reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć, dotarłam.................................zpowrotem do domu bo nie daje się jechać:szok::szok::szok::szok: ponad godzinę przejechałam zaledwie 4 km:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zawróciłam , siedzimy dzisiaj w domu bo nas zasypało, idę poczytać ale już zauważyłam fobrą nowinę:tak::tak::tak:mamy nowego dzidziusia i kolejną szczęśliwą mamusię:tak::tak::tak::tak: medeuska wielkie gratulacje
Unas też tyle sniega a ciągle sypie

reklama
cześć, dotarłam.................................zpowrotem do domu bo nie daje się jechać:szok::szok::szok::szok: ponad godzinę przejechałam zaledwie 4 km:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zawróciłam , siedzimy dzisiaj w domu bo nas zasypało, idę poczytać ale już zauważyłam fobrą nowinę:tak::tak::tak:mamy nowego dzidziusia i kolejną szczęśliwą mamusię:tak::tak::tak::tak: medeuska wielkie gratulacje
Ależ piękna zima u Ciebie w środku jesieni :szok::szok::-D:-D:-D

o mamo to jest zima:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a u nas słoneczko na zmianę z deszczem a najgorszy jest okropny wiatr:sorry::sorry:
patrysia ja ciąże z antkiem skończylam na szczęście przed zimą:-D:-Dale ja nic nie przytyłam tylko miałam brzuchol ale miałam tekie fajne ponczo wiec i zimę bym w tym prześmigała:tak::tak::tak::tak:
a z adamem w ciąży zimą chodziłam w kurtce tylko wiecznie rozpiętej ale po pierwsze się nie dopinała po drugie było mi wiecznie gorąco:tak::tak::tak:
adam poszedł do sklepu po chlebek i mleko a my siedzimy w domku fajnnie że dzisiaj dzień nauczyciela a tak nawiasem mówiąc to super ma meduski synek datę uroddzenia dzień nauczyciela:-Doże i on sam kiedyś będzie nauczycielem:-D:-D:-Dciotka malinka mu juz coś wywróży:rofl2:

MH a ja Ci muszę powiedzieć,że mi jakoś do Medeuski i jej wyglądu zewnętrznego Zuzia nie pasowała:no:,ale nic nie chciałam pisać na ten temat.:-D:-D
Najważniejsze,że jest zdrowy.Co Bóg dał,to ksiądz ochrzci a druga będzie córka :tak::-D:-Di tego jej życzę.;-):-):-):-)

Ja słyszalam, że pod koniec miesiaca to będzie nawet 15 stopni w dzień i słoneczko :tak:

oby oby bardzo bym chciała :tak::tak::tak::tak::tak:

właśnie wyczytałam w necie ,że od soboty idzie ocieplenie,więc nadzieja jest
:-D:-D

to niech przychodzi jak najszybciej :tak::tak::tak::tak:

hehe...
oby bo w co ja sie w zime ubiore :confused2::confused2::confused2::confused2:
jak nie oplaca sie kupowac bo co rozpieta bede i tak chodzic :sorry:

no pati współczuję to problem ciężarnych co muszę zime przechodzić ,mi sie upiekło bo urodziłam przed zimą za to sie męczyłam w lato w upały,coś za coś :tak::tak::tak::tak::tak:

u kurna u Ciebie tak zasypało :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
przepraszam za słownictwo ale jestem w szoku że tyle snigu masz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Unas też tyle sniega a ciągle sypie

no to śnieg jesienia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to nie jest śmieszne :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam z ranca

Medeuska gratuluje cudnej Zuzi hihihi Napewno piekny chlopak:tak:Buziole dla Was i gratulacje dla tatusia

