ZDAŁAM
radośc wielka zapanowała
ASIA WIELKIE OGROMNIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE.NALEŻĄ CI SIĘ. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
CIESZĘ SIĘ ŻE WRESZCIE CI SIE UDAŁO.SUUUUPERRRRRR

TERAZ TYLKO ŚWIĘTOWAĆ POZOSTAŁO

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZDAŁAM
radośc wielka zapanowała
no proszę przystojniaczek mówiszKamień z serca mialam superasnego egzaminatora;-)przystojniaczek
![]()
mega gratulacje kochanaZDAŁAM
radośc wielka zapanowała
super kochana :-d:-d:-d:-dzdałam :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
radośc wielka zapanowała
ZDAŁAM
radośc wielka zapanowała
a i zapomniałam Wam powiedzieć z warga już coraz lepiej teraz to jest niebo a ziemia z tym co było pare dni temuopuchlizna zeszła całkowicie ,mam tylko małą rankę jeszcze strupki tez poodlatywały.
praktycznie książkowo ta opryszczkę przechodziłam,lekarka powiedział ze będzie trwała 7-10dni a dziś a mamy 6dzień i prawie już nie ma.także najgorsze mam już za sobą.ale się cieszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja ustawiłam sobie w opcjach,Nie pokazuj w ostatnio dodane zdjęcia,bo to co ten obleśny typ napisał to minutę po wrzuceniu zdjęcia.U mojego znajomego też tak było,ledwo zdjęcie wrzucił i zaraz sprośny komentarz.Wejsc na profil moga ale nie widza ani zdjec ani innych informacji zalezy co masz zaznaczone w opcji prywatnosc
Gratuluję i zdania i wielkiej wytrwałości i cierpliwości;-)ZDAŁAM
radośc wielka zapanowała