reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ,nikogo tu nie ma ,ale i tak sie wyzalę ,że z moin m sie ściełam wczoraj o głupotę ,jedno zdanie przeze mnie powiedziane taka afera,wypominki ,fochy,milczenie czasami mam go serdecznie dość:crazy:to jego przekonanie ,ze on ma rację i koniec ,a wszystko to moja wina:crazy:aźż ryczec mi sie chce,no dobra wygadałam sie ,zrobie sobie kawkję i moze jakiś filmik obejrze.AhA samochód nam sie popsuł ,chyba rozrusznik ,zaciągnął go rano m do mechanika i zobaczymy.
:tak:Klaudia już dobrze sie czuje
no wlasnie bo niestety z facetami tak bywa ze oni z innej planety jakby ufo :sorry::confused2:
a moja warga nadal spuchnieta,choć może minimalnie cos uszło ale nadal jak dla mnie tragicznie.
najgorsze jest mycie zebów,szczypie jak cholera ja się dziś poryczałam bo zeby trzeba umyć a jak ja mam tam rany to masakra:no::no::no::no::no::no::no:

pisała pisała jak obiecała to napisała :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a my dzis przymusowo siedzimy w domu przeze mnie,Oliwka zdrowa i w domu musi siedziec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest zimno tylko 9C a poza tym wiatr a lekarka nie kazała mi wychodzic na wiatr zebym tego nie przewiała więc kaplica dziś kisimy sie w domu.

ale dziś Oliwka jak nigdy grzeczna,fajnie sie bawi,od rana bawi się lalkami,wozi usypia w wózku,spiewa im koysanki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

przed chwilka gralismy w kręgle a teraz bawi sie kuchnia i karmi wszystkie lalki Barbi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zaraz idziemy coś zjeść i ją kłade do spania :tak::tak::tak::tak::tak:
wspolczuje Ci te spuchnietej wargi i tych bolesci przy tym az mi ciarki przeszly :-(
u nas dzis pada caly dzien... :sorry:
i fajnie ze Oliwka taka spokojna :tak:

ja juz obiad mam zrobiony
ale ide sie polozyc bo maly tez spi
m pojechal nie wiem gdzie :sorry:
nom to do potem :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No my zjedlismy własnie kopytka z sosikiem,póxniej Oliwka zje sobie zupke jak się wyspi.

no Ona już w łożeczku ,a jak uśnie to ide puścic drugie pranie to wywiesic i biorę się znów za prasowanie.

u mnie właśnie zaczęło padac :tak::tak::tak::tak::tak:

WITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)

w bielsku białej też jest okropnie zimno:-):-):-):-):-)

WITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)

Aleksia kochana super że udało ci sie wpaśc choc na chwilke.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wracaj do szybko zdrowia i do nas oczywiście.
Trzymamy za Ciebie kciuki.Będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

No i jestem w domku:-)
Bylismy na zakupkach u ciotki i w Mc Donalds:-):tak:Kupilam sobie spodnie i dwie torebki:tak::tak::tak:
Teraz siora jezdzi z dziewczynkami bo mi usnely po drodze:-);-)

ALEKSIA
Ale super ze udalo sie Tobei zajrzec:tak::tak::tak:Caly czas trzymam kciuki i wracaj do nas szybciutko:-);-)

AGNES
Mam nadzieje ze szybciutko Tobie przejdzie,bo wyobrazam sobie jak sie meczysz bidulko:no::no::no:

Witam,mam nowiutką klawiaturkę aż chce się klikać:tak::cool2:.Małż wczoraj zjechał i już nie jedzie do Warszawy:no::cool2::cool2::cool::cool: i w domciu będzie:tak:.To będę miała lżej.Dzisiaj w pracy byłam,Igorkowi zrobiłam ciasto Shreka i kręgle ode mnie i od Jula dostał a w poniedziałek torcika spróbuję:tak:.M. z Olkiem na basenie byli,Olek pod dużym wrażeniem,bardzo pozytywnie przeżywa to wyjście:tak:.M na jazdę pojechał i dopiero za 2 godzinki wróci:-p:tak:.
Będzie mnie trochę mniej,bo się baaaardzo stęsknił i żeby się nie czepiał:zawstydzona/y:;-).

hejo mamki ja dzis na zakupkach bylam :)) Kupila malej nowa kurteczke czapusie i rekawiczki Bo u mnie raz gorac a raz lodownia ... A tak w ogole to za niedlugo wyjazd do polski :)) Juz nie moge sie doczekac Sniegu :)) Noo ale to najbardziej rodzinki i kota :))

reklama
Witam i ja:-):-)
Moi śpią, zresztą ja też się zdrzemnęłam ale już wstałam i kawkę piję:tak::tak::tak:
Spodnie wymieniłam, akurat była dziś ta babka i powiedziała że nie ma żadnego problemu:tak::tak:
Byliśmy też w lidlu na większych zakupach, jak ja ostatnio nie lubię robić zakupów to aż mnie nerwy biorą:crazy::crazy:

słuchajcie przyjechał ten spiworek i dziś w nocy połozyłam Oliwkę w niego.mówię super nie będzie się odkrywac wreszcie.a tu dupa od połowy nocy istny cyrk,zaczeła ryczec że nie może się przewrócic na bok,wierzgała się ,nie mogła potem zasnąć no i w końcu wkurzyłam się i zdjęłam jej ten śpiwór.mogłam go nie kupować,do dupy.
będe musiała spróbowac go teraz sprzedać :tak::tak::tak::tak:

To samo było by u mnie, niby fajna rzecz bo dziecko się nie rozkopuje ale jednak ruchy ogranicza bardzo i jeśli dziecko jest przyzwyczajone do tego że się w nocy musi powiercić trochę to śpiworek odpada

Hej ,nikogo tu nie ma ,ale i tak sie wyzalę ,że z moin m sie ściełam wczoraj o głupotę ,jedno zdanie przeze mnie powiedziane taka afera,wypominki ,fochy,milczenie czasami mam go serdecznie dość:crazy:to jego przekonanie ,ze on ma rację i koniec ,a wszystko to moja wina:crazy:aźż ryczec mi sie chce,no dobra wygadałam sie ,zrobie sobie kawkję i moze jakiś filmik obejrze.AhA samochód nam sie popsuł ,chyba rozrusznik ,zaciągnął go rano m do mechanika i zobaczymy.
:tak:Klaudia już dobrze sie czuje

Nie przejmuj się, tak to już z chłopami jest:crazy::crazy:

a moja warga nadal spuchnieta,choć może minimalnie cos uszło ale nadal jak dla mnie tragicznie.
najgorsze jest mycie zebów,szczypie jak cholera ja się dziś poryczałam bo zeby trzeba umyć a jak ja mam tam rany to masakra:no::no::no::no::no::no::no:
a my dzis przymusowo siedzimy w domu przeze mnie,Oliwka zdrowa i w domu musi siedziec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest zimno tylko 9C a poza tym wiatr a lekarka nie kazała mi wychodzic na wiatr zebym tego nie przewiała więc kaplica dziś kisimy sie w domu.

Faktycznie lepiej tego na wiatr nie wystawiać, oby z dnia na dzień opuchlizna malała:tak::tak::tak:

U mnie też i dlatego już wiem czemu tak spać mi się chciało:tak::tak::tak:

Do góry