reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"
Gratulacje dla Asi :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Ale super ,szybko poszło,a jednak chłopak :-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati przekaż pozdrowienia i gratulacje.czekamy na jakies wieści.

dziś pobudka po 6.00,koło 8.00 poszłam zrobic badania,ledwo co zdążyłąm bo w ostatniej chwili sobie przypomniałam ze w ogóle mialam na nie isć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wyniki będą w piatek i idę z nimi do lekarza :tak::tak::tak::tak:

zimno masakrycznie:no::no::no::no: deszcz leje,wiatr mega sily.straszna ta pogoda dziś siedzimy w domu :tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zadzonw i ja ucaluj od nas:-)
pwoedz ze wyjatkowo zimowy dzoien wybrala na porod:-D:-D:-D:-D:-D
no i jednak chlopak:sorry::sorry::sorry::sorry:

Weronika zobaczyla przez zokno snieg i swoje "o nieeee!!!" :-):-):-):-):-):-):-):-)

dobra laski spada, bo czas ucieka/.wpadne wieczorkiem.jak mnie nie zasypie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pojade tam potem z moim m...
a jak moj m nie bedzie chcial to zabiore sie z jej chlopem :laugh2:

Witam
Za oknem pełno śniegu leży i nadal sypie:tak::tak::tak:
Maja w nocy wymiotowała (całe łóżko zarzygane i nie tylko), nie wiem czemu, boję się żeby to nie był zwiastun jakiejś choroby. Oczywiście po takiej nocy nie puściłam jej do przedszkola, a mała tak się cieszyła że paniom kwiatuszki wręczy:-:)-:)-( Najwyżej jak do jutra jej przejdzie to jutro zaniesiemy kwiatuszki, a co tam:tak::tak: Chyba dzisiaj na dietę ją wezmę coby brzuszek się uspokoił bo w nocy narzekała że ją boli

Gratulacje i tulaski dla świeżej mamusi
a swoją drogą to krótko rodziła. Ja z Mają męczyłam się 24 godz:tak::tak:
krotko ja rodzilam krocej :sorry:
o 20 bylam w szpitalu zanim to wszystko porobili popisali...
to ja juz o 23:50 urodzilam :-D
i tak szybko poszlo skoro o 1 byla w domu a 6.30 juz urodzila.

nie ublizajaac nikomu moja suczka sie w nocy oszczennila:-):rofl2:

Weronika chce sc na dwor:sorry:
dobra zmykam.papapap
no szybko a tak sie bala :tak:
no a masz kundelki ??

Witam w ten zimowy poranek :sorry:

Luiza to obydwie mamy już cisze bo moja panna tez już spi od jakiegoś czasu.
A powiedz mi czy helenka spi Ci jeszcze w dzień?????

Zdarzają sie wyjątki, że uśnie, ale przeważnie nie śpi :no:

dziewczyny zaczeło się już zimno tak nagle i wiatry takie mroxne smarujecie czymś już buzie dzieciakom?????chodzi mi w wieku Oliwki.
jakis krem na wiatr?tylko jaki?bo na zimowy to za wczesnie chyba co?:sorry:

bo dla maluszków to sa kremy na jesienne dni a dla straszych trochę?nie wiem :sorry:

Teraz mam hipp, wcześniej miałam nivea na każda pogodę :tak:

Dokładnie:-)

A mnie jakies skurcze dzwne łapią ale jakoś tak różnie raz co 10 min raz co 5 a raz 20 min przerwy:eek: bolą, ale nie tak żeby krzycecz bólu więc to chyba nie to:eek::eek::sorry::sorry::sorry:
Ale boli cholernie z przodu jak na okres i z tyłu od kręgosłupa bardzoooooo więc juz nie chce wiedziec jak bedzie boleć przy porodzzie:no::no::no:

No to się zaczęło :tak:

Ogromne gratulacje :tak:

pati to jak bedziesz w szpitalu u Asi to porób fotki małego bo bardzo chcemy go zobaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
jasne ze tak:tak::tak::tak::tak:
Helenka się właśnie zapytała, czy pójdziemy bałwana zrobić :-D
haha no to niech lepi :laugh2::laugh2::laugh2:
witam :-) Zima w Kielcach śnieg z deszczem paskudna pogoda a ja do szkoły na 11.30
dziewczyny chore bylismy rano u lekarza wirusowe zapalenie gardła :-(Milego dnia
zdrowka zycze :tak:

bede musiala zadzwonic do Asi m czy jakby moj m mnie nie zawiozl to czy by po mnie przyjechal :sorry:
bo moj konczy robote kolo 14:30 a potem jedzie zawiezc moich rodzicow i w sumie to moglby mni zawiezc juz do szitala...
haha ja sobie wykombinuje
aha i musze podladowac baterie.... :-D:tak:

reklama
Cześc dziewczyny, strasznie Was ostatnio zaniedbuję, ale nie mam sił na kompa, Piotr nadal chory, mała wczoraj nie spała w nocy, gorączkowała, płakała, masakra, załatwianie z pogrzebem, jeszcze wczoraj latałam po mieście żeby małej jakieś ciepluteńkie kombinezonowe spodnie kupić, ale nic fajnego nie dostalam, a jak coś fajnego to ponad 100zł za same spodnie bez kurtki ( kurtke mamy, więc ...)
Jestem wykończna, nocki sa okropne, dnióki paskudne, dzis zimno jak cholera, byłam juz na zakupach i zmarzłam, nogi jeszcze mam jak lody. Po wspaniałej wrzeszczącej nocce mała jeszcze śpi, PIotr pojechał zawieźć teściowa do Gniewkowa do zakładu pogrzebowego, ja mam chwilkę, żeby do Was zasiąść.

Co pamiętam

OGROMNIE GRATULUJE ZDANEGO PRAWKA -MÓWIŁAM, ŻE TO OSTATNIE PODEJŚCIE!!!

NO I MAMY CHLOPAKA!!!! KOCHANA GRATULACJONES!!!

ANABUBA< ALE MASZ POGODE< ŚNIEG??? U NAS WCZORAJ GRADOBICIE

WIDZE ZE SEZON STŁUCZKOWY rozpoczety, mój też przedwczoraj nie wyrobil i walnął w bmw, 300zł w łapę, i trza do mechanika i blacharza, kuźwa, tylko ze nie ma za co...

Co do ALLEGRO, kochana jak dla mnie to szwindel, zgłoście to czym prędzej, za nim gościu się ulotni.

Padam na dydy....
A no i chorubsko i mnie też dopadło, kicham , smarkam, kaszle i połamało mnie kompletnie, w dupe no....

Do góry