dobra ja juz posprzatalam
oejku ale sie narobilam
tyle kurzy bylo sprzatane w szafkach...odkurzanie... ale nawet szybko sie uwinelam
nawet nie wiedzialam ze juz taka godzina jest
malego polozylam spac...
no a teraz moze cos z wczoraj...
bylismy w praktikerze, obi i leroy...
kupilismy lampy karnisze umywalke z bateria do lazienki (bo jeszcze sie zmiesci
) i zlew dwukomorowy do kuchni... no i chyba to wszystko a reszta to jakies pierdolki
bylismy u wujka i powiedzial ze zrobi nam w prezencie kafelki gdzie tlyko bedziemy chcieli (za darmo

) ale sie ciesze... tylko ammy dac mu wczesniej znac...
no a Panstwo G. powiedzieli ze 25 koncza im budowe wiec powinni do tego czasu sie wyprowadzic a jak nie to do konca miesiaca ale jakby mialo sie jeszcze w listopadzie przedluzyc
to beda spali w campingu - nie wiem czemu juz tego nie robia
ale dobra
no do tego trza zaplacic jeszcze ubezpieczenie za samochod ( w tym miesiacu - jak mus to mus
)

a ja czuje sie dobrze...
mala dokazuje wyraznie
szczegolnie wtedy kiedy de spac...

oejku ale sie narobilam

tyle kurzy bylo sprzatane w szafkach...odkurzanie... ale nawet szybko sie uwinelam
nawet nie wiedzialam ze juz taka godzina jest
malego polozylam spac...
no a teraz moze cos z wczoraj...
bylismy w praktikerze, obi i leroy...
kupilismy lampy karnisze umywalke z bateria do lazienki (bo jeszcze sie zmiesci

bylismy u wujka i powiedzial ze zrobi nam w prezencie kafelki gdzie tlyko bedziemy chcieli (za darmo

no a Panstwo G. powiedzieli ze 25 koncza im budowe wiec powinni do tego czasu sie wyprowadzic a jak nie to do konca miesiaca ale jakby mialo sie jeszcze w listopadzie przedluzyc

no do tego trza zaplacic jeszcze ubezpieczenie za samochod ( w tym miesiacu - jak mus to mus

oni placa a my sie dokladamy (bo czynsz juz jest na nas) a naliczany jest za 3 osoby (ja moj m i Sewcio) a ich sa dwie (nie liczac babki bo babka nie jest tam zameldowana) no wiec za ta 3 osobe my doplacamyPatrysia to w końcu wy płacicie czynsz za ten m-c?![]()

u nas tez takie pogodzichoWitam wszystkie mamusie!!! Ja dopiero teraz, bo troszke ogarniam mieszkanko po wekendzie, pranie zrobiłam, itp....:-)
Podoga fatalna, wczoraj cały dzień u mnie lało i nigdzie z Małym nie wychodziłam, zobaczymy jak dzisiaj będzie. Z prognoz wynika ,że jutro 5stopni tylko-brrr :--
-(

no witaj trzymam kciuki za Twojego m i te dokumentyWitam!
Ja tylko tak z odskoku bo trochę roboty po weekendzie mamostatnio coś jakaś zalatana jestem nawet nie wiem czym i dzień mija jak z bicza strzelił
Kubek zdrowy ale coś babcie z dziadkiem bierze więc mu będę aplikować coś na zaś żeby nie było
M 19tego jedzie do świętoszowa za swoimi dokumentami. Okazało się że dokumenty z wku poszły tam i tam przepadły i to nie tylko jego
a miał być przyjęty
oby teraz mu wyszło bo inaczej na nowo trzeba dokumenty składać itd, a to miesiąc co najmniej trwa
przeleciałam tak po łebkach więc nie nadrobię wszystkiego.
Jak tam Meduska się czujesz? Coś tam mi mignęło że z M się kłóciłaś tak? Nie przejmuj się nie wartodbaj o siebie i maleństwo
Patrysiu a Ty jak? Brzuszek rośnie, mała daje popalić czy raczej nie
Anabuba się pewnie wybawiła, fotki wieczorem więc jak dam radę to wtedy zajrzę
Nadi ma pierwszy ząbek brawo
Aleksia normalnie serce mi się raduje jak przeczytałam posta od Ciebiewracaj do nas szybko i zdrowiej
Tyle co pamiętam, więc wybaczcie :-( idę do kuchni i łazienki bo tam bałaganDo poczytania potem
;-)
a ja czuje sie dobrze...
mala dokazuje wyraznie

szczegolnie wtedy kiedy de spac...

ojejkuzdrowka dla Antkawitam kochane po zapracowanym weekendzie:-)
narazie nadrobiłam tylko bierzącą stronę mignoł mi wpis od aleksi jupi jak się cieszę kochana wracaj do nas szybciutko:-)
anabubka czekamy na focie i super ze wesele się udało
lunka bardzo mi przykro
[*]
agnes to ci pech tak sobie nogę złatwić:-(a jak tam tarczyca węzły chłonne????
as gratki za zaliczenie juz 2 przedmiotów i to na 5:-)
ania zdrówka dla ciebie i maej
madziula zdrówka da dzieciakówjuż sobie wyobrażam tą dziką radoś K z wygranego zakładu
u nas deszczow ponuro a do tego antek kaszle dzisiaj idę z nim do lekarza na 13.10:-(
wczoraj był u mnie mój tatuś popołudniu więc przyjechał po mnie do pracy przywiózł dzieiakom telewizor ciasto 30 kg ziemniaków 10 kg cebuli no jakoś przeżyjemy
roboty mam multum ale musiałam najpierw do was wpaść;-)