reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laseczki:happy:
u mnie za oknem leje okrutnie do tego wieje i jest aż 7 stopni:-(
widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął:sorry::sorry::sorry:
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-:)-:)-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać:sorry:

reklama
wiki uśniesz o tej porze ???? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ja w zyciu nie usnę przed 21.00 a teraz z reguły chodze o 23.00 jakos tak.czasem są wyjątki.:tak::tak::tak::tak::tak:

w takim razie dobranoc :-)
Oj Agnes zasnełam jak dziecko a Kamilek spał do 8:15 no w nocy sie obudził ale tylko sie napił przytulił i spał dalej
Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.
Zdrówka dla Julka
Jestem i ja! Ale jak zwykle póżno...i znowu nie zdążę nadrobić co u WAS!

Pozdrawiam!
Lepiej później niż wcale:tak:
super ,że wesele udane i gratuluję sukcesu nocniczkowego:-D:-D:-D

Składam kondolencje i zapalam świeczkę (*)

Witam.
Kochane więcej poczytałam,ale mi coś nie pozaznaczało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pozdrawiam wszystkie.
U mnie jak zwykle był szalony dzień :-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły,potem prosto do sąsiedniego miasta z Nilem do przedszkola,bo dogoterapie z maluszkami miałam(szkraby 2-4 latka),następnie do domku,po drodze zakupy,odebrałam małego,obiadek jakis trzeba było podszykować i małego na integrację zaprowadzić na 16 a na 17 miałam dogoterapię w placówce z gimnazjalistami,wróciłam do domu po 18 i dokończyłam późny obiadek,potem z małym lekcje.O ludzie :szok::szok::szok: 7 latkom 3 strony szlaczków zadali :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Siedziałam z nim nad książkami do 21.30.Posprzątałam nieco i zasiadłam do kompa ,żeby do Was zajrzeć.:-D:-D:-D
Ale ty kochana zabiegana jestes no podziwiam cie
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj ja witam się pierwsza

miałam dzisiaj pobudkę o 2.30 i tak już nie śpię. Mam dość dzisiejszej nocy. Hubert marudzi. nie wiem czy to te zęby (nie ma jeszcze ani jednego) czy co się dzieje.

mamita tu możesz BrzydUle obejrzeć BrzydUla

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
To może ząbki mu idą
Witam,

ja też po nieprzespanej nocy :eek: Anika wstała o 4 na karmienie, aja potem nie mogłam usnąć :eek:

Muszę iśc na zakupy, ale mi się chce :eek:

Jakoś brak mi weny na cokolwiek :no: głowa boli spqac sie chce...

Agnes, ktoś ci w końcu przetłumaczył tego maial?? bo coś tam ci napisałam, ale nie wiem czy czytałaś ??
Witaj współczuje nocki

cześąć;-);-);-)
...:wściekła/y:a do tego mam jakiegoś doła:-:)-:)-(
malinka nie tylko Ty, może to przez brak słońca:cool2::cool2::cool2:

...
Ja bylam u lekarza i na zakupkach:tak::tak::tak:Nie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne:szok::szok::szok:Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke:no::no::no:
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce
no mam nadzieję, ze to nie bielactwo tylko skutek picia zbyt dużej ilości soku marchwiowego:tak::tak: majej znajomej córka piła dużo soku z marchwi i też była cała pomarańczowa łącznie z podeszwami stóp i lekarz zabroniła jej dawać:tak::tak:

witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie :-D
jak to co za życie????? poszłaś na kurs, wyszłaś do ludzi tylko się cieszyć:tak::tak::tak::tak::tak:

Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.
zdrówka dla Julka ;-);-);-)

hej mamy witam ponownie wieczorowo Malenk juz spii Damianoo cos tam robii a ja mam wolne przy kompie :))
ja też chcę chwilę wolnego:-(bo cierpię na jego brak

Jeszcze jestem bo mnie głód przycisnął i kanapke musiałam pochłonąć:zawstydzona/y:
Jak jutro znowu będzie padac cały dzień to nie wiem. Muszę na poczte jutro jechać i na rehabilitacje a w taka pogodę nie chce sie z domu wychodzić o ubieraniu Zuzi nie wspomne:no:
zimno się zrobiło jak nie wiem co, najchętniej posiedziałabym w domku ale cóż pomarzyć można:-D

u mnie też paskudnie i siąpi a jeszcze nie poprałam zimowych kurtek:szok::szok::szok::szok:i muszę Misi przymierzyć butki z ubiegłego roku, oby były dobre bo funduszy brak na nowe a m nie ma butów na zimę i ja też bo mi się rozpadły:eek::eek::eek:

ANABUBKA
Szczypiorki moje na zime beda nosily buty 19:-):tak:

no to maluńskie stópki mają :tak::tak::tak::tak: Oliwka jesienne ma 23 a zimowe to kupie jje 24 :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam,

Agnes, ktoś ci w końcu przetłumaczył tego maial?? bo coś tam ci napisałam, ale nie wiem czy czytałaś ??

tak czytałam,dzieki,pisałm z myszunią i mi wszystko dokłądnie przetłumaczyła :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta:eek::eek:

wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170:confused2: i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było :confused2::confused2::confused2:

wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie:eek::eek:

kiedy ja juz pojde rodzic:confused2: wszystko mnie boli już:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

medea końcówka zawsze jest najtrudniesza bo ma się wszystkiego dość,wszystko boli i czas sie wydłuża ale jeszcze troszke i przyjdzie czas na Ciebie,troszkę cierpliwośći:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

widzę że większość miała tak wsaniałą noc mój anttoni też od 4 nie śpi tzn nie spał bo 10 minut temu zasnął:sorry::sorry::sorry:
słuchajcie mój adam wczoraj odwalił numer jakich mało:-:)-:)-(wyszedł normalnie do szkoły po drodze miał wejść po kolegę i ok skończyły się lekcje zadzwonił czy może zostać u kolegi powiedziałam mu że nie bo zimno mokro i jest juz 16 niech wraca...no i wrócił opowiadał mi co w szkole z czego była kartkówka co na matmie i w tym momencie zadzwoniła wychowawczyni że adam wcale nie był w szkole był na wagarach cały dzień w realu w empiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:słuchajcie myślałam ze wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem do tej pory wściekła on ma mega kare i ogólnie nauka nauka nauka mam dość jego wyskoków zryczałam się wczoraj w nocy jak głupia gówniarz jeden jeszcze wzioł ode mnie kase żeby zapłacic za mleko za cały miesiąc i składke klasową .......taaaaa zostały te pieniądze w kfc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam multum roboty nie wiem od czego się zabrać ranie prasowanie obiad pożądki w kuchennych szafkach..............a za oknem pogoda taka ze nic tylko usiąść i płakać:sorry:

oj nie dziwię Ci si,ę ze jestes wkurzona bo ja tez bym była:tak::tak::tak::tak::tak: wywinął ci numer i jeszcze jak kłamał,dobrze że ma mega karę niech sie nauczy ze tak nie wolno.och te nasze dzieci zawsze jakieś rozrywki nam dostarczają :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M dziś ma wone więc Oliwką się zajmie a ja pędze do sklepu chcę sobie jakieś butki jesienne kupić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to narka narazie :-):-):-):-):-):-):-)

...

kiedy ja juz pojde rodzic:confused2: wszystko mnie boli już:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Juz niedługo :tak: Odpoczywaj puki możesz, chociaż z takim brzuchem to ciężko wypocząć :eek:

No, nieźle :szok: Helena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata :sorry: Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek :wściekła/y:

U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynami :tak: Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię :eek:

Oj kochana współczuje ci no niezły numer odwalił i przeszed sam siebie .

...
No, nieźle :szok: Helena tez ostatni psoci, no ale ona ma niecałe 3 lata :sorry: Ostatnio nasypała proszku do pralki, tak z górką do trzech przegródek :wściekła/y:

U mnie zimno i wieje, jade na zakupy do marketu z dziewczynami :tak: Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje ze ich nie pogubię :eek:
no ja nie wiem o co Ci chodzi?????????/ przecież chciała Ci pomóc w praniu:-D:-D:-D:-D:-D
i trzymam kciuki za udane zakupy i szczęśliwy powrót do domu w ilości 3 sztuk:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Zimnica okropna ale jakoś udało mi się dojść do przedszkola, oczywiście bez płaczu się nie obyło, ale już w przedszkolu pani miała dla dzieci nową zabawkę i ciekawość u Mai zwyciężyła:tak::tak::tak:
Ja zaraz na zakupy zmykam bo najwyższa pora Mai buty cieplejsze kupić:tak::tak:

Jeszcze jestem bo mnie głód przycisnął i kanapke musiałam pochłonąć:zawstydzona/y:
Jak jutro znowu będzie padac cały dzień to nie wiem. Muszę na poczte jutro jechać i na rehabilitacje a w taka pogodę nie chce sie z domu wychodzić o ubieraniu Zuzi nie wspomne:no:

Oj nie chce się nie chce:no::no:

a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta:eek::eek:

wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170:confused2: i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było :confused2::confused2::confused2:

wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie:eek::eek:

Tylko cierpliwość cię może uratować:tak::tak::tak:

Faktycznie zasłużył na karę i to taką z górnej półki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry