reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie kochane.
Od ponad godziny próbuję coś poczytać i średnio mi to wychodzi.Bez przerwy coś trzeba zrobić innego.
Klaudia poszła na pidżama party do koleżanki to mi w całości Kubus spadł na głowę.
Darek na dole z teściami siedzi a ja w międzyczasie referat piszę na WOS.
I tyle u mnie.
Uciekam moje kochane ,bo mnie ranek zastanie z tym pisaniem.:-D:-D:-D:-D

reklama
Hejka dziewczyny
Witam niedzielnie, ponieważ męczę się od póltorej godziny, żeby zasnąć postanowiłam nadrobić dwudniowe zaległości.

Luna, przesyłka strasznie droga, ale ja juz znalazłam w warszawie, na zamówienie, 100 zł taniej :tak:, to z antersolą :tak:
Zgadza się, ja tez u siebie będę szukać, ale to na wiosnę. Juz nie mogę się doczekać tego remontu i zakupów, ach...

lunka nie zazdroszczę chorego małża w domku:no:bierz ty coś profilaktycznie i mała bo was pozaraża:tak:wszystko to wina tej głupiej pogody raz 20 stopni potem 7 deszcz słońce no nic nasza polska złota jesień:cool2::cool2::cool2::cool2:
Oj Malinka, no rzeczywiście nie ma czgo zazdrościć, katorga. Dzicko mniej marudne:-D

dowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy:-D:-D:-D:-D
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antka:szok:u siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi:szok:
Ja też zaczne czosnek jeść jak tylko kupię, co prawda nie przepadam, ale w kanapce ścierpę, mój za to uwielbia czosnek, to będziemy obie wtórować, hihi

Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli:sorry::sorry: martwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa:sorry::sorry::sorry:
Ja odradzam naiadówke na rumianku, lepiej do pica ze 2 , 3 razy pod rząd jej dać, byle jak najszybciej, bo im szybciej podasz tym szybciej i lepiej działa.

ogladalam film na zone reality :szok::szok::szok::szok::szok:
"dla Courtney" masakra, dokument, dziewczyna miala 13 lat jak urodziła córeczkę, rok pozniej stwierdzono u niej raka kości, kiedy juz stwierdzono ze nie przezyje ta zaczela krecic film dla swojej corki o swoim zyciu, zeby ja pamietala, jak tam wszystko bylo pokazane, taka śliczna dziewczyna, no piękniusia a tak sie bidula meczyla, ja caly film ryczałam :no::no::no::no:
to zycie jest niesprawiedliwe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Szkoda, że nie wiedziałam, też bym z chęcią obejrzała...

Anabuba mam nadzieję, że impreza udana, fryz się utzrymał, dziecko sąsiadce nie plakało i palec zrowieje:tak::tak::tak:

słuchajcie przyjechał ten spiworek i dziś w nocy połozyłam Oliwkę w niego.mówię super nie będzie się odkrywac wreszcie.a tu dupa od połowy nocy istny cyrk,zaczeła ryczec że nie może się przewrócic na bok,wierzgała się ,nie mogła potem zasnąć no i w końcu wkurzyłam się i zdjęłam jej ten śpiwór.mogłam go nie kupować,do dupy.
będe musiała spróbowac go teraz sprzedać :tak::tak::tak::tak:
Pokaż, moe isę którejś przyda. A do wózka by się nadał???

WITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)
Oj kochana, strasznie się cieszę, że Cię czytam, nawet ni ewiesz jak. Cały czas jesteś w naszych myślach i ... no wiesz...
Kuruj się kochana , walcz i wracaj do nas szybciutko!!!

Będzie mnie trochę mniej,bo się baaaardzo stęsknił i żeby się nie czepiał:zawstydzona/y:;-).
To absolutnie zrozumiałe:-D:-D:-D

A&E przekaż Ani i Lali życzeni szybkiego powrotu do zdrówka.:tak:

Witam My po imprezce. Zuzia własnie zasnęła. Ja tez zaraz polopirynke i do łóżka bo juz mi oczy łzawia że nic nie widzę. Zuzia od wczoraj sie rozgadała -do tej pory tylko baba, tata,mama, a teraz coraz więcej gada z nami po swojemu:-) I wstaje sama z pozycji leżącej do siadu-co prawda nie tak jak powinna ale jednak. Nie wiem czy to wynik hipoterapii bo dopiero byłyśmy 3 razy ale rehabilitantka mówiła na początku że hipoter. przyspieszy mowę.:-):-)
To co Ty kochana piłaś, że nic nie widzisz??? czy to czasem nie zatrucie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czyli rehabilitacja daje pozytywne i szybkie efekty, bardzo się cieszę!

