reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kiedy ja juz pojde rodzic:confused2: wszystko mnie boli już:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

kochana już masz bliżej jak dalej, aby patrzeć:tak:

To może ząbki mu idą

właśnie mi usnął mały, a ja mam pranie, sprzątanie, gotowanie i na końcu do lekarza. a mój M ma dziś wolne, odwrócił się i poszedł spać. Mam dziś jakiegoś doła. Może to ta pogoda, jest zimno, mokro i okropnie.
no może tylko, że te ząbki idą już 4 tygodnie.:-(

Ostatnia edycja:
kochana już masz bliżej jak dalej, aby patrzeć:tak:

właśnie mi usnął mały, a ja mam pranie, sprzątanie, gotowanie i na końcu do lekarza. a mój M ma dziś wolne, odwrócił się i poszedł spać. Mam dziś jakiegoś doła. Może to ta pogoda, jest zimno, mokro i okropnie.
no może tylko, że te ząbki idą już 4 tygodnie.:-(
Kochana mojej Martynie ząbki szły od 4 miesiąca a wyszły dopiero po roczku

:szok::szok::szok: anaconda nie żartuj. nie spodziewałam się, że to tak długo może trwać. dzisiaj już myślałam, że może coś innego mu jest.

Jeśli to ząbki to jeszcze wiele nieprzespanych nocy was czeka, ale to też zależy od dziecka, bo np. moja Maja ani razu na ząbki nie płakała ani nie dokuczała, ale każde dziecko jest inne:tak::tak::tak:
A u Huberta to już najwyższy czas na ząbka

Jeśli to ząbki to jeszcze wiele nieprzespanych nocy was czeka, ale to też zależy od dziecka, bo np. moja Maja ani razu na ząbki nie płakała ani nie dokuczała, ale każde dziecko jest inne:tak::tak::tak:
A u Huberta to już najwyższy czas na ząbka
I tu sie z tobą zgadzam bo każde dziecko inne np.Kamilek nie na każdego ząbka reagował czy miał gorączke a na niektóre niestety reagował goraczką i biegunka

u nas jest tylko to marudzenie i to tylko w nocy. W dzień jest ok. Nie ma gorączki. A Hubert czasami ma jakieś swoje widzi misie. Jak go noszę na rękach i chodzę po domu to jest ok, wystarczy, że usiądę na chwilkę i już jest płacz i wyginanie się, jak wstanę znowu wszystko ok. A nie jest już lekki prawie 10 kg waży. Dobrze, że M czasami go nosi.:tak:

reklama
u nas jest tylko to marudzenie i to tylko w nocy. W dzień jest ok. Nie ma gorączki. A Hubert czasami ma jakieś swoje widzi misie. Jak go noszę na rękach i chodzę po domu to jest ok, wystarczy, że usiądę na chwilkę i już jest płacz i wyginanie się, jak wstanę znowu wszystko ok. A nie jest już lekki prawie 10 kg waży. Dobrze, że M czasami go nosi.:tak:

A może on do rączek jest przyzwyczajony po prostu:tak::tak::tak:

Do góry