witam laseczki
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął

słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-
-
-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku

słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie 

jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc

ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać

u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął

słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-

ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać