reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Mlody juz w szkole a dziewczynki leza w wyrkach ,wiec i ja siedze sobie pod kolderka:-);-)
Pogoda fatalna bo od wczoraj caly czas pada:no::no::no:
ja tez sie obudzilam jakos po 4 i do 5 nie spalam bo cos mnie w paszczy pobolewalo ale juz jest git:tak::tak::tak:

LUNKA
Zdrowka dla mezusia:tak:

ANABUBKA
Super ze weselicho sie udalo:tak::tak::tak:Ale Tobie zazdrosze:-)
No i gratki dla malej:tak::tak::tak:

LUNKA
Wspolczuje z powodu smierci Babci:no::no::no:
[*]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was unas nocka nawet dobra chociasz Kamilek sie mi obudził pare razy ale co mnie zdziwiło nie pije juz tak duzo w nocy :szok::szok::eek:ale to dobrze Martynka mi go dwa razy obudziła bo jej sie cos sniło i przez sen płakała :tak::crazy:troche zła na nią byłam.Teraz poszła na bajki a Kamilek przy oknie siedzi i patrzy na kurki sąsiada a ja mam spokuj i moge kawe wypić:-):wink:

Moje juz zaczynaja buszowac,wiec zaraz zmykam:-)
Jak przestanie padac to jade z siora do pediatry i na jakies zakupki:tak::tak::tak:Musze dac lekarce do wypelnienia Dominika karte zdrowia ktora dała jemu pielegniarka w szkole

Dominik cos mi w nocy pokasływal ale mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje

Hej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalej:tak::tak::tak: Tyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje:tak::tak::tak:
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie:tak::tak::tak:

zdrowka dla Ani niech do nas szybko wraca!

Witam My po imprezce. Zuzia własnie zasnęła. Ja tez zaraz polopirynke i do łóżka bo juz mi oczy łzawia że nic nie widzę. Zuzia od wczoraj sie rozgadała -do tej pory tylko baba, tata,mama, a teraz coraz więcej gada z nami po swojemu:-) I wstaje sama z pozycji leżącej do siadu-co prawda nie tak jak powinna ale jednak. Nie wiem czy to wynik hipoterapii bo dopiero byłyśmy 3 razy ale rehabilitantka mówiła na początku że hipoter. przyspieszy mowę.:-):-)

Lece do wyrka. Dobranoc

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny która umie dobrze angielski??????
na szybkiego potrzebuje przetłumaczyć jednego e-maila :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Myszunia jest ekspertem od angileksiego.ale jak widac ostatnio jej tu nie ma wiec sprobuj jej wyslac dto na maila:-)

witajcie kochane.
Od ponad godziny próbuję coś poczytać i średnio mi to wychodzi.Bez przerwy coś trzeba zrobić innego.
Klaudia poszła na pidżama party do koleżanki to mi w całości Kubus spadł na głowę.
Darek na dole z teściami siedzi a ja w międzyczasie referat piszę na WOS.
I tyle u mnie.
Uciekam moje kochane ,bo mnie ranek zastanie z tym pisaniem.:-D:-D:-D:-D

grtaki!
a jak tescio?zdrowy juz?

cześć:-):-):-) witam wieczornie bo prawie cały dzień miałam awarię i nie było wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś zawór puścił i m musiał zakręcić wodę bo lało się w piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ten zawór jest schowany za zabudową kuchni, masakra musieliśmy rozmontować szuflady i powyciągać wszystko z prawie połowy szafek i jeszcze zerwać taką listwę maskujacą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:woda stała pod szafkami:crazy: ale miałam niedzielę:crazy::crazy::crazy: dobrze, ze przyjechał hydraulik i naprawił co trzeba ale dopiero teraz mogę się wykąpać wreszcie:-)tylko co z tego jak jest już noc i niedziela przesiedziana w domu:-(