No to nadrobiłam jedno, lecę na drugie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie niedzielnie :-):-):-):-):-)

już Wam zapodaje tego e-maila : ( w połowie wiem o co chodzi tylko za bardzo nie rozumiem drugiej połowy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:)
OTO TEN E_MAIL :
DEAR SELLER,
I AM INTERESTED IN THE PURCHASE OF YOUR ITEM AND WILL BE GRATEFUL IF
YOU WILL SELL THE ITEM TO ME...I ONLY NEED ONE(1) ITEM,SO HOW MUCH IS
THE FINAL PRICE INCLUDE SHIPPING COST VIA EMS POCZTEX..THE TRANSFER
WILL BE MADE TO YOUR ACCOUNT ONCE THE ITEM COST AND SHIPPING COST IS
BROUGHT TO ME...I WILL NEED YOUR BANK DETAILS FOR THE IMMEDIATE
TRANSFER TO YOUR BANK ACCOUNT I AWAIT YOUR IMMEDIATE RESPONSE THANKS

luna ten śpiworek nie nadaje się do wózka :no::no::no::no::no::no: bo sie go zakłąda na ramiona i zapina a nie wsadza dziecko jak w typowym do wózka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam
Za oknem wielka mgła i bardzo się ochłodziło, tak więc siedzenie w domu nas czeka:crazy::crazy::crazy:
A ja chyba dzisiaj popołudniu na zakupy się wybiorę a swoich zostawię samych w domu:-p:-p:-p

Hej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalej:tak::tak::tak: Tyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje:tak::tak::tak:
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie:tak::tak::tak:

Zdrówka dla Ani i Lali i oby ta jelitówka długo ich nie trzymała:tak::tak:

Witam My po imprezce. Zuzia własnie zasnęła. Ja tez zaraz polopirynke i do łóżka bo juz mi oczy łzawia że nic nie widzę. Zuzia od wczoraj sie rozgadała -do tej pory tylko baba, tata,mama, a teraz coraz więcej gada z nami po swojemu:-) I wstaje sama z pozycji leżącej do siadu-co prawda nie tak jak powinna ale jednak. Nie wiem czy to wynik hipoterapii bo dopiero byłyśmy 3 razy ale rehabilitantka mówiła na początku że hipoter. przyspieszy mowę.:-):-)

Lece do wyrka. Dobranoc

Super że już widać postępy, trzymam kciuki za dalsze:tak::tak::tak:

witajcie kochane.
Od ponad godziny próbuję coś poczytać i średnio mi to wychodzi.Bez przerwy coś trzeba zrobić innego.
Klaudia poszła na pidżama party do koleżanki to mi w całości Kubus spadł na głowę.
Darek na dole z teściami siedzi a ja w międzyczasie referat piszę na WOS.
I tyle u mnie.
Uciekam moje kochane ,bo mnie ranek zastanie z tym pisaniem.:-D:-D:-D:-D

I jak referat napisany?

Ja teraz spadam śniadanko szykować :-):-):-)

Witam! Ja juz ziemniaczki obrane, rosołek się gotuje. Dzisiaj mamy wcześniej obiadek tak na 12 bo A. na mecz idzie to ja w tym czasie do siorki podjadę z Zuzka. Pogoda fatalna 8stopni i pochmurno:no:

Zgadza się, ja tez u siebie będę szukać, ale to na wiosnę. Juz nie mogę się doczekać tego remontu i zakupów, ach...

Oj Malinka, no rzeczywiście nie ma czgo zazdrościć, katorga. Dzicko mniej marudne:-D

Ja też zaczne czosnek jeść jak tylko kupię, co prawda nie przepadam, ale w kanapce ścierpę, mój za to uwielbia czosnek, to będziemy obie wtórować, hihi

Ja odradzam naiadówke na rumianku, lepiej do pica ze 2 , 3 razy pod rząd jej dać, byle jak najszybciej, bo im szybciej podasz tym szybciej i lepiej działa.

Szkoda, że nie wiedziałam, też bym z chęcią obejrzała...

Anabuba mam nadzieję, że impreza udana, fryz się utzrymał, dziecko sąsiadce nie plakało i palec zrowieje:tak::tak::tak:

Pokaż, moe isę którejś przyda. A do wózka by się nadał???

Oj kochana, strasznie się cieszę, że Cię czytam, nawet ni ewiesz jak. Cały czas jesteś w naszych myślach i ... no wiesz...
Kuruj się kochana , walcz i wracaj do nas szybciutko!!!

To absolutnie zrozumiałe:-D:-D:-D

A&E przekaż Ani i Lali życzeni szybkiego powrotu do zdrówka.:tak:

To co Ty kochana piłaś, że nic nie widzisz??? czy to czasem nie zatrucie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czyli rehabilitacja daje pozytywne i szybkie efekty, bardzo się cieszę!

