wiktoria12
Mama i żona :)
Witaj Asiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agnes to ci pech tak sobie nogę złatwić:-(a jak tam tarczyca węzły chłonne????
antek spał całe 25 minut no wymiękanzdążyłam tylko ziemniaki obrać i doprawić mięso ogarnełam pół kuchni i koniec
a jest niewyspany na maxa i mega marudny
i do tego leje a muszę iść po julię do szkoły i do lekrza
a do tego mam jakiegoś doła:-
-
-(
Moja anika też ostatnio spi po 20- 25 minNormalnie masakra
![]()
medea a Ty swoja droga moglabys juz urodzic bo chcialam przyjechac
a poki nie mamy jeszcze remontow to bylby dobry moment hahahaha![]()
Ja bylam u lekarza i na zakupkachNie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne
Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce
Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia
dowikla oby to nie było bielactwo![]()
witam :-) melduję ze zyję ale co to za życie![]()
ale co bez problemu pije Ci ten syrop???? on taki obrzydliwy beee![]()
no i juz po Brzydulioj za krutkie są te odcinki mogłyby godzinke trwać
![]()
o tej porze już ci zasnąłNo i jestem i ja Kamilek teraz zasną a Martynka ogląda Jaka to melodia później bajeczka i pójdzie spać![]()
Mam nadzieje ze przespi ja juz też ide do łóżka Dobranoco tej porze już ci zasnąłprześpi Ci cała noc??????
Oliwka pójdzie dziś późno spać bo spała 3h więc położę ją przed 21.00.mam nadzieje ze do 22.00 uśnie![]()
wiki uśniesz o tej porze ????Mam nadzieje ze przespi ja juz też ide do łóżka Dobranoc
wiesz co nie patrz na innych oni to chyba maja gdzies - sama cos zorganizuj albo kup dziecku...Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia
dowikla oby to nie było bielactwo![]()
u nas też nic nie mówią o dniu nauczyciela i kupię tylko julce i adamowi symbolicznie po różyczce adamowi dla wychowawczyni a julce dla wychowawczyni i dla pomocy pani małgosi którą zresztą julka uwielbia
ja zrobiłam syrop uodparniający z czosnku i soku z ogórków powiem wam że w smku jest pycha na litr soku z ogórków waszonych 4 główki czosnku przeciśniete przez praskę musi to postać 2 tygodnie przybiera różne kolory naewt granatowyale jest super uodparniający
podaje się łyżczkę rano i przed snem moje dzieciaki piją i mówią że smakuje im
[/QUOTEwow musze sobie to zapisac...
pirwsze slysze...
ale sprobuje zrobic
Sewek tez lubi czosnekWYOBRAŹ SOBIE KOCHANA ŻE TAKkurcze sorry za caps
antoni jada wszystko a czosnek lubi pani doktor dzisiaj powiedziała ze jak mu smakuje to proszę bardzo
A jemu smkuje i to bardzo
![]()
dobrze ze zyjeszwitam :-) melduję ze zyję ale co to za życie![]()
No maly juz okapany....
poszedl spac
ja znow powadzona z m
nie chce mmi sie nic...
![]()
oj biedactwoJulu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.