuzia chodzi :sorry:
hehe mnie tez Zuzanka chodzi zapytam sie jej jak tam jej Zuzanek :laugh2::laugh2::laugh2:
no pati współczuję to problem ciężarnych co muszę zime przechodzić ,mi sie upiekło bo urodziłam przed zimą za to sie męczyłam w lato w upały,coś za coś :tak::tak::tak::tak::tak:
ja sie cieszylam... bo to bylo mnej meczace niz chodzic w lecie :tak:
tyle co teraz mam problem z kurtka ale napewno sobie poradze...
M ma duze kurtki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
nie no szok zima:szok::szok::szok:

hi hi a ja jakoś od razu jej pisałam synek synek synek:rofl2:

no i zgadzam sie w 100% chociaż sama pamiętam jak się przy adasiu nastawiałam na córeczkę a tu chłopak dowiedziałam się przypadkiem 2 dni przed porodem i wstyd się przyznać ale byłam mega zawiedziona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z julką nie wiedziałam co i dziewczynka i wielkie happy a z ankiem szybko mi lekarze mówili że chłopak ietruszka się bardzo bardzo cieszył a ja byłam zła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale miałam dużo czasu się przyzwyczaić do myśli że to chłopak i jakoś się przyzwyczaiłam co nie zmienia faktu że do końca miałam nadzieję że okaże się kobietką:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz nie wyobrażam sobie żeby któreś z nich miałao inną płeć:tak::tak::tak:
ciekawe jak się meduska teraz czuje zaczyna sie coś czego ja najbardziej po każdym porodzie nie lubiłam czyli zwijanie się macicy :no::no:
ja to od razu wiedzialm ze bede miec syna przy Sewku - nastawialam sie tak bo czulam ze bedzie synek i byl a teraz mam na usg 100 % dziolszke no i ciekawe czy tak zostanie a wlasnie miaalm Wam pokazac zeby nie bylo ze klamie... ale musze zeskanowac zdjecie :rofl2:
No ja mam nadzieję że Asia ma jakieś ciuszki dla chłopca :-D:-D
tak tak ma
bo dalam jej wszystkie po Sewku :tak:
Nad morzem pizga okrutnie co chwila leje ,ale śniegu nie widać na termoetrze 6 stopni,MOJA kLAUDIA W SZKOLE W CIENKIEJ KURTECZCE ,DO SZKOŁY JA ZAWIOZŁAM ,ALE WRÓCIĆ MUSI PIESZO ,BO NIE MAM POJĘCIA O KTÓREJ SKĄCZY ,A ONA TEŻ NIE WIEDZIAŁA
nie zazdroszcze Klaudii :laugh2::sorry:

no a ja korzystam ze maly zasypia ale zasnac nie moze bo tesciowka wariuje jak glupek... (jest Ola i ja zabawia - jak nigdy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:)
no i musialam jej zamknac drzwi zeby on zasnal...:confused2:
zupke juz zjedlismy potem zjemy drugie danie i pojedziemy :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Ja dopiero teraz bo wczesniej nie mialam jak:no:Na 10 z mlodym do szkoly-w tym czasie kolezanka zostala mi z dziewczynkami.Wrocilam to wypilysmy kawke,pozniej spacerek i na 12 szlam juz z powrotem po mlodego:-)Teraz siedzimy w domku i sie grzejemy-zimno na dworze jak cholera,3 stopnie i mega silny wiatr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz poloze mlode i sobie posiedze i cosik zjem

MEDEUSKA
Ogromne gratulacje:tak::tak::tak:

Witam! Jak czytam że zima u Was to az mi ciary przechodza. Zuzia kurtke ma ale kozaków niet:no: Dzisiaj u nas wichura że drzewa łamie no i deszcz do tego. Lece cos na obiad robić bo Zuzia zasnęłą. Wrócę z kawką potem.

dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"

Gratulacje W sumie szybko urodziła... Pewnie bedzie profesor jakis bo w Dzień Edukacji:-)

Dziewczyny, jaby któras potrzebowała taniego dywanu to polecam tego sprzedawcę :tak:
DYWANY POWYSTAWOWE DO SALONU O WYM 162/234 (776011487) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj wylicytowałam, dzisiaj dywan leży już na podłodze :tak:

Kupiłam dziewczynkom do pokoju żeby miały co brudzić :-p jeszcze jeden dla mojej mamy, a trzeci taki do łazienki dostałam gratis :tak:
no faktycznie tanie i fajne...:tak:
Witam! Jak czytam że zima u Was to az mi ciary przechodza. Zuzia kurtke ma ale kozaków niet:no: Dzisiaj u nas wichura że drzewa łamie no i deszcz do tego. Lece cos na obiad robić bo Zuzia zasnęłą. Wrócę z kawką potem.

Gratulacje W sumie szybko urodziła... Pewnie bedzie profesor jakis bo w Dzień Edukacji:-)
hehe dobre :tak:

reklama
Do góry