Imprezka była fajna a alkohol johnu walkery i takie inne ale ja na tabletkach-przeziebioona jestem:wściekła/y:

Wlasnie wrocilam ze spotkanka z kolezankami.Bylo zajefajnie-ale sie nasmialam:-D:-D:-DDawno nie chcialo mi sie tak siku:szok:no myslalam ze pekne:-D:-D:-DJestem lekko podchmielona wiec zaraz ide spac
Fajnie ze impreza sie udała:tak::tak:
witam jako pierwsz!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
spac nie moge przez te walki na glowie:-D:crazy::rofl2:

bylam wczoraj u fryzjerki i mi wlosy zakrecila i wygladam ja ufo:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Weronika tak ie wczoraj smiesznie przygladala mojej glowie.ale wcale sie nie dziwie:-)
wlosy oczywsce zakrecone na piwo,zeby sie lepiej trzymaly,starym babcinym sposobem,a kosztowalo mnie to czekolade:-)

nie zajrzalam wczoraj do was bo musialam sie do porzadku doprpwadzic,oolic tu i tam,zrobic paznokcie i sie zeszlo.jeszcze chyba nigdytak sobie ladnie nie umalowalam pazurkow:rofl2:jestem z siebie duma

wyjzedzamy o 15 bo slub o 16,no ale trzeba do siory jechac popatrzec jak sie ubiera:-)albo jej pomoc pewnie tez.
garaz na poprawiny gotowy:-)

musze tylko odkurzyc roche i zrobic rosol zeby dziewczyny mialy co jesc no i na jutro na kaca zanim na poprawiny pojdziemy.
swojemu m kupilam KC24 ,nie zasluguje,ale mniej sie upije chociaz.

za okem -1 :crazy:ale jest pogoda i trzymajcie kciuki zeby sie utrymala:tak::tak::tak::tak:
najwazniejsze zeby nie padalo.
z dziewczynami sasiadka jednam zostanie,mam nadziee ze mala nie bedzie mocno plakac w nocy bo dzis niestety plakala.chyba zeby,albo glod bo wciagnela o 5kasze i spi dalje:tak:

wczoraj Weronika sobie palec w dzrwiach przytrzasnela,sama nie wiem jak.nie do odsc ze siny to jeszcze skore zdarla z opuszka:crazy::crazy:
No to foteczki z wesela prosimy.:tak:Biedna Weronika musiało ją bolec:shocked2::-(
fajnie że spotkanie się udało,przynajmniej się zrelaksowałaś :tak::tak::tak::tak:

oj bidulka,Oliwka nie raz sobie przytrzasnęła palec w drzwiach ale naszczęście wyszła z tego bez szwanku :tak::tak::tak::tak:

niewyspana????? kaca masz kochana imprezowiczko :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my pospalismy dzis do 7.30 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

słuchajcie przyjechał ten spiworek i dziś w nocy połozyłam Oliwkę w niego.mówię super nie będzie się odkrywac wreszcie.a tu dupa od połowy nocy istny cyrk,zaczeła ryczec że nie może się przewrócic na bok,wierzgała się ,nie mogła potem zasnąć no i w końcu wkurzyłam się i zdjęłam jej ten śpiwór.mogłam go nie kupować,do dupy.
będe musiała spróbowac go teraz sprzedać :tak::tak::tak::tak:
No to żeczywiscie ci nie potrzebny ale moze uda ci sie go szybko sprzedac
WITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)
Witaj kochana dobrze ze zajżałaś do nas zdrówka dla Ciebie i wracaj szybko do nas
Hej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalej:tak::tak::tak: Tyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje:tak::tak::tak:
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie:tak::tak::tak:
Przekaż im zdrówka od nas my tą chorobe mamy za sobą

Witam sie niedzielnie :-):-):-):-):-)

już Wam zapodaje tego e-maila : ( w połowie wiem o co chodzi tylko za bardzo nie rozumiem drugiej połowy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:)
OTO TEN E_MAIL :
DEAR SELLER,
I AM INTERESTED IN THE PURCHASE OF YOUR ITEM AND WILL BE GRATEFUL IF
YOU WILL SELL THE ITEM TO ME...I ONLY NEED ONE(1) ITEM,SO HOW MUCH IS
THE FINAL PRICE INCLUDE SHIPPING COST VIA EMS POCZTEX..THE TRANSFER
WILL BE MADE TO YOUR ACCOUNT ONCE THE ITEM COST AND SHIPPING COST IS
BROUGHT TO ME...I WILL NEED YOUR BANK DETAILS FOR THE IMMEDIATE
TRANSFER TO YOUR BANK ACCOUNT I AWAIT YOUR IMMEDIATE RESPONSE THANKS

luna ten śpiworek nie nadaje się do wózka :no::no::no::no::no::no: bo sie go zakłąda na ramiona i zapina a nie wsadza dziecko jak w typowym do wózka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja nie pomoge bo jestem zielona w tym jezyku ale może Myszunia ona uczy angielskiego

Witam niedzielnie unas nocka bardzo bardzo zła Kamilkowi dalej idzie ten ząb dopiero o 3 rano zasną co dłużej pospałam jestem nie wyspana zmęczona i zła i obiecałam soebie w nocy ze juz dosc 2 mi wystarczy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
Dzisiaj sie nawet troszke wyspalam:tak::tak::tak:Ale pogoda jest masakryczna wiec i tak czuje sie dziwnie:no::no::no:
Mlodzi szaleja i zaraz musze zrobic jakies s niadanko:-);-)Dzisiaj siora odbiera swojego synka a za tydzien najprawdopodobniej Dominik jedzie na weekend do Niej:tak::tak::tak:

reklama
Do góry