no wlasnie bo niestety z facetami tak bywa ze oni z innej planety jakby ufoHej ,nikogo tu nie ma ,ale i tak sie wyzalę ,że z moin m sie ściełam wczoraj o głupotę ,jedno zdanie przeze mnie powiedziane taka afera,wypominki ,fochy,milczenie czasami mam go serdecznie dośćto jego przekonanie ,ze on ma rację i koniec ,a wszystko to moja wina
aźż ryczec mi sie chce,no dobra wygadałam sie ,zrobie sobie kawkję i moze jakiś filmik obejrze.AhA samochód nam sie popsuł ,chyba rozrusznik ,zaciągnął go rano m do mechanika i zobaczymy.
Klaudia już dobrze sie czuje

wspolczuje Ci te spuchnietej wargi i tych bolesci przy tym az mi ciarki przeszly :-(a moja warga nadal spuchnieta,choć może minimalnie cos uszło ale nadal jak dla mnie tragicznie.
najgorsze jest mycie zebów,szczypie jak cholera ja się dziś poryczałam bo zeby trzeba umyć a jak ja mam tam rany to masakra
pisała pisała jak obiecała to napisała
a my dzis przymusowo siedzimy w domu przeze mnie,Oliwka zdrowa i w domu musi siedziecjest zimno tylko 9C a poza tym wiatr a lekarka nie kazała mi wychodzic na wiatr zebym tego nie przewiała więc kaplica dziś kisimy sie w domu.
ale dziś Oliwka jak nigdy grzeczna,fajnie sie bawi,od rana bawi się lalkami,wozi usypia w wózku,spiewa im koysanki
przed chwilka gralismy w kręgle a teraz bawi sie kuchnia i karmi wszystkie lalki Barbi
zaraz idziemy coś zjeść i ją kłade do spania![]()
u nas dzis pada caly dzien...

i fajnie ze Oliwka taka spokojna

ja juz obiad mam zrobiony
ale ide sie polozyc bo maly tez spi
m pojechal nie wiem gdzie

nom to do potem

Ostatnio edytowane przez moderatora: