reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguś on mi już włazi tam gdzie nie powinien a skubany tak szybko raczkuje że czasem nie nadąrzam za nim :-D:-D:-D włazi do szafek, kuchenki, śmietnika ale najlepiej to mu w pralce :-D:-D:-D zaraz Waz pokarzę ostatnie zdjęcie :-D

Aguś on mi już włazi tam gdzie nie powinien a skubany tak szybko raczkuje że czasem nie nadąrzam za nim :-D:-D:-D włazi do szafek, kuchenki, śmietnika ale najlepiej to mu w pralce :-D:-D:-D zaraz Waz pokarzę ostatnie zdjęcie :-D
tez to przerabiałam zwłaszcza wyrzucanie wszystkiego do śmietnika włącznie z pilotami itd no i w druga strone wyrzucanie wszystkich smieci i roznoszeniu ich po domu :tak::tak::tak:

Fajnie zes sie stesknilyscie

Co do chorobska to juz jest dobrze
najgorzej bylo z laura bo najlpierw mi goraczkowala przez 3 dni 39st.A po tygodniu wymiotowala mi przez 12h:eek:
PO czy jak wrocilysmy do DE to ja zlapalam wirusa ale przeszlo szybciutko bo zaglodzilam sie przez jeden dzionek i wirus poszedl w diably:rofl2:

Beata mojej znajomej corka zaczela chodzic majac 18mc

Ania to już na prawdę późno, ale grunt że zaczęła chodzić :tak::tak::tak:
Aga Kubek to mi tylko pampersy wrzuca do śmietnika ale jak coś go tam zaciekawi to już wtedy ani rusz :-D:-D:-D

Unas pada snieg
:szok::szok::szok: Nieźle...

Witam, po zakupach, dzieci w komplecie :tak: Zakupy niekoniecznie :eek: No ale jest co jeść :tak: bo już nie było :eek:

w sklepie w końcu nie byłam sama, bo sie moja babcia zgłosiła chętna na zakupy :tak: Pchała wózek z Aniką więc maiłam na głowie tylko Helenkę :tak: latająca po sklepie jak szaleniec :wściekła/y:

Anka, fajnie, ze jestes :tak:

Tego torta to moja siostra ostatnio robiła, pyszny wyszedł ale ta masa na wierzchu tak słodka jak cholera. 1,5kg cukru pudru na to dała :tak: a w kartonie to najlepsza zabawa mojego dziecka ostatnio :-D a to spaghetti to oczywiście mamie zabrał a jak :-D

reklama
Smacznego :tak: ja też zaraz będę musiała iść zjeść bo potem na zakupy i po mamę do żagania :tak: dzisiaj mu już być pomnik na grobie babci i dziadka więc może podjadę i zobaczę :tak: ostatnio jak byłam miałam taką ochotę zacząć kopać żeby zobaczyć jeszcze raz babcię :-:)-:)-:)-:)-( oj jak mi jej brakuje :-:)-:)-:)-(

Śnieg mi pada za oknem :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie normalna pogoda :no:

Uciekam coś zjeść i się szykować do wyjścia bo ja ani nie pomalowana ali włosy nie zrobione :no: ach takie życie kobiety :tak: do później jak dam radę :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry