reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

u nas deszczow ponuro a do tego antek kaszle dzisiaj idę z nim do lekarza na 13.10:-(
wczoraj był u mnie mój tatuś popołudniu więc przyjechał po mnie do pracy przywiózł dzieiakom telewizor ciasto 30 kg ziemniaków 10 kg cebuli no jakoś przeżyjemy :tak::tak::tak::tak:
roboty mam multum ale musiałam najpierw do was wpaść;-)
Zdrówka dla Antosia,a wałóweczka to pokaźna;-):tak::tak:.

antek spał całe 25 minut no wymiękan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdążyłam tylko ziemniaki obrać i doprawić mięso ogarnełam pół kuchni i koniec:no: a jest niewyspany na maxa i mega marudny:wściekła/y:i do tego leje a muszę iść po julię do szkoły i do lekrza:wściekła/y:a do tego mam jakiegoś doła:-:)-:)-(

nie wiem mnie przytłacza brzydka pogoda ,niewyspanie ,nawał roboty.brk kasy,brak figury,aaaaa do duszy z tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najchętniej zwinełabym się w rulonik nakryła kocem i przespała tą szarugę:cool2:

reklama
Do góry