Ja spadam na sniadanko

A u mojej siostry zima zalaczam fote

to widze że powoli wszedzie zaczyna sniegiem sypać :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kurcze nie mogę się przyzwyczaić, że Madeuska ma syna :szok::-D Ciągle mi po głowie Zuzia chodzi :sorry:
mi też ,tez o tym myślałąm rano :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekawe jak Asia da małemu na imię ,na pewno jest już zauroczona synkiem :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja Ją wyciaglam bez problemu tylko sama nie umiala wyjsc bo haczyla kapciuszkami o ta gume od pralki;-):-D

Dziewczyny widzialyscie jaki komentarz na nk dodal jakis rozjebaniec do zdjecia BEATY-tego co Kubus je spaghetti:szok::szok::szok:Jakis popierdolony palant normalnie
No zdjęcie super :-D:-D a tego palanta to dzisiaj zauważyłam, bo wczoraj na nk nie wchodziłam
Beata wyslalam Ci zaproszenie na nk nie wiem dlaczego Cie nie mialam:eek:
Dostałam zaproszenia i oczywiście przyjęłam :-D dziękuję :tak:
U nas w miejscowości samochód zabił 4-letniego Michałka, kolegę Krzysia z przedszkola:-( Żeby było straszniej zabił go jego kuzyn wyjeżdżając z podwórka:-( Znam rodziców, tego kuzyna...znałam też samego Michałka. Jego starszy brat chodził z Anią do przedszkola

Michałku
[*]

Rzadko ostatnio jestem więc wybaczcie że nie w temacie i nie odpisuję:sorry: postaram się wciągnąć:tak: Ale ostatnio jakoś na nic nie mam czasu. Krzysia odprowadzić do przedszkola, Ani i Maćkowi śniadanie, potem obiad ugotować, Anię do szkoły wyprawić, po Krzysia do przedszkola, nakarmić i uśpić Maćka...i 24 godziny to mało. A teraz jeszcze doszło palenie w piecu:crazy::wściekła/y: wrrrr...nie cierpię zimy!!!

Pozdrawiam wszystkie!
[*] światełko dla malucha :-:)-:)-:)-( witamy w klubie, ja też tak ostatnio mam, dzień za dniem mi leci :no:
I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.
Dobrze że nikomu nic się nie stało :tak:
Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)
Mój też lubi kwaśne rzeczy i się nie kwasi przy tym :-D
ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
Moje najszczersze gratulację :-D:-D:-D wszystkie mówiły że to ostatni raz i się sprawdziło :-D:-D:-D
a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temu :tak::tak::tak::tak: opuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No to super że już schodzi :tak:
Ja ustawiłam sobie w opcjach,Nie pokazuj w ostatnio dodane zdjęcia,bo to co ten obleśny typ napisał to minutę po wrzuceniu zdjęcia.U mojego znajomego też tak było,ledwo zdjęcie wrzucił i zaraz sprośny komentarz.

Gratuluję i zdania i wielkiej wytrwałości i cierpliwości;-):tak:.
Już trochę ochłonęłam.I mi i 2 panienkom z starego golfa nic się nie stało,u mnie tylko trochę rejestracja nadgięta a u nich zderzak,lampy i pas i obudowa na chłodnicę.Wpadłam w poślizg na wyprzedzaniu 2samochodów na podwójnej ciągłej.Panienka nie chciała psów wzywać ale jakiś gościu - świadek - czepił się i zadzwonił,bo chciał chyba świat tym zbawić,bo niby 100km/h miałam,to się policjant z niego śmiał,taaaa 200.A najgorsze że jak jechałam do pracy to pod blokiem Igorka zczaiłam,że prawka nie wzięłam(wogóle portfela nie wzięłam) i żeby nie psiółka to bym kwiczała nieźle,poleciała do mnie do domu i taksówką przywiozła na miejsce stłuczki nim policja przyjechała to miałam je w kieszeni.Staremu już dałam znać,teściu śmieje się,że lepiej BMką zaorałam trawnik niż on pole pługiem.
Ja mam to na nk zaznaczone i nigdy nie pokazuje :tak: nie wiem co za idiota :wściekła/y: dobrze że koleżanka zdąrzyła :tak:
Też polecam nivea :tak: najlepszy :-D
Witam was kochaniutkie, dzis dopiero porobilam sobie z komucikiem i przez nastepny miesiac mam spokoj za 28 dni znow mija termin aktywacji :crazy::crazy::crazy::crazy:

