reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agnes to ci pech tak sobie nogę złatwić:-(a jak tam tarczyca węzły chłonne????

w środę ide na badania wszystkie a wyniki będą dopiero w piatek więc w tedy się dowiem wszystkiego :tak::tak::tak::tak::tak:

antek spał całe 25 minut no wymiękan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdążyłam tylko ziemniaki obrać i doprawić mięso ogarnełam pół kuchni i koniec:no: a jest niewyspany na maxa i mega marudny:wściekła/y:i do tego leje a muszę iść po julię do szkoły i do lekrza:wściekła/y:a do tego mam jakiegoś doła:-:)-:)-(

no to rzeczywiście za długo to on Ci nie spi :tak::tak::tak::tak:

Moja anika też ostatnio spi po 20- 25 min :eek: Normalnie masakra :eek:

oj Anika z Antkiem to się chyba zmówili z tym krótkim spaniem.współczuję :tak::tak::tak::tak:

medea a Ty swoja droga moglabys juz urodzic bo chcialam przyjechac:laugh2::laugh2::laugh2:
a poki nie mamy jeszcze remontow to bylby dobry moment hahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

wiesz co tak koleżankę popędzać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja bylam u lekarza i na zakupkach:tak::tak::tak:Nie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne:szok::szok::szok:Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke:no::no::no:
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce

Oby to nie było bielactwo:no::no::no::no: moja kolezanka to miała i nie fajna to sprawa.

mam nadzieję ze ta lekarka się myli i to nie to.:tak::tak::tak::tak:

Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie:tak::tak::tak:
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać:sorry::sorry::sorry:
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia:tak::tak::tak:
dowikla oby to nie było bielactwo:tak::tak::tak:

ale co bez problemu pije Ci ten syrop???? on taki obrzydliwy beee :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie :-D

no witaj co u Ciebie ?tak rzadko zaglądasz do nas :tak::tak::tak::tak:

no i juz po Brzyduli :tak::tak::tak::tak::tak: oj za krutkie są te odcinki mogłyby godzinke trwać :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie:tak::tak::tak:
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać:sorry::sorry::sorry:
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia:tak::tak::tak:
dowikla oby to nie było bielactwo:tak::tak::tak:
wiesz co nie patrz na innych oni to chyba maja gdzies - sama cos zorganizuj albo kup dziecku... :tak:
u nas też nic nie mówią o dniu nauczyciela i kupię tylko julce i adamowi symbolicznie po różyczce adamowi dla wychowawczyni a julce dla wychowawczyni i dla pomocy pani małgosi którą zresztą julka uwielbia:tak:
ja zrobiłam syrop uodparniający z czosnku i soku z ogórków powiem wam że w smku jest pycha na litr soku z ogórków waszonych 4 główki czosnku przeciśniete przez praskę musi to postać 2 tygodnie przybiera różne kolory naewt granatowy:szok:ale jest super uodparniający:tak:podaje się łyżczkę rano i przed snem moje dzieciaki piją i mówią że smakuje im:tak:[/QUOTEwow musze sobie to zapisac...
pirwsze slysze...
ale sprobuje zrobic :tak:
WYOBRAŹ SOBIE KOCHANA ŻE TAK:tak:kurcze sorry za caps:zawstydzona/y: antoni jada wszystko a czosnek lubi pani doktor dzisiaj powiedziała ze jak mu smakuje to proszę bardzo:szok:A jemu smkuje i to bardzo:tak:
Sewek tez lubi czosnek :tak::tak::tak:
witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie :-D
dobrze ze zyjesz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No maly juz okapany....
poszedl spac
ja znow powadzona z m :confused2:

nie chce mmi sie nic...
:confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry