reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje mają tak po 30 sekund.... czasem boli tak sobie- czasem mocniej

kupe m sie chce za przeproszeniem przy tych bólach:-D i jak poszłam to troche bobków zrobiłam i chyba czop mi odszedł??? bo taka wydzielina brunatna- jakby w sumie z krwi troche:sorry::sorry:

M mnie wlasnie skończył golić;-)
wygląda na to,że czop poszedł i powoli się zaczyna.
Przy Klaudii byłam golona ,a przy małym już nie.
Nie kazali to się nie goliłam :sorry:,bo teraz podobno nie wymagają tego zabiegu tak samo jak lewatywy.:sorry:

reklama
ale ja Ci wcale nie każę już jechać ja z Anią takie bóle to miałam 48 godzin...
aha- bo tak z wykrzyknikami napisałaś myślaam że to już czyli już tak na serio:rofl2::rofl2:
wygląda na to,że czop poszedł i powoli się zaczyna.
Przy Klaudii byłam golona ,a przy małym już nie.
Nie kazali to się nie goliłam :sorry:,bo teraz podobno nie wymagają tego zabiegu tak samo jak lewatywy.:sorry:
ale ja i tak zawsze ogolona na łyso i i tak mnie miał golić dzis:tak::tak::tak::-)
jakos zasnac nei moge bo co 10 min mnie boli i akirat wtedy boli jak mam juz i zasypiać:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

ZIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

MEDEUSKA URODZILA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ale zie dzis z wami witam

witam zatem sniezno zimowo brrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
troche za wczesnie na zime:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sorki laski wczoraj mnie nie bylo bo rano pozlozylam sie jeszcze spac jak Pauline wyprawilam do szkoly a wieczorem ogladalalam harrego pottera:-)

za oknem -1
jak rano wstalam doznalam szoku-pelno sniegu!
wczoraj poscigalam ze strychu ubrania zimowe i dopeiro bede je odswierzac.dobrze ze buty zimowe na Pauline dobre bo ona dzis poszla w spodnicy do szkoly bo na galowo.mam nadzije ze uda mi sie jakis transport zalatwic na droge powrotna:tak: bo po 1 pulina w spodnicy i wieje a po 2 mala wyciagac .to mi sie ne chce.chociaz w tamtym roku w wieksze zimno lazilysmy,ale trzeb czasu na przyzwyczajenie sie do takiej pogody

wczoraj moja dziadek konczyl 80lat wiec musialam do niego leciec/
ide poczytac
dalam malej lekarstwo teraz.na czczp,co sie rzadko zdarza,ale jeszcze mocno z glodu nie placze,przysnela teraz.a musi pol godz wytrzymac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana
wlasnie zrobilam sobie kawke, maly dostal wit C i syrop z cebuli....

A u nas pada snieeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jakie biale platy leca - pewnie z deszczem :confused2:

Wczoraj wieczorem mialam jeszcze wejsc ale moj m ogladal film na kompie wiec poszlam szybko spac :cool2:

W nocy maly sie oprzebudzil i chcial pic - no ale szybko zasnal jak dostal herbatke :tak:

dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"

witam laseczki:happy:
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął:sorry::sorry::sorry:
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-:)-:)-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać:sorry:

a to lobuz!juz sie zaczyna!
moja tez ostatnio niezle sciemnia.wczoraj dostala uwage ze gryzie i bije dzieci(o krzyczeniu nie mowie)!w ogole ejst ostatni niemozliwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba przez ta pogode bo ten wiatr itd.

A moja ma nr buta 29-30:szok::szok::szok::szok:

moja mala ma 2 lata i nosi 25 :-)
a duza ma 9 lat i nosi 36:-)
ale co sie dziwic jak p nosi 47-48 :rofl2:

u nas jest tylko to marudzenie i to tylko w nocy. W dzień jest ok. Nie ma gorączki. A Hubert czasami ma jakieś swoje widzi misie. Jak go noszę na rękach i chodzę po domu to jest ok, wystarczy, że usiądę na chwilkę i już jest płacz i wyginanie się, jak wstanę znowu wszystko ok. A nie jest już lekki prawie 10 kg waży. Dobrze, że M czasami go nosi.:tak:

uda Ci sie go odzwyczaic chociaz bedzie ciezko.lepiej teraz zaczac pki maly, to pare nocy i bedzie po robocie.lepiej jak sie obudzi to niech lezy w lozeczku,Ty usiadz obok lozeczka i glaszcz go po glowce.a jak lozeczko stoi obok lozka yo reke przez szczebelki i mozna spac dalej:-)
moje dziewczyny wlasnie na zeby tak mialy ze budzily sie po kilka rzay w nocy,ani goraczki ani nic nie bylo.a moze pic mu sie chce?bo juz sezon grzewczy sie zaczl

ja wiem że to jest wygoda ale ogladałam wywiad z super nianią i mówiła że dziecko które za długo siedzi przed telewizorem potem póxniej trudno mu się skupic na czymś.i ma problemy w szkole z koncentracją.

dzieco do 2 czy 3 oku zycia w ogole nie powinny ogladac tv
im mniej tym lepiej.ale i mi sie zdarza wyslugiwac tv jak inaczej sie nie da.tyle dobrzez ze Weronika potrafi sie ladnie sama bawic

Fajnie zes sie stesknilyscie

Co do chorobska to juz jest dobrze
najgorzej bylo z laura bo najlpierw mi goraczkowala przez 3 dni 39st.A po tygodniu wymiotowala mi przez 12h:eek:
PO czy jak wrocilysmy do DE to ja zlapalam wirusa ale przeszlo szybciutko bo zaglodzilam sie przez jeden dzionek i wirus poszedl w diably:rofl2:

Beata mojej znajomej corka zaczela chodzic majac 18mc

witamy witamy;))))))))))))))))))

To teraz ja zapodam jedna fotke:-)Klaudia weszla do pralki ale nie umiala juz wyjsc:-D:-D

fotkla zajebista:-):-):-):-):-):-):-):-)

moja chyba by sie nie zmiescila:rofl2:

To musial by jakis debil zeby tak skomentowac zdjecie na ktorym jest dziecko:no::no::no:No zabilabym takiego gnoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam zablokowana galerie dla niznajomych
mojej mamie tez kazalam

I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.
wspolczuje

ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja moich jeszcze niczym nie smaruje:no:Jak Dominik byl maly to uzywalam zawsze kremu J&J na kazda pogode ktory chronil przed wiatrem i byl odpowiedni do temp -15 stopni ale teraz tego kremu juz nie ma:confused2::szok::szok::szok:
Nie wiem czym w tym roku bede Ich smarowala bo dziewczynkom rzadko ktory krem sluzy:no:Musze sie wybrac do apteki i kupic cos mocno natluszczajacego typowego dla alergikow

ja malej kupilam masc parafinowa z serii Oillan a aptece(producent dr eris), i poki co jest dovbra.kosztowala 16zl ale spore pudelko.ale widze ze nikt nie czytal moich wczescniejszych postow bo pisalam o tym:-:)-:)-:)-(

Witam sie z rana
wlasnie zrobilam sobie kawke, maly dostal wit C i syrop z cebuli....

A u nas pada snieeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jakie biale platy leca - pewnie z deszczem :confused2:

Wczoraj wieczorem mialam jeszcze wejsc ale moj m ogladal film na kompie wiec poszlam szybko spac :cool2:

W nocy maly sie oprzebudzil i chcial pic - no ale szybko zasnal jak dostal herbatke :tak:

co z Medeuska???????????????????????????????????????????
urodzila????????????????????????????????

u mnie tez sypie ciagle.dzis po Pauline na 12 bo dzien nauczycie;a.p wrocil z pracy i spi ,amla juz zjadla butle i sie bawi poki co.pranie sie kreci,trzeba zupe jakas wstawic

dostalam sms od medeuski

GRATULACJE ASIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati przejkaz jej gratulacje i buziaki:-)ale sobie pogode wybrala na rodzenie:-)dobrze ze dlugo w szpitalu nie siedziala skoro jeszcze po 1 tu byla:rofl2:

ellloooo:-):-)

Dlugo mnie nie bylo i nie czarujmy sie nie nadrobie postow:cool2:

Wybaczcie mi te nieobecnosc ale najpierw byl problem z kompem potem ja bylam w Polsce a dzis skonczylam instalowac wszystko bo nawet gg nie mialam:-(

Obecnie u nas wszystko wporzadeczku mam u siebie mame zabralam ja z Polski zeby toche posiedziala z wnuczka:-D:-D mam troche luzu bo Laura wszystrko chce robic sama a jak nie to z babcia:-D:-D
fajnie ze juz jestes
tesknilysmy jak nic :tak:
Witam.
Od razu wybaczcie że nie nadrobię zaległości. Coś ostatnio do wc często latam :no::no::no: z pęcherzem coś mam nie tak. I to znowu przed okresem. Jutro ostatnia anty anty biore i robię sobie przerwę na razie :tak:. Obym się nie przeziębiła bo nerki mnie też bolą :no::no::no: aż dzisiaj to mi się płakać chce :-:)-:)-(
Ogłaszam wszem i wobec że mam zepsute dziecko :tak::tak::tak::tak: ani gadać ani chodzić nie chce! I już mnie wkurza tym bo mi plecy od schylania się odpadną :crazy:
Trzymajcie się zdrowo i pamiętajcie o mnie :tak:
Luna dzisiaj się postaram Moni paczkę wysłać, jeszcze tylko coś dla małego muszę poszukać :tak:
kochana on ma jeszcze czas nie martw sie ;-) a fotki superanckie!!!!!

BEATKO
Zarabiste zdjecia:tak::tak::tak:Jak dla mnie sa rewelacyjne:-):tak::tak::tak:

ANKA
Super ze jestes:-):tak:Ale sie za Toba stesknilam:tak::tak::tak:Potem Tobie moje gg:-)

To teraz ja zapodam jedna fotke:-)Klaudia weszla do pralki ale nie umiala juz wyjsc:-D:-D
haha biedna Klaudia!!!!

U nas w miejscowości samochód zabił 4-letniego Michałka, kolegę Krzysia z przedszkola:-( Żeby było straszniej zabił go jego kuzyn wyjeżdżając z podwórka:-( Znam rodziców, tego kuzyna...znałam też samego Michałka. Jego starszy brat chodził z Anią do przedszkola

Michałku
[*]

Rzadko ostatnio jestem więc wybaczcie że nie w temacie i nie odpisuję:sorry: postaram się wciągnąć:tak: Ale ostatnio jakoś na nic nie mam czasu. Krzysia odprowadzić do przedszkola, Ani i Maćkowi śniadanie, potem obiad ugotować, Anię do szkoły wyprawić, po Krzysia do przedszkola, nakarmić i uśpić Maćka...i 24 godziny to mało. A teraz jeszcze doszło palenie w piecu:crazy::wściekła/y: wrrrr...nie cierpię zimy!!!

Pozdrawiam wszystkie!
[*] straszne...
Napisał tak Kur......wa umyj gębe bo aż rzygam blee:wściekła/y::wściekła/y: no głupek jakis takie słowa jeszcze jak na zdjeciu dziecko
co za palant :crazy:
Laura wstala jak przyszedl tatus a wiec gdzies 10 minut po moim poscie
Obudzial sie bardzo glodna odrazu wolala Mamo placek! tzn chciala omlecika:tak:
Ja robie sernik na zimno czekam na galaretke:tak: a potem biore sie za prasowanie:eek:

Mamita daj namiary
jeeeeeeeee sernik na zaimno a ja zaproszenia nie dostalam :sorry:
Z zakupów nici ,jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka nnie spała dziś nic w dzień,była taka rozbawina i nie chciałą spac więc ją nie połozyłam.więc mielismy jechac na zakupy na miasto do galerii.

Korki nieziemskie,autobusy się spóxniają,czekaliśmy ponad godzine na przystanku i autobusu nadal nie było.zmarznięci na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka zaczeła ryczec że jej zimno i tak po drodze kupiłam jje rękawiczki,mimo to zmarznięta,nagle spiąca się rzrobiła no koszmar.więc powiedziałm ze dłużej nie będe czekac na autobus i wróciliśmy do domu.trudno.:-:)-:)-:)-:)-(

a tak się napaliłam ze sobioe dziś butki kupie.

mam tylko nadzieję ze Oliwka mi sie nieprzeziębi że troche przemarzła.

Przyszliśmy do domu od razu zrobiłam ciepłą herbatke z sokiem malinowym i nasmarowałam ją Pulmex baby aby ją rozgrzało.Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Zimno jest okropnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no oby sie nie rozchorowala
ale jak zareagowalas od razu to powinno byc ok;-)

ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
jeeeeeee HGRATULACJEEEEEEEEEEE kochana ale sie ciesze :laugh2::laugh2::laugh2:
Witam was kochaniutkie, dzis dopiero porobilam sobie z komucikiem i przez nastepny miesiac mam spokoj za 28 dni znow mija termin aktywacji :crazy::crazy::crazy::crazy:

przepraszam ze nie nadrobie ale to samo przez sie zrozumiale :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
tyle zescie naprodukowaly ze szok :szok::szok::szok::szok:

dzis u nas w robocie chodzili i mowili ze beda zwalniac, w piatek maja rozdawac wypowiedzenia :-:)-:)-:)-( znajac moje szczescie ja je dostane :sorry::sorry::sorry::sorry:

ale sie dzis wkurzylam weszlam na maila a tam trzy wiadomosci z allegro, pierwsza napisal do mnie gosc ktory tak jak ja kupil aparat u tego samego goscia, w środe aparaty mialybyc wyslane a do dzis ich nie ma :sorry::sorry::sorry::sorry:
druga wiadomoscia bylo to ze konto niejakiego adam opole (od niego kupilismy aparat) jest zablokowane :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
a trzecia wiadomoscia byl mail od samego pana adama w ktorym dowiaduje sie ze zalalo im cale biuro a ze adres byl na jednym komputerze (chodzi mi o IP) to dlatego zostalo to konto zablokowane, czego nie rozumiem :no::no::no::no:
oto treść:

Szanowni Państwo,
W siedzibie firmy prowadzony jest aktualnie remont. Dziś niestety wydarzył się wypadek,
który spowodował sparaliżowanie funkcjonowania biura oraz spore straty związane z uszkodzeniem
sprzętu komputerowego i dokumentacji. Podczas remontu pękła rura ciepłownicza zalewając całe
wynajmowane przez nas piętro oraz nasze biuro na parterze.
Dodatkowo w dniu dzisiejszym nasze konto na Allegro.pl zarejestrowane na managera
Działu Sprzedaży Pana Adama Budzowskiego, zostało zablokowane ponieważ pracownicy działu
korzystali z jednego komputera (adresu IP) używając swoich kont prywatnych.
Pragnę uspokoić Państwa w kwestii związanej ze złożonymi zamówieniami. Na chwilę
obecną musimy uporać się z oszacowaniem strat oraz w dniu jutrzejszym z kwestiami związanymi
z ich usunięciem, ubezpieczeniem i przywróceniem biura do funkcjonowania.
W imieniu firmy pragnę przeprosić, iż w dniu dzisiejszym i być może jutrzejszym Państwa
telefony pozostaną bez odpowiedzi, ale wszyscy pracownicy są zaangażowani w pomoc przy
usuwaniu szkód. Odpowiemy na wszystkie maile i zapytania jak najszybciej to możliwe.
Jednocześnie pragnę zapewnić, iż w jak najkrótszym czasie prześlemy do wszystkich Państwa
informację o numerach nadania przesyłek z zeszłego tygodnia, aby mogli Państwo odebrać je nie
czekając na awiza.
Z poważaniem,
Dyrektor Handlowy
REVSALES

sama nie wiem co mam o tym mysleć :no::no::no::no::no::no:
heh ten meil naprawde dziwny jak pracowalam w biurze to kazda miala osobny komp i wogole... :sorry::confused2:
fajnie
A JA ZASTANAWIALAM SIE NAD RODZENIEM W DOMU :laugh2::laugh2::laugh2:
A mnie jakies skurcze dzwne łapią ale jakoś tak różnie raz co 10 min raz co 5 a raz 20 min przerwy:eek: bolą, ale nie tak żeby krzycecz bólu więc to chyba nie to:eek::eek::sorry::sorry::sorry:
Ale boli cholernie z przodu jak na okres i z tyłu od kręgosłupa bardzoooooo więc juz nie chce wiedziec jak bedzie boleć przy porodzzie:no::no::no:
haha medea przepowiadzialam Ci to i pospieszylam troche dzidziusia :cool2:
moje mają tak po 30 sekund.... czasem boli tak sobie- czasem mocniej

kupe m sie chce za przeproszeniem przy tych bólach:-D i jak poszłam to troche bobków zrobiłam i chyba czop mi odszedł??? bo taka wydzielina brunatna- jakby w sumie z krwi troche:sorry::sorry:

M mnie wlasnie skończył golić;-)
heh no tak to czop :laugh2:
MEDEUSKA URODZILA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ale zie dzis z wami witam

witam zatem sniezno zimowo brrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
troche za wczesnie na zime:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sorki laski wczoraj mnie nie bylo bo rano pozlozylam sie jeszcze spac jak Pauline wyprawilam do szkoly a wieczorem ogladalalam harrego pottera:-)

za oknem -1
jak rano wstalam doznalam szoku-pelno sniegu!
wczoraj poscigalam ze strychu ubrania zimowe i dopeiro bede je odswierzac.dobrze ze buty zimowe na Pauline dobre bo ona dzis poszla w spodnicy do szkoly bo na galowo.mam nadzije ze uda mi sie jakis transport zalatwic na droge powrotna:tak: bo po 1 pulina w spodnicy i wieje a po 2 mala wyciagac .to mi sie ne chce.chociaz w tamtym roku w wieksze zimno lazilysmy,ale trzeb czasu na przyzwyczajenie sie do takiej pogody

wczoraj moja dziadek konczyl 80lat wiec musialam do niego leciec/
ide poczytac
dalam malej lekarstwo teraz.na czczp,co sie rzadko zdarza,ale jeszcze mocno z glodu nie placze,przysnela teraz.a musi pol godz wytrzymac
juz macie ppelno sniegu :eek:
sto lat dla dziadka :laugh2:
GRATULACJE ASIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati przejkaz jej gratulacje i buziaki:-)ale sobie pogode wybrala na rodzenie:-)dobrze ze dlugo w szpitalu nie siedziala skoro jeszcze po 1 tu byla:rofl2:
zadzwonie potem do niej :tak:

Dobra dzwonilam do Asi, ale jej m ma teraz komorke i bedzie zawozil jej kolo 13-14 do szpitala - zabralabym sie z nim zeby zobaczyc mala i wtedy zdjecie zrobilabym :cool2:
no ale porod nie byl dlugi ale jak mowi meczyla sie (oni obydwoje) on dal rade, Asia nie maila znieczulenia
hmmm co jeszcze gadal.... :sorry:
pojade potem to pewnie wiecej sie dowiem...
trzeba jechac jeszcze predzej na zakupy mamusi cos kupic :-D

zadzonw i ja ucaluj od nas:-)
pwoedz ze wyjatkowo zimowy dzoien wybrala na porod:-D:-D:-D:-D:-D
no i jednak chlopak:sorry::sorry::sorry::sorry:

Weronika zobaczyla przez zokno snieg i swoje "o nieeee!!!" :-):-):-):-):-):-):-):-)

dobra laski spada, bo czas ucieka/.wpadne wieczorkiem.jak mnie nie zasypie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Za oknem pełno śniegu leży i nadal sypie:tak::tak::tak:
Maja w nocy wymiotowała (całe łóżko zarzygane i nie tylko), nie wiem czemu, boję się żeby to nie był zwiastun jakiejś choroby. Oczywiście po takiej nocy nie puściłam jej do przedszkola, a mała tak się cieszyła że paniom kwiatuszki wręczy:-:)-:)-( Najwyżej jak do jutra jej przejdzie to jutro zaniesiemy kwiatuszki, a co tam:tak::tak: Chyba dzisiaj na dietę ją wezmę coby brzuszek się uspokoił bo w nocy narzekała że ją boli

dostalam sms od medeuski

Gratulacje i tulaski dla świeżej mamusi
a swoją drogą to krótko rodziła. Ja z Mają męczyłam się 24 godz:tak::tak:

reklama
Dobra dzwonilam do Asi, ale jej m ma teraz komorke i bedzie zawozil jej kolo 13-14 do szpitala - zabralabym sie z nim zeby zobaczyc mala i wtedy zdjecie zrobilabym :cool2:
no ale porod nie byl dlugi ale jak mowi meczyla sie (oni obydwoje) on dal rade, Asia nie maila znieczulenia
hmmm co jeszcze gadal.... :sorry:
pojade potem to pewnie wiecej sie dowiem...
trzeba jechac jeszcze predzej na zakupy mamusi cos kupic :-D

i tak szybko poszlo skoro o 1 byla w domu a 6.30 juz urodzila.

nie ublizajaac nikomu moja suczka sie w nocy oszczennila:-):rofl2:

Weronika chce sc na dwor:sorry:
dobra zmykam.papapap

Do góry