przepraszam ze nie nadrobie ale to samo przez sie zrozumiale :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
tyle zescie naprodukowaly ze szok :szok::szok::szok::szok:

dzis u nas w robocie chodzili i mowili ze beda zwalniac, w piatek maja rozdawac wypowiedzenia :-:)-:)-:)-( znajac moje szczescie ja je dostane :sorry::sorry::sorry::sorry:

ale sie dzis wkurzylam weszlam na maila a tam trzy wiadomosci z allegro, pierwsza napisal do mnie gosc ktory tak jak ja kupil aparat u tego samego goscia, w środe aparaty mialybyc wyslane a do dzis ich nie ma :sorry::sorry::sorry::sorry:
druga wiadomoscia bylo to ze konto niejakiego adam opole (od niego kupilismy aparat) jest zablokowane :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
a trzecia wiadomoscia byl mail od samego pana adama w ktorym dowiaduje sie ze zalalo im cale biuro a ze adres byl na jednym komputerze (chodzi mi o IP) to dlatego zostalo to konto zablokowane, czego nie rozumiem :no::no::no::no:
oto treść:

Szanowni Państwo,
W siedzibie firmy prowadzony jest aktualnie remont. Dziś niestety wydarzył się wypadek,
który spowodował sparaliżowanie funkcjonowania biura oraz spore straty związane z uszkodzeniem
sprzętu komputerowego i dokumentacji. Podczas remontu pękła rura ciepłownicza zalewając całe
wynajmowane przez nas piętro oraz nasze biuro na parterze.
Dodatkowo w dniu dzisiejszym nasze konto na Allegro.pl zarejestrowane na managera
Działu Sprzedaży Pana Adama Budzowskiego, zostało zablokowane ponieważ pracownicy działu
korzystali z jednego komputera (adresu IP) używając swoich kont prywatnych.
Pragnę uspokoić Państwa w kwestii związanej ze złożonymi zamówieniami. Na chwilę
obecną musimy uporać się z oszacowaniem strat oraz w dniu jutrzejszym z kwestiami związanymi
z ich usunięciem, ubezpieczeniem i przywróceniem biura do funkcjonowania.
W imieniu firmy pragnę przeprosić, iż w dniu dzisiejszym i być może jutrzejszym Państwa
telefony pozostaną bez odpowiedzi, ale wszyscy pracownicy są zaangażowani w pomoc przy
usuwaniu szkód. Odpowiemy na wszystkie maile i zapytania jak najszybciej to możliwe.
Jednocześnie pragnę zapewnić, iż w jak najkrótszym czasie prześlemy do wszystkich Państwa
informację o numerach nadania przesyłek z zeszłego tygodnia, aby mogli Państwo odebrać je nie
czekając na awiza.
Z poważaniem,
Dyrektor Handlowy
REVSALES

sama nie wiem co mam o tym mysleć :no::no::no::no::no::no:
Na pewno Cię nie zwolnią :tak: a ja bym to zgłosiła na allegro :tak: ja zawsze piszę że jak przedmiot nie dotrze w ciągu tygodnia to zwrot pieniędzy albo zgłaszam sprawę do allegro :tak: zawsze działa :tak:
dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"
Super :-D:-D:-D:-D nowa mamusia i znowu facet :tak: buziaki dla niej i małego :tak: a miała być dziewczynka :-D:-D
Witam
Za oknem pełno śniegu leży i nadal sypie:tak::tak::tak:
Maja w nocy wymiotowała (całe łóżko zarzygane i nie tylko), nie wiem czemu, boję się żeby to nie był zwiastun jakiejś choroby. Oczywiście po takiej nocy nie puściłam jej do przedszkola, a mała tak się cieszyła że paniom kwiatuszki wręczy:-:)-:)-( Najwyżej jak do jutra jej przejdzie to jutro zaniesiemy kwiatuszki, a co tam:tak::tak: Chyba dzisiaj na dietę ją wezmę coby brzuszek się uspokoił bo w nocy narzekała że ją boli