Sylcia gratki dla córci z okazji pierwszego ząbka:tak::tak::tak:
Patrysia my kupowaliśmy drzwi w OBI akurat była promocja na massonite vip wenge, tam często jest na coś promocja:tak:
As no to dwa przedmioty masz już w głowy:tak:super oby tak dalej
A&E pozdrów Anię niech się kurują z Laurką:tak::tak:
medeuska nie przejmuj się tymi kłótniami z m, jesteś rozdrażniona bo hormony głupieją, poród coraz bliżej i m powinien to zrozumieć:tak::tak:teoretycznie:eek:

muszę zmykać bo m zmywa gary z całego dnia a ja robię kawkę:shocked2:trochę późno ale jakoś nam tak zeszło dzisiaj:laugh2::laugh2::laugh2:

ojojoj to sie narobilo!
dobrze ze juz wszytsko naprawione

dzisiaj załatwiłam sobie nogę rano,do tej pory mnie boli.jak skłądałam łożko to źle chyba zachaczyłam boczne zawiasy i jak wkłądałm pościel do srodka to spadło mi to łóżko prosto na nogę .otarło mi cały naskórek i mocno uderzyło.

od razu nasmarowaąłm altacetem,myslałam że poboli i przejdzie że siniak będzie ale zrobił mi się jakby krawiczek i to dość duzy.

wiecie mze czym moge to smarowac aby to zeszło???????????????????

ja malej smaruje taka mascia Arcalen wszelkie sniaki ona jest na bazie arniki i nagietka i kasztanowca.szybko sinikai po niej schodza.

wielkie dzieki,poczytałam.
czyli nie smarowa ć a robić z niej okłady tak????

to taka roslinka;)a masc kosztuje grosze:-)

CZeść
Zaglądam tylko na chwile, nic nie czytam i nie odpisuję, za co przeraszam.
Piotr nadal chory, właśnie poszedł do lekarza. Mała wariuje w nocy dzięki czemu nocki mam jak najbardziej wpisane w życiorys a dni zamglone. Wczoraj w nocy zmarła Piotrka babcia.Będę miała teraz kupe latania i załatwiania z teściową i nie bedzie mnie zapewne kilka dni z Wami. Ciesze się tylko, że zdążyliśmy pojechać do niej wczoraj i sie pożegnać. Ciężko opisać mieszaninę uczuć radości, że ktoś odszedł i nie musi się już dłużej tak męczyć i smutku po utracie tak wspaniałej osoby.

przykro mi z powodu babci:-(

dobra psadam bo mala wstala a mam kupe prania i w ogole

fotki wrzuce wieczorem,jaka mala bedzie spala ui bede miala spokoj
milego dnia bo pogoda paskduna

Witam
Fakt pogoda nie nastraja do spacerów ale ja już swoją do przedszkola odprowadziłam, oczywiście bez płaczu się nie obeszło:-:)-:)-(
Luna szkoda że babcia odeszła ale skoro cierpiała to lepiej dla niej
Anabuba zazdroszczę weseliska, sama bym chętnie poszła ale u mnie w rodzinie nikt się nie chce żenić:sorry::sorry::sorry:
Widzę dziewczyny że dospać nie możecie, ja tam spałam jak kamień dopóki mi budzik nie zaczął dzwonić:-p:-p:-p

No to skoro pogoda fatalna to ja troszkę słonka zapodaję:tak::tak::tak:

Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają:tak::tak:
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!:szok:aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek:-D:-D:-D
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął:shocked2:
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołanie :szok:a tak chciałam wygrać:-p

Czasem jestem, tylko się ukrywam :-D:-D:-D:-D:-D
Agnes, dawaj tego maila, na pocztę, czy na gg - to ci przetłumaczę!:tak:

A tak w ogóle to witam wszystkie mamusie! :tak:
Witaj nareszcie jestes:-)
No to skoro pogoda fatalna to ja troszkę słonka zapodaję:tak::tak::tak:

Dziekuje za słoneczko bo unas pochmurnie i zimno:crazy:
Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają:tak::tak:
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!:szok:aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek:-D:-D:-D
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął:shocked2:
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołanie :szok:a tak chciałam wygrać:-p
No masz babo placek teraz ty bedziesz na zawołanie.Zdrówka dla dzieciaków

To na poczatek witam Was wszystkie
my nocka no nawet,
Sewek w nocy wstal i chcial isc do mnie
ale odkladalam go do lozeczka, dawalam sie napic az wkoncu zasnal, potem m poszedl na rano do pracy
pogoda u nas marna - juz kropi
mialam w planach dzisiaj isc do spoldzielni mieszkaniowej zaplacic czynsz ale coz ... :confused2::confused2:
No mamausia konczy pic kawke a Sewek robi "pisiu" :laugh2:
teraz poodpisuje :rofl2:

reklama
Do góry