reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kamień z serca mialam superasnego egzaminatora :tak::-D;-)przystojniaczek :-p
no proszę przystojniaczek mówisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka mi właśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mam luzik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ale co się dziwic skoro wstała o 7.00 rano i nie spała cały dzień,czas najwyzszy był juz na nią.obejrzała bajke i padła jak kawka :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temu :tak::tak::tak::tak: opuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dobry wieczór laseczki :tak:

ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała

GratulaCJE OGROMNE

a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temu :tak::tak::tak::tak: opuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

super wieści :tak:

A moje dziewczyny juz śpią :tak:
tylko, że mnie strasznie kręgosłup boli :eek: więc spadam do wyrka.

Dobranoc.

Wejsc na profil moga ale nie widza ani zdjec ani innych informacji zalezy co masz zaznaczone w opcji prywatnosc
Ja ustawiłam sobie w opcjach,Nie pokazuj w ostatnio dodane zdjęcia,bo to co ten obleśny typ napisał to minutę po wrzuceniu zdjęcia.U mojego znajomego też tak było,ledwo zdjęcie wrzucił i zaraz sprośny komentarz.
ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
Gratuluję i zdania i wielkiej wytrwałości i cierpliwości;-):tak:.
Już trochę ochłonęłam.I mi i 2 panienkom z starego golfa nic się nie stało,u mnie tylko trochę rejestracja nadgięta a u nich zderzak,lampy i pas i obudowa na chłodnicę.Wpadłam w poślizg na wyprzedzaniu 2samochodów na podwójnej ciągłej.Panienka nie chciała psów wzywać ale jakiś gościu - świadek - czepił się i zadzwonił,bo chciał chyba świat tym zbawić,bo niby 100km/h miałam,to się policjant z niego śmiał,taaaa 200.A najgorsze że jak jechałam do pracy to pod blokiem Igorka zczaiłam,że prawka nie wzięłam(wogóle portfela nie wzięłam) i żeby nie psiółka to bym kwiczała nieźle,poleciała do mnie do domu i taksówką przywiozła na miejsce stłuczki nim policja przyjechała to miałam je w kieszeni.Staremu już dałam znać,teściu śmieje się,że lepiej BMką zaorałam trawnik niż on pole pługiem.

reklama
dziewczyny zaczeło się już zimno tak nagle i wiatry takie mroxne smarujecie czymś już buzie dzieciakom?????chodzi mi w wieku Oliwki.
jakis krem na wiatr?tylko jaki?bo na zimowy to za wczesnie chyba co?:sorry:

bo dla maluszków to sa kremy na jesienne dni a dla straszych trochę?nie wiem :sorry:

Do góry