reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was kochaniutkie, dzis dopiero porobilam sobie z komucikiem i przez nastepny miesiac mam spokoj za 28 dni znow mija termin aktywacji :crazy::crazy::crazy::crazy:

przepraszam ze nie nadrobie ale to samo przez sie zrozumiale :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
tyle zescie naprodukowaly ze szok :szok::szok::szok::szok:

dzis u nas w robocie chodzili i mowili ze beda zwalniac, w piatek maja rozdawac wypowiedzenia :-:)-:)-:)-( znajac moje szczescie ja je dostane :sorry::sorry::sorry::sorry:

ale sie dzis wkurzylam weszlam na maila a tam trzy wiadomosci z allegro, pierwsza napisal do mnie gosc ktory tak jak ja kupil aparat u tego samego goscia, w środe aparaty mialybyc wyslane a do dzis ich nie ma :sorry::sorry::sorry::sorry:
druga wiadomoscia bylo to ze konto niejakiego adam opole (od niego kupilismy aparat) jest zablokowane :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
a trzecia wiadomoscia byl mail od samego pana adama w ktorym dowiaduje sie ze zalalo im cale biuro a ze adres byl na jednym komputerze (chodzi mi o IP) to dlatego zostalo to konto zablokowane, czego nie rozumiem :no::no::no::no:
oto treść:

Szanowni Państwo,
W siedzibie firmy prowadzony jest aktualnie remont. Dziś niestety wydarzył się wypadek,
który spowodował sparaliżowanie funkcjonowania biura oraz spore straty związane z uszkodzeniem
sprzętu komputerowego i dokumentacji. Podczas remontu pękła rura ciepłownicza zalewając całe
wynajmowane przez nas piętro oraz nasze biuro na parterze.
Dodatkowo w dniu dzisiejszym nasze konto na Allegro.pl zarejestrowane na managera
Działu Sprzedaży Pana Adama Budzowskiego, zostało zablokowane ponieważ pracownicy działu
korzystali z jednego komputera (adresu IP) używając swoich kont prywatnych.
Pragnę uspokoić Państwa w kwestii związanej ze złożonymi zamówieniami. Na chwilę
obecną musimy uporać się z oszacowaniem strat oraz w dniu jutrzejszym z kwestiami związanymi
z ich usunięciem, ubezpieczeniem i przywróceniem biura do funkcjonowania.
W imieniu firmy pragnę przeprosić, iż w dniu dzisiejszym i być może jutrzejszym Państwa
telefony pozostaną bez odpowiedzi, ale wszyscy pracownicy są zaangażowani w pomoc przy
usuwaniu szkód. Odpowiemy na wszystkie maile i zapytania jak najszybciej to możliwe.
Jednocześnie pragnę zapewnić, iż w jak najkrótszym czasie prześlemy do wszystkich Państwa
informację o numerach nadania przesyłek z zeszłego tygodnia, aby mogli Państwo odebrać je nie
czekając na awiza.
Z poważaniem,
Dyrektor Handlowy
REVSALES

sama nie wiem co mam o tym mysleć :no::no::no::no::no::no:

a i w dodatku od rana pada u nas śnieg :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
jak jutro wstane i bede musiala odsniezac auto to sie zkicham normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Natalineczko,hmmmm całe biuro z jednego kompa korzystało:sorry:,trochę dziwne:eek:,w pracy zwykle nie korzysta się z konta,kumpele pracują w banku czy Urzędzie Miasta i z neta mogą korzystać w ograniczonym zakresie dotyczącym tylko i wyłącznie pracy:tak:.Nie mogą sprawdzać swoich maili:no:.Zadzwoń najlepiej do tej firmy.Niestety w Googlach nie znalazłam nic o tej firmie.

Ostatnia edycja:
Witaj Natalineczko,hmmmm całe biuro z jednego kompa korzystało:sorry:,trochę dziwne:eek:,w pracy zwykle nie korzysta się z konta,kumpele pracują w banku czy Urzędzie Miasta i z neta mogą korzystać w ograniczonym zakresie dotyczącym tylko i wyłącznie pracy:tak:.Nie mogą sprawdzać swoich maili:no:.Zadzwoń najlepiej do tej firmy.
właąnie to mi sie wydaje "trochę" dziwne, ale poczekamy zobaczymy, nic z tym nie zrobie niestety:crazy::crazy::crazy::crazy:

Laura wstala jak przyszedl tatus a wiec gdzies 10 minut po moim poscie
Obudzial sie bardzo glodna odrazu wolala Mamo placek! tzn chciala omlecika:tak:
Ja robie sernik na zimno czekam na galaretke:tak: a potem biore sie za prasowanie:eek:

Mamita daj namiary
namiary na NK wysłałam na priv:-)

Z zakupów nici ,jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka nnie spała dziś nic w dzień,była taka rozbawina i nie chciałą spac więc ją nie połozyłam.więc mielismy jechac na zakupy na miasto do galerii.

Korki nieziemskie,autobusy się spóxniają,czekaliśmy ponad godzine na przystanku i autobusu nadal nie było.zmarznięci na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka zaczeła ryczec że jej zimno i tak po drodze kupiłam jje rękawiczki,mimo to zmarznięta,nagle spiąca się rzrobiła no koszmar.więc powiedziałm ze dłużej nie będe czekac na autobus i wróciliśmy do domu.trudno.:-:)-:)-:)-:)-(

a tak się napaliłam ze sobioe dziś butki kupie.

mam tylko nadzieję ze Oliwka mi sie nieprzeziębi że troche przemarzła.

Przyszliśmy do domu od razu zrobiłam ciepłą herbatke z sokiem malinowym i nasmarowałam ją Pulmex baby aby ją rozgrzało.Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Zimno jest okropnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja to w ogóle z Zuzia nie moge na zakupy chodzic a po buty to juz w ogóle-od razu marudzi. Dzisiaj byłam paczkę nadac na poczcie z Nią-masakra-zeżarła długopis "pocztowy":no:

ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała

Super ! Gratki wielkie! :-):-):-):-)

Ja ustawiłam sobie w opcjach,Nie pokazuj w ostatnio dodane zdjęcia,bo to co ten obleśny typ napisał to minutę po wrzuceniu zdjęcia.U mojego znajomego też tak było,ledwo zdjęcie wrzucił i zaraz sprośny komentarz.

Gratuluję i zdania i wielkiej wytrwałości i cierpliwości;-):tak:.
Już trochę ochłonęłam.I mi i 2 panienkom z starego golfa nic się nie stało,u mnie tylko trochę rejestracja nadgięta a u nich zderzak,lampy i pas i obudowa na chłodnicę.Wpadłam w poślizg na wyprzedzaniu 2samochodów na podwójnej ciągłej.Panienka nie chciała psów wzywać ale jakiś gościu - świadek - czepił się i zadzwonił,bo chciał chyba świat tym zbawić,bo niby 100km/h miałam,to się policjant z niego śmiał,taaaa 200.A najgorsze że jak jechałam do pracy to pod blokiem Igorka zczaiłam,że prawka nie wzięłam(wogóle portfela nie wzięłam) i żeby nie psiółka to bym kwiczała nieźle,poleciała do mnie do domu i taksówką przywiozła na miejsce stłuczki nim policja przyjechała to miałam je w kieszeni.Staremu już dałam znać,teściu śmieje się,że lepiej BMką zaorałam trawnik niż on pole pługiem.

Na podwójnej ciagłej powiadasz....
Dobrze że nikomu nic sie nie stało. A co do prawa jazdy to ja jeszcze mam panieńskie-ciekawe ile mandatu bym dostała...:zawstydzona/y:

a i w dodatku od rana pada u nas śnieg :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
jak jutro wstane i bede musiala odsniezac auto to sie zkicham normalnie :crazy::crazy::crazy::crazy:

W której części Polski mieszkasz bo mnie nastraszyłas tym sniegiem że hej.

Zuzka cos wcześnie zasnęła bo przed 21 i ma lekki sen-mam nadzieje że nie złapie przeziebienia ode mnie:no::no::no:

reklama
a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temu :tak::tak::tak::tak: opuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No to super:tak::tak::tak:

dziewczyny zaczeło się już zimno tak nagle i wiatry takie mroxne smarujecie czymś już buzie dzieciakom?????chodzi mi w wieku Oliwki.
jakis krem na wiatr?tylko jaki?bo na zimowy to za wczesnie chyba co?:sorry:

bo dla maluszków to sa kremy na jesienne dni a dla straszych trochę?nie wiem :sorry:
Ja moich jeszcze niczym nie smaruje:no:Jak Dominik byl maly to uzywalam zawsze kremu J&J na kazda pogode ktory chronil przed wiatrem i byl odpowiedni do temp -15 stopni ale teraz tego kremu juz nie ma:confused2::szok::szok::szok:
Nie wiem czym w tym roku bede Ich smarowala bo dziewczynkom rzadko ktory krem sluzy:no:Musze sie wybrac do apteki i kupic cos mocno natluszczajacego typowego dla alergikow

U mnie juz wszyscy spia:-):tak:Dominik usnal juz dosyc dawno a dziewczynki przed chwila po kaszuni:-)Teraz czekam na Miami:tak::tak:
Jutro moge troszke pospac bo ze wzgeldu na Dzien Nauczyciela Dominik idzie do szkoly na 10 i jest tam tylko do 12

Do góry