Gratulacje i tulaski dla świeżej mamusi
a swoją drogą to krótko rodziła. Ja z Mają męczyłam się 24 godz:tak::tak:
Zdrówka dla małej :tak: ja z Kubkiem szybko bo nie całe 3 godziny :tak:
i tak szybko poszlo skoro o 1 byla w domu a 6.30 juz urodzila.

nie ublizajaac nikomu moja suczka sie w nocy oszczennila:-):rofl2:

Weronika chce sc na dwor:sorry:
dobra zmykam.papapap
Pochwal się szczeniaczkami :tak: oby tylko Ci nie zmarzły w taką pogodę :tak:
dziś pobudka po 6.00,koło 8.00 poszłam zrobic badania,ledwo co zdążyłąm bo w ostatniej chwili sobie przypomniałam ze w ogóle mialam na nie isć :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyniki będą w piatek i idę z nimi do lekarza :tak::tak::tak::tak:
zimno masakrycznie:no::no::no::no: deszcz leje,wiatr mega sily.straszna ta pogoda dziś siedzimy w domu :tak::tak::tak::tak:
Ja też siedzę w domu dzisiaj, a miałam na miasto iść, chyba po południu sama skoczę :tak: dopiero w piątek wyniki? U nas w ten sam dzień są :tak:
Helenka się właśnie zapytała, czy pójdziemy bałwana zrobić :-D
Ja też chcę tylko u mnie śniegu nie ma a padał przed chwilą :tak:
Ja słyszalam, że pod koniec miesiaca to będzie nawet 15 stopni w dzień i słoneczko :tak:
Obyś Kochana miała rację :tak::-D
Nie no zima na całego :tak: ja to bym się chyba załamała jakbym dzisiaj taką pogodę u siebie zobaczyła :no:

reklama
witam z ranca

Medeuska gratuluje cudnej Zuzi hihihi Napewno piekny chlopak:tak:Buziole dla Was i gratulacje dla tatusia

Ja spadam na sniadanko

A u mojej siostry zima zalaczam fote
nie no szok zima:szok::szok::szok:
Kurcze nie mogę się przyzwyczaić, że Madeuska ma syna :szok::-D Ciągle mi po głowie Zuzia chodzi :sorry:
hi hi a ja jakoś od razu jej pisałam synek synek synek:rofl2:
MH a ja Ci muszę powiedzieć,że mi jakoś do Medeuski i jej wyglądu zewnętrznego Zuzia nie pasowała:no:,ale nic nie chciałam pisać na ten temat.:-D:-D
Najważniejsze,że jest zdrowy.Co Bóg dał,to ksiądz ochrzci a druga będzie córka :tak::-D:-Di tego jej życzę.;-):-):-):-)
no i zgadzam sie w 100% chociaż sama pamiętam jak się przy adasiu nastawiałam na córeczkę a tu chłopak dowiedziałam się przypadkiem 2 dni przed porodem i wstyd się przyznać ale byłam mega zawiedziona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z julką nie wiedziałam co i dziewczynka i wielkie happy a z ankiem szybko mi lekarze mówili że chłopak ietruszka się bardzo bardzo cieszył a ja byłam zła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale miałam dużo czasu się przyzwyczaić do myśli że to chłopak i jakoś się przyzwyczaiłam co nie zmienia faktu że do końca miałam nadzieję że okaże się kobietką:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz nie wyobrażam sobie żeby któreś z nich miałao inną płeć:tak::tak::tak:
ciekawe jak się meduska teraz czuje zaczyna sie coś czego ja najbardziej po każdym porodzie nie lubiłam czyli zwijanie się macicy :no::no:

